ericon Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 po co ja tu jestem?? by odczuwac bol rozpacz strach?? igla zyletka. sznur fiolka tabletek i nuz most na rzece moze one pomoga?? co wybrac?? uciec?? odciac sie od swiataczy zbudowac niewidzialny mur.. aby nie bolalo aby nie ranilo aby nie czuc nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Może napiszesz po co ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Po co sie pytasz maxpayne? gość chciał się swoim wierszykiem pochwalić bo pewnie go interesuje pisanie, a że jesteśmy portalem otwartym na ludzi to nie powinny padać takie pytania. Co do wiersza, to bardzo mi sie podoba :P jest taki xDDD życiowy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Smiac sie nie bede :P Ale dziwie sie ze z tym tutaj wyjechales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Chłopak pisze wiersze :D Mi sie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ten wiersz wyraża co w tej chwili czuje, już nie wiem co mam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Polecę ci stronę na której zostaniesz doceniony: http://sweetbrokacik.fora.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dzwonię po gliny, że popełniasz samobójstwo. Zaraz będą u ciebie w chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Proponuję kilka razy je**nąć łbem o ścianę. Może Ci się polepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Boże mój, Boże! Panie największy! Widzisz, a nie grzmisz! mój wiersz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 @LittleFish: Wierszyk z poczuciem humoru ^^ @Topic: Wierszyk ciekawy... i te dziecko z kompleksami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nom zabawne, ciekawe, że dzieci to dzisiaj tylko umieją o nożach pisać, frajda się pociąć normalnie. Zamiast wyjść do ludzi to się zamykają ze swoimi problemami i potem wszystko wyolbrzymiają i zatracają się w tym swoim niby cierpieniu które urasta potem do nie wiadomo jakiego końca świata. Życie to nie bajka, ale z każdego bagna da się wyjść, trzeba tylko w to wierzyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dodaj do tego wiersza jakieś laski i klnięcia i będzie super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dajcie mi nUż, zabije autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dajcie mi nUż, zabije autora Proszę: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 gnysek, pozwoliłem sobie skonwertować: nom zabawne ciekawe że dzieci to dzisiaj tylko umieją o nożach pisać frajda się pociąć normalnie zamiast wyjść do ludzi to się zamykają ze swoimi problemami i potem wszystko wyolbrzymiają i zatracają się w tym swoim niby cierpieniu które urasta potem do nie wiadomo jakiego końca świata życie to nie bajka ale z każdego bagna da się wyjść trzeba tylko w to wierzyć Wisława go home lol //dół: lolzorage, on dokładnie o takim zachowaniu pisał XDD~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Nom zabawne, ciekawe, że dzieci to dzisiaj tylko umieją o nożach pisać, frajda się pociąć normalnie. Zamiast wyjść do ludzi to się zamykają ze swoimi problemami i potem wszystko wyolbrzymiają i zatracają się w tym swoim niby cierpieniu które urasta potem do nie wiadomo jakiego końca świata. Życie to nie bajka, ale z każdego bagna da się wyjść, trzeba tylko w to wierzyć Jak nic nie wiesz to się ode mnie odwal ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Gnysek ( Początek zdania xD ) przeżył te lata więc co się czepiasz?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Heh, chlopak ma problem, a wy sie (podswiadomie) nabijacie. Ja mysle ze on chce sie podzielic tym co go dreczy, piszac to tutaj prosi o pomocna dlon, moze mu pomozemy? No, ericon, co cie w zyciu meczy? Mozesz byc szczery i otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ericon, po prostu za mało siedzisz w GM i nie odczuwasz przez to radości z robienia gier - rób, rób, a wszystkie troski miną =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ja poezję Mickiewicza przerabiałem na maturę na prezentacje, ogólnie kilka wierszy rozgryzałem, i może się nie znam, ale tego, to wierszem nie nazwę. A ten brak kropek, przecinków, jakiegoś ładu i składu, totalny brak rytmiki itp... dla mnie to po prostu temat i autor żałosny... PS: Mój kolega właśnie się dowiedział kilka dni temu, że zostało mu nie wiele życia, bo ma nowotwór mózgu czy takie tam coś, nawet w USA był u ojca, i tam się leczenia nie podjęli... i ten kolega, normalnie pewnie by cię pobił za te idiotyczne myśli i mu się nie dziwie, tylko idioci którzy nie zasługują na życie, chcieliby se je odebrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ten wiersz wyraża co w tej chwili czuje, już nie wiem co mam robić zrozumiał bym to gdybyś pisał bez ortów (choć gdy wydalasz emocje to nie kontrolujesz nad sobą : p ) Moim zdaniem motyw samobójstwa nie jest juz popularny ; p lepsza jest zemsta :] Rozumiem co rozumisz, ale wiedz to nie te forum, żadne forum. Pisz z przyjacielem nie znami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ta, pomożemy. Na podstawie tego wiersza swierdzam, że choruje na klejnopatie serolambertologiczną. I ma sztyletki. Zamiast się wyżywać na wierszach powinien powiedzieć wprost o co mu biega. :P A oto mój wiersz: lalala, mucha leci bakuś leci, uwaga dzieci lalala, miś koala został umrzony przez drwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A ten brak kropek, przecinków, jakiegoś ładu i składu, totalny brak rytmiki itp...Widać, że przerabiałeś tylko Mickiewicza ~~ dziadekkleofas: Wow, rzeczywiście wiersze odzwierciedlają stan umysłu piszącego =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Niech żyją innowacyjne definicje pojęć istniejących od tysięcy lat! W dzisiejszym odcinku prezentujemy poezję jako produkt weltszmercu przeżywanego przez niedokształconych gówniarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Chyba weltszmelcu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dziadekkleofas: Wow, rzeczywiście wiersze odzwierciedlają stan umysłu piszącego =D ;p To może coś innego: Moja panno, moja luby proszę ciebie, daj mi pupy Skacze sobie jeleń z sarną jednak przyszłość mają marną Mój stan umysłu jest w tej chwili taki sam jak flaki krokodyla po potraktowaniu kwasem mrówkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ja poradziłbym porozmawiać ze swoją mamą, nie ma nikogo tak bliskiego jak mama ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Jest takie miejsce w sieci gdzie w ch** i jeszcze więcej dzieci Główkują nieźle, zadają pytania przez to na forum jest coraz więcej sra***. Zero profesjonalizmu, same klony Almory Elita tej strony bierze na siebie trud spory! Starają się pomóc, odpowiadają mądrze jednak te dzieci, k***a, nic nie rozumieją dobrze! Identyczne zapytania dwoją i troją się się w oczach, administratorom śnią się wciąż po nocach. I choć jest tu wiele skaz i cholernie dużo spamu, nigdy nie opuścimy naszego GMclanu! I ch**! :o Jaki topic. xD ------------------------ Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [Powerslave #07] Powerslave via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Napisz do Bravo Girl, tam ci pomogą. @UP: GMClanowy Mazurek Dąbrowskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi