Uzjel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tytuł: Balloons Gatunek: Zręcznościówka Opis: Balloons - OxGames wpadło na kolejny dobry pomysł. Tym razem naszym celem byla stosunkowo prosta gra polegająca na zbijaniu baloników iglą. Oczywiście niektóre są szybsze, inne wolniejsze. Ale pytanie: Jak tu skaplikowac sprawę ? A no już tłumacze: Niektóre balony zawierają w sobie gaz który odejmuje punkty. Czasem baloniki ustawiają się w pewne grupy. Zdarza się nawet ze wystrzeliwują z ogromna prędkością ! Myślisz ze umiesz posługiwać się myszka ? Zagraj w Baloons ! Download: Balloons.exe Rozmiar pliku: 4,23 MG Autorzy: Programowanie: OxGames - Uzjel Fabuła: --- Grafika: OxGames - Kriss Muzyka: OxGames Więcej informacji: OxGames - Balloons Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ładnie to wygląda, zaraz oblukam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 W sumie to nawet fajna gierka. Grać się da, grafika dobra, muzyka... no, może być. W menu powinieneś dać maski tym napisom. 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmmmm......giereczka na chwilę , ale mimo to dobrze się gra . Grafika stoi na dobrym poziomie jak na taką grę , i grywalność jest całkiem sporo ( chociaż jak wspomniałem szybko się nudzi ) . Za to pomysł taki już kiedyś był i niechę mi się wierzyć że sami na to wpadliście ;) . Biorąc pod uwagę że to Wasze pierwsze gry - naciągana 4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 lol... Mój komputer stanął dęba, kiedy próbowałem włączyć tą grę. Ciemność i pustkę widziałem... Więc nie oceniam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 OMG to jest fajne =DDD Jedyne zastrzeżenie: balony powinno przebijać się tylko końcem szpilki, a mnie spokojnie udawało się to główką :> Muzyka świetna, kołysałem się w rytmie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Calkiem fajna gierka i ta muzyczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 OMG to jest fajne =DDD Jedyne zastrzeżenie: balony powinno przebijać się tylko końcem szpilki, a mnie spokojnie udawało się to główką :> Muzyka świetna, kołysałem się w rytmie XD Tak był pomysł żeby szpilka była "wszystkostronna" ;) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 zbiłem wszystkie możliwe balony i co xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ładne skriny - 4 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nie oceniam - monitor nie obsługuje trybu wyświetlania tej gry. Proszę, nigdy nie zmieniajcie w grach Frequecy wyświetlania. ładne skriny - 4 gwiazdki Od kiedy ocenia się gry po screenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nie oceniam - monitor nie obsługuje trybu wyświetlania tej gry. Proszę, nigdy nie zmieniajcie w grach Frequecy wyświetlania. Od kiedy ocenia się gry po screenach? Polska Polska :P Tu tylko grafika się liczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No niestety nie mogę się do każdego PC dostosować... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No niestety nie mogę się do każdego PC dostosować... :/ Wyłącz zmianę Frequency i rozdzielczości. Wtedy praktycznie każdy będzie mógł grać w tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wyłącz zmianę Frequency i rozdzielczości. Wtedy praktycznie każdy będzie mógł grać w tę grę. Podmienione - powinno zadziałać >Balloons< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dużo lepiej. Ładna grafika. Muzyka mi się nie podoba, ale nie przeszkadza za bardzo. Grywalność - ok, ale balony trochę głupio pękają. Masz 3/5. Gra jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Widać że się trochę napracowałeś, 3.5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Nawet tego nie zdołałem uruchomić ;/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Przyjemna gierka :) 3,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Hmm, gra niezła, oceniam na 7,5/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Gra całkiem miła i przyjemna dla oczu, grywalność też jest całkiem całkiem szkoda że ta gra nie jest żadną nowością ograłem się w tą grę wystarczająco dużo na moim pegazie ; p. Podobają mi się te animacje balonów bo przejściu do room'u z autorami gry. 3+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Podobają mi się te animacje balonów bo przejściu do room'u z autorami gry. 3+/6 Spoko 3 godziny bawiłem się w zgranie tego wszystkiego... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Uzjel, jesteś mi winny 25 złoty za leczenie nadgarstka, który rozbolał mnie od tej twojej gry :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Uzjel, jesteś mi winny 25 złoty za leczenie nadgarstka, który rozbolał mnie od tej twojej gry :) 4/5 Spoko ;) Szykuję kolejny projekcik w którym trzeba będzie dużo machać myszką ;) Przesłać od razu 50zł ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Extra gierka, fajna pasująca muzyka, ładne menu, grywalna i co najważniejsze wkręcająca :) Zrób 2 część :) Daje 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi