bartas Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czy wam tez wykrywa GM 7.0 pro jako trojana?? Bo mi tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ściągnąłeś cracka. i tyle w tym temacie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 czyli na orginalnie zarejestrowanych tak nie ma A czy to prawda że to jest trojan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 W sumie ciężko z stwierdzić - bo GMC nie wpiera piractwa, więc nie próbowaliśmy :P (no chyba, że ktoś ma doświadczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Po prostu sprytni haxorzy zrobili myk na crack kiddies i ich rozwalaja trojanem. Proste i logiczne. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ale to jest niebezpieczne?? naprawde jest w tym prawdziwy trojan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 W sumie ciężko z stwierdzić - bo GMC nie wpiera piractwa, więc nie próbowaliśmy :P (no chyba, że ktoś ma doświadczenia) hry hry :] Ja mam cracka (a raczej MIAŁEM) bez trojana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Crack DrXJ jest bezpieczny, można mi wierzyć. ;p Generalnie nie powinno się ściągać cracków z nieznanych stron, bo potem można sobie napytać biedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja ściągałem z eMule :D ale dobrze wiedzieć ze jest bezpieczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dawajcie chłopaki i dziewczyny ( o ile są tu jakieś xD ) sprzedamy go policji :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No a mareczek ci da buzię za piratowanie sobie gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ja ściągałem z eMule :D ale dobrze wiedzieć ze jest bezpieczny :) Glupota niektórych nigdy nie skończy zadziwiać xD Ac czegoś tyś sie spodziewał z programu P2P?? Ze to nie wirus będzie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 W GM 7.0 Crack są 4 wirusy Jak się wam chce sprawdzić http://virusscan.jotti.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Przecież to oczywiste jeśli tam są wirusy: Cracker daje ci za darmo GM7PRO a ty dajesz mu dostęp do swojego komputera :D Uczciwa wymiana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Crack DrXJ jest bezpieczny, można mi wierzyć. ;p Generalnie nie powinno się ściągać cracków z nieznanych stron, bo potem można sobie napytać biedy. Musze sie z tym zgodzic moj kolega z podworka Gryzli chcial sobie miec CRACKA DO GM i se zalatwil i na nastepny dzien do mnie A JA MAM ZAREJSTROWANEGO GM A TY NIE i na nastepny dzien PADL MU KOMP haHahahahhahaah.Dlatego ja se kupilem klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Musze sie z tym zgodzic moj kolega z podworka Gryzli chcial sobie miec CRACKA DO GM i se zalatwil i na nastepny dzien do mnie A JA MAM ZAREJSTROWANEGO GM A TY NIE i na nastepny dzien PADL MU KOMP haHahahahhahaah. Ojoj, nie miało się Nortona, co? Firewall i antywirus czasem to niezła rzecz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 i tak zaraz ktoś powie, że norton jest do dupy :P ale jak się nie umie czegoś obsługiwać, to zawsze jest do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja tam programów antywirusowych nie używam, firewall u mnie to podstawa. No, może czasem przeskanuje skanerem online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja miałem formata niedawno i nie chce mi się NOD-a instalować :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Hm... Po 1. Jeżeli masz wirusa w cracku to twój problem... Nie przyznawaj się, że masz cracka bo posiadając go łamiesz prawo ;p. Po 2. Myślałem, że rozmowy tutaj na temat cracków są zabronione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Posiadanie Cracka - Porównanie Pozytywne: Darmowe Negatywne: Łamiesz Prawo, za to możesz iść do więzienia Masz Wirusy Jesteś Noobek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jesteś Noobek smile.gif czyli osoba mająca piracką wersje udaje ze sie zna a naprawdę h*j wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 @up: dokładnie-bezsens... mam wrażenie że mylicie pojęcia (noobek) @fervi: ty pewnie masz legalną nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Ja też kiedyś mialem trojana w plikach gm7 wirus przeszedl do tego folderu. Teraz mam kilka odmian trojana na kompiee i jakoś zyje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi