Aquares Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 <_< Nie będę zanudzał,od razu przejdę do rzeczy <_< Robię Grę... chce ją włączyć,a mi się tu wyświetla Failed To Run The Game! :crying: Co Mam zrobić!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 może nie masz stworzonego roomu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mam,mam,mam...nawet 6 Roomów xD Wcześniej gra działała bez problemów,a teraz... A po za tym wszystkie gry z GM nie działają! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeiro Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Postuj tom gre zreby mozna bylo obejzyc morze cos w codach nie taki jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Postuj tom gre zreby mozna bylo obejzyc morze cos w codach nie taki jest.. WTF ? TOPIC: Może GM nie może utworzyć/odczytać plików tymczasowych (?) :P Albo plik jest spakowany w archiwum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 albo coś z GM'em jest... przeinstaluj jak żadna gra nie działa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 To jest problem z GM'em musisz usunąć kod który pisałeś przed testem(tzw. błędny kod GM'a) to na pewno powinno pomóc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Może być coś namieszane w directx'ie. Najlepiej przeinstaluj directa, stery a w ostateczności windę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Postuj tom gre zreby mozna bylo obejzyc morze cos w codach nie taki jest.. Po co on ma oglądać morze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquares Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Już działa :D Po prostu wykasowałem taki jeden Program...ale dzięki że chcieliście Pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi