Amadeo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witajcie! Jestem dobrym tworzycielem muzyki w programie Dance eJay 7. Chodzę do szkoły muzycznej. Jak ktoś chcę, mogę komuś zrobić w formacie .mp3 , ale wzamian musi mie dodać do CREDITSA takimi literkami: Muzyka: Amadeo (Amadeusz Dziopak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pokaż swoje utwory lepiej "tworzycielu" muzyki :) eJay nie jest programem do tworzenia muzyki tylko układanką klocków lego z którego powstają bełkoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie ma sprawy. Zaraz wysle! moze najnowszą, gatunek:pop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Niech będzie ambient albo eksperymentalna :P EDIT: Też tworzę muzykę i jedna nadaje się na muzyczkę w grze. Przesłuchaj jak chcesz :) https://gmclan.org/up541_4_DJ_SnakeR_Credits.html Ta jest od Credits :) Możesz zrobić coś w tym stylu. PS. Ja tworzę w Fruity Loops. Tam wszystko komponujesz sam. Melodie, bassy, drumloopy itd. nie ma tam takich tzw. "gotowców" które układasz jak puzzle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 w eJayu możesz dawać gotowe kloce, lub możesz tworzyć swoje. Ta piosenka którą daje jest tworzona ręcznie przez ze mnie, jeszcze chwilke i bedzie, mam wolnego neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No dalej. Mówiłeś że jeszcze chwilka a minęło 5 godzin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 programy z serii eJay to najgorsze gówno do tworzenia muzyki, moja stara z zamkniętymi oczami potrafi poukładać tak klocki, że będzie hit... uuu creditsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nikt już nie robi muzyki za pomocą instrumentów muzycznych? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 sample to sobie może każdy poukładać w 5 minut :P prawdziwa frajda, to pobawić się w fruity loopa, albo przejść do studia nagrań, zaprosić orkiestrę i wtedy coś nagrywać - najlepiej osobno wszystkie instrumenty i potem do kupy to wszystko razem dać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nikt już nie robi muzyki za pomocą instrumentów muzycznych? :F Raczej nie każdy ma instrumenty w domu i sprzęt do nagrywania, no chyba że chodzi ci o programy w stylu anvil studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie ma już Mike'ów Oldfieldów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 kurde, takiego mam wolnego neta ze juz probowalem 5 razy wlepic do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nikt już nie robi muzyki za pomocą instrumentów muzycznych? :Fja. tworzę. no i co się, kurde, czepiacie eJaya. fajny program B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ejay, cool program, Ja ma DANCE EJAY 7.1 bulid2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ejay, cool program, Ja ma DANCE EJAY 7.1 bulid2 To wspaniale, spróbuj jeszcze zuploadować swoje utwory na serwer żebyśmy mogli je przesłuchać :) BTW. Lepiej zobacz ten cool program: http://www.flstudio.com/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no ale muza w ejay'u zajmuje duzo miejsca, np walniesz 6 sampli i skompilujesz do wav'a i jest już 3 mega. Amadeo, a od kiedy w szkole muzycznej uczą na ejayu komponowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no ale muza w ejay'u zajmuje duzo miejsca, np walniesz 6 sampli i skompilujesz do wav'a i jest już 3 mega. Amadeo, a od kiedy w szkole muzycznej uczą na ejayu komponowac ;p Wystarczy po tym skonwertować do mp3 i już mniej zajmuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie ma sprawy. Zaraz wysle! moze najnowszą, gatunek:pop? Zrób coś w stylu nu-metalowym/death metalowym, a możliwe, iż cię wykorzystam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no ale muza w ejay'u zajmuje duzo miejsca, np walniesz 6 sampli i skompilujesz do wav'a i jest już 3 mega. Bo tyle WAV zajmują, w końcu to bezstratny format :P . Poza tym - "skompilujesz" ??? Wiesz w ogóle co znaczy słowo "kompilacja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 zapewne lepiej wiem od Ciebie co to znaczy. 1,5 roku miałem łacinę a teraz mam włoski. A użyłem tego słowa niechcący, bo pisałem w pospiechu. Mea maxima culpa. Choć pewnie łaciński wyraz "compilatio" jak znam życie zaczerpniety z greki, ale tego już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Chodzisz do szkoły muzycznej. :) Tworzycielu. :) Jak chcę coś sobie nagrać - to będzie się bawił czymś nieco bardziej zaawansowanym niż eJay, albo użyje starej, sprawdzonej metody: Nikt już nie robi muzyki za pomocą instrumentów muzycznych? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 dbra: Moja piosenka pt. "Last west of hope" hehe Click to download :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mi się nie podoba. Techno i "chipowe" dźwięki nie pasują do każdej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no to piosenka, ktora wyszla na swiat!: Fiesta - click! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Teraz lepiej, ale przydałyby ci się sample z innego stylu. Jakieś bębny, instrumenty, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 dance teki jest!!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie do wszystkich gier pasuje dance i techno. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tak jak napisał blackmaul. Zrób jakiś nu-metal to może wtedy znajdziesz więcej erm... "fanów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ta twoja muzyka nie widzi mi się w moich grach. Wolałbym ambienta albo eksperymentalną a nie dance, i tak chyba nikt na GMCLANie nie tworzy Dance Dance Revolution :) Techno, trance i dance nie pasują do większości gier. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 zapewne lepiej wiem od Ciebie co to znaczy. 1,5 roku miałem łacinę a teraz mam włoski. A użyłem tego słowa niechcący, bo pisałem w pospiechu. Mea maxima culpa. Choć pewnie łaciński wyraz "compilatio" jak znam życie zaczerpniety z greki, ale tego już nie wiem. Szczerze to ja mam to gdzieś co ten wyraz znaczy we włoskim czy łacinie, bo jeżeli mówimy o pojęciu informatycznym (a w nich się obracamy tu właśnie), to jest to proces automatycznego tłumaczenia kodu napisanego w jednym języku programowania na drugi, najczęściej na Assembler w postaci binarnej, czyli w formie czytelnej dla procesora. Co jak co, w eJay nie programujemy, a WAV nie jest zapisany w Assemblerze, więc nie masz racji, proste. Bardziej tutaj pasuje słowo konwersja, które pewnie pochodzi z łaciny, ale co tam, nie jestem językoznawcą. Zrób jakiś nu-metal to może wtedy znajdziesz więcej erm... "fanów". Tylko nie nu-metal, litości ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi