M@ti002 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 witam. postanowiem stworzyc ten oto temat aby rozruszac troszke to forum :P a wiec skad sie wziely wasze nicki? moj sie wzial od imienia mateusz i tylko dodalem 002 dla szpanu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie wiem naprawde czemu zarejestrowalem sie jako Stig, zawsze uzywam Saus (imie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 był taki temat kiedyś. Mój nick nawet nie wiem skąd się wziął poprostu ktoś w szkole mnie tak nazwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Już był taki temat, wystarczy poszukać. :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ToMo(imię)EX(wzięte z "LouisEX" z lf2" gdyż to moja ulbiona postać) aha to nie jest pokemonowe pismo!! to jest wszystko z dużych liter a "o" z małej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A mój nick to "Koko"(Każdy tak do mnie mówi ;) ) a na forum zarejestrowałem się pod moim imieniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dobra, napiszę, pomimo że było. :) Adrian+master=Adster ---------------- Now playing on Winamp: Stratovarius - Destiny via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ja najpierw byłem qrwakozak he he nie dla tego że jestem kozakiem bo nim nie jestem, tylko taki nick wybrałem bo byłem pijany jak się rejestrowałem... wkurzał ich nick i potem zmieniłem na p-ter (czyli piter tak jak na mnie gadają na codzień) potem dostałem kopa w dupe... powróciłem na bani jako Lowrider to z tytułu kawałka powstało, fura z hydraulicznym zawieszeniem he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 poskładałem literki, no, i jakoś tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Normal Man + Failure + Internet + Mass of people + Webcomic = dziadekkleofas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a ja powiem http://bylo.pl ;] mój nick wziął się z tego że moja eks na mnie mówiła Pieter a 6 miało tak naprawdę być Pieter666 ale na poczcie było już zajęte :P typowa sytuacja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 W szkole mówią na mnie Kofel (od nazwiska) na niekrórych tylko forach mam nick Iv!n. A wzieło się to chyba od Ivan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Miałem kiedyś nick mikolaj77, więc zostawiłem 77 i wziąłem "miki" tak jak na mnie mówią kumple. Wyszło miki + 77 = miki77 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Hmmm od czego powstał mój nick? Szczerze powiem że sam nie wiem. Może dlatego iż chciałem wpisać coś głupiego i jakoś tak wpadło mi "lol" ale postanowiłem że będę "Lolek" i teraz już wiele osób z podwórka tak na mnie mówi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mój jest prosty EXtremal Cool LIFE :) czyli po przetłumaczeniu Ekstremalnie fajne życie :) (tak po mojemu ) W szkole na mnie mówią Danon (cała szkoła mnie zna xD) a wzięło to się z powietrza lub od imienia Damian xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mój nick "Kryniak" zawdzięczam od tego, że jak się ktoś wkurzy na mnie to mówi "KRYNIAK!!!" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Cyberdog zakladal taki temat. Ale cóż. Mój nick sie wziął z mojej pamięci. w każdym forum tak sie nazywam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E ja sie za dużo nagrałem strategi i RPG właśnie kiedy robiłem konto miałem na pasku takiego jednego rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Snake, Snake, Snake... od powstania gry Metal Gear Solid na PSX byłem wielkim fanem tej produkcji :) Kiedyś nawet w szkole mnie tak nazywali bo zapraszałem na PSX'a kumpli żeby grać w MGS-a :) To było dawno (ok. 7-10 lat temu) już mnie tak nie nazywają ale wciąż jestem i zawsze będę pod tym samym nickiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A mi tak jakoś wpadło w ucho i się zarejestrowałem pod nickiem Kolka :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Yoda to moja ksywka - i tyle... często jej używam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 miałeś na myśli genezę. podczas burzy związanej z bigszarkiem zażartowałem sobie i już zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mój się wziął yy tzn ukradłem go gosciowi z gry thecrims. Szukałem nicka do tibii i znalazłem tego i mi się spodobał i używam go już od roku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Markos ;p hmm od imienia Marek ale tutaj pierwszy raz go użyłem zazwyczaj jestem pod nickiem Mareczkos ;] tak jak nie raz do mnie mówią .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Idę, idę i nagle wpadł mi do kieszeni nick Maxpayn. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 pozytywna propaganda na temat legalizacji ganji, proste ;-) to nie nick, nicku nigdy nie miałem, zawsze byłem Arek ;-) no a ze moja pierwsza zamieszczona tu gra nazywala sie propaganja to tak zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 @littlefish: ano prawda :P cos mi sie chyba popierniczylo ale coz... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak + l + ub = Jaklub. Gdy zakładałem pierwszy adres e-mailowy, brat dołożył literkę l i tak zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mój nick wziął się ze słów Tux - logo Linuksa (używam tego systemu) + Man (człowiek, czy mężczyzna - nie pamiętam) Po prostu jestem człowiekiem Linuxa z tłumaczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Myślałem jaki by se nick zrobic jak se zakładałem kiedyś maila.... No i coś takiego wymyśliłem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi