BartekGM Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tytuł: Sim LIVE Gatunek: Symulator Życia B) Opis: Jesteśmy ludkiem i robimy co chcemy . Kupujemy w sklepie , idziemy do parku , dzwonimy po pizzę itp. To mój pierwszy symulator więc ... :lol2: Download: tu B) Rozmiar pliku: 4,61 MB :blink: Autorzy: BartekGM Screeny: kliknij tutaj aby zobaczyć screena :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Screeny mnie odstraszyły :] w ogóle się nie postarałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nad stroną graficzną tej gry spędziłeś jak widzę najwięcej czasu. :o 2*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Aż chce mi się użyć wyrażenia "It sucks balls" o tej grze. 1/5. Ohydna grafika, brak grywalności, "niesamowita" jakość filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Aż się przestraszyłem xD.Grafika...po prostu dno.No sorry, ale mogłeś sie więcej napracować, wg mnie gra zasługuje na -2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie grałem ale też mówie że dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Holy shit ! 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 haha zachecajace screeny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 patrząc na sam screen odechciewa mi sie zyc ;P -5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 już mogłeś tego screena trochę w pain'cie podrasować bo tak to prawie nikt tego nie ściągnie ; p 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 zgadzam się pomysł ok ale grafa to otstraszacz na ludzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zaraz się okaże, że screen był tylko próbą, a gra jest w pełnym 3D :> //dół: LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zaraz się okaże, że screen był tylko próbą, a gra jest w pełnym 3D :> To pobierz grę i odkryj to "pełne 3D". :> @up: //LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 WTF Co to ma być zero fabuły grafika do D**Y itp 0/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nawet nie ściągam, przede wszystkim popracuj nad grafiką 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A ja śiągnąłem ;p ale mi sprawiło radoche chodzenie po "przepiięknym" miście wśród bujnej grafiki 3D z użyciem DirectX 10.0!! niesamowite efekty specjalne sprawiają że masz ochote wyżucić komputer przez okno,a screeny z gry będą śniły Ci się w nocy!! Jedna gwiazdka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A mi się po włączeniu programu pokazała goła baba. I zaczęła "to" robić z tygrysem i wypchanym sokołem. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A mi się po włączeniu programu pokazała goła baba. I zaczęła "to" robić z tygrysem i wypchanym sokołem. 5/5 Ciekawe, może klikłeś przypadkowo w link który był ukryty gdzieś w pierwszym poście ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Gdyby była ładna grafika gra by była grywalna, a tak to do niczego gra. A do tego, jak wyjść z tego "czegoś"? -5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Musisz nad tym jeszcze duuuuuuuuuuuuuuzo popracowac. Sporo bugow i grafike trzeba poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 I popraw napis PRESENTUJĄ :ha: Głupia gra i tyle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 na grafika do gry to bym cie nie wzial, 0/1000.....0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Gdyby była ładna grafika gra by była grywalna, a tak to do niczego gra. A do tego, jak wyjść z tego "czegoś"? -5/5 Ładna grafika = grywalność = głupota. Co do gry, nie wiem po co wy gry wydajecie na siłę byle by coś było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysio Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :death: koszmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Chyba nie muszę mówić, co postawię? :P 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 SUPER extra fajna GRA!!! 1/5. (Na zachętę :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Słabiutka Grafika , do tego ludek wolno się ruszał i nie wiedziałem jak z domu wyśc, musisz jeszcze popracowac jak na razie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mi sie podoba daje 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jezuu ludzie nauczcie sie pixel arta zanim zaczniecie robic gry, albo chociaz robcie grafike w gimpie a nie w paincie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 jezuu ludzie nauczcie sie pixel arta zanim zaczniecie robic gry, albo chociaz robcie grafike w gimpie a nie w paincie.. a ocena? :P a ja daje 5/5 toz to the sims 3!!! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi