Ludzix Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Tak, poza sampelkiem głosu ;) Ten ściągnąłem z paraboletancza.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Nareszcie ktoś odpowiedział, myślałem już, że będę quadruplepostować =D http://tsukuru.pl/inne/boxwidget.html Wygodna i błyszcząca przeglądarka muzyki powered by Box ^_^ Nieee, no :) Świetne. Mogę użyć tych dźwięków? plz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Proń cię bardzo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Na samym początku myslałem,że napisałeś "Broń Cię Boże". No ale muza świetna,Parabole Myks też świetne =D. Bezwględnie najlepszy kompozytor muzy na Gmclanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A więc tak. Zrobiłem sobie "sesyjkę". Najpierw posypię trochę piaskiem w oczy. Niektóre kawałki aż trącą amatorszczyzną (proste i wyeksploatowane do bólu efekty, standardowe brzmienia, pustki w tle) - kilka dźwięków na krzyż. Tak, wiem, dotyczy to tych wcześniejszych utworów (co jak co, ale trzeba powiedzieć, że szybko się uczysz ;)). Poza tym utwory są bardzo krótkie i dzięki temu średnio się nadają jako soundtracki. Za to inne utwory mnie pozytywnie zaskoczyły (np. "OMG Run", "Fruity to Death" [mimo prostych efektów i powtarzalności]). Masz duży potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 "Fruity to Death"XDDD Fruity to Death to pierwszy kawałek jaki w ogóle zrobiłem, wrzuciłem go tylko jako ciekawostkę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 XDDD Fruity to Death to pierwszy kawałek jaki w ogóle zrobiłem, wrzuciłem go tylko jako ciekawostkę ;D W takim razie jesteś geniuszem, skoro zastosowałeś w melodii tricki z wyższej półki ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sry, to akurat IMO jeden z moich gorszych kawałków - melodia stringów po prostu sobie leci, nie wiadomo, kiedy wchodzi refren, bo nie zrobiłem żadnych dodatkowych backingów, więc w ogóle nie czuć struktury kawałka :o A dziś zainwestowałem w nowiuśkie pr0 sampelki i wypróbowałem automastering =D http://tsukuru.pl/inne/boxwidget.html Szczyt listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A dziś zainwestowałem w nowiuśkie pr0 sampelki i wypróbowałem automastering =D http://tsukuru.pl/inne/boxwidget.html Szczyt listy. Wow, Ludzix piękne <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ludzix, można by coś wykorzystać z tych muzyczek? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 "k" to jakaś aluzja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 moge uzyc??? blogie po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A czy kiedyś zabroniłem ich używać, lol ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A robisz muzyczki "na zlecenie"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 90% moich bicików jest robiona na zlecenie, nie widzę sensu w robieniu dla siebie, zresztą na ogół sam nie mam pomysłów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Parabole Myks - 10/10, puściłem na dyskotece szkolnej w piątek ^^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://www.box.net/shared/d9n7o80z6k ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Muzyczka hiphopowa z ostrymi bassami dasz rade? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://tsukuru.pl/zasoby/2kmusic/modern1ludzix.mid ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 looool mida mi dal xD za midami nie przepadam ;P wytwory masz piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Utwor 'Enter the bass' przypomina kawalek z soundtracka matrixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Bo jest nim inspirowany :) Ale dobrze, że mi przypomniałeś, bo chciałem go odsłuchać i zapomniałem, jak się nazywa XD~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A umialbys zrobic remake utworu Fluke - Zion? Bo to wg. mnie ######sty kawalek, taki energetyzujacy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No to pokaż ten utwór, nigdy nie wiadomo, dopóki się nie spróbuje =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 dam link w edicie http://www.sendspace.com/file/qfj34o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 K, zobaczę. Tymczasem dla djadama: http://www.box.net/shared/2i8f9s5k61 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A czy umiałbyś zrobić bit z jakiejś posenki ? ;) Bity bardzo proste ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nigdy nie wiadomo, dopóki się nie spróbuje =DZamiast dać od razu, prowokujesz czat na 10 postów >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 K, zobaczę. Tymczasem dla djadama: http://www.box.net/shared/2i8f9s5k61 :) Troche za malo urozmaicone, za wolno ale dobre nawet, byc moze wykorzystam :) Na menu bedzie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi