Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy ktoś by mógł zrobić mi mmorpg-a oczywiście 3d, ma być 8 ras i 10 klas. Mapa ma być mniej więcej wielkości tej z wowa. Grafika ma być najwyższych lotów wszystko ma być dopięte na ostatni guzik. Niech ktoś mi w tej grze zrobi system domów , gildii , walki , wszyciutko co jest w innych mmo. Niech ktoś mi kupi domenę zrobi stronkę, itp. Niech załatwi też system premium sms. i niech napisze wszedze że all zrobił boro casso. I niech 80%klasy z premium idze dla mnie a reszta dla tego co mi to zrobi. Chyba dobry układ prawda ? ja sie już trochę napracowałem pisząc tego posta. Ps kupcie też mi dedyka bo ja nie mam cash. O i kto mi nie pomoże tego niech Tymon lub gnysek zbanuje ok ? Pozdrawiam Boro Casso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja pierdo*e ! Co ty robisz ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ok, na środę będzie gotowe ;) Mam wrażenie, że za dużo takich żartów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ok, na środę będzie gotowe smile2.gif Dzięki ;] zmienłem zdanie 95% dla mnie reszta dla ciebie ok i możesz gdzieś napisać ze mi delikatnie pomogłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 o w c**ke.. szkoda ze snake sie zaangazowal, przepuscilem taka szanse! a tak ogólnie o co chodzi>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @up jak chcesz możesz pomóc ps. jak sie uruchamia game makera ? bo ja klikam na ikonkę to sie coś wgrywa ale nie ma tego na pulpicie i nie wiem jak to uruchomić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mam już dosyć tego rodzaju żartów. Skwituję to stylowym rysunkiem, który jest takiej klasy, jak te żarty. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Cóż za wspaniały rysunek. Wywalić ten temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jak chcecie możecie skasować. żart trochę denny, przyznam to ale przecież 90% nowych userów sie tak zachowuje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Boro to nie jest śmieszne... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 przeczytaj mój poprzedni post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mogę ci zrobić... jeśli pójdziesz po mojemu :] 1. Mój tytuł na środku(W Duuuuuuużym obramowaniu). 2. Serwer załatw sam. 3. Jeśli na początek zapłacisz mi 800.000 PLN (Później co miesiąc po 500.000 PLN). 4. Serwer ty będziesz utrzymywać. 5. Po ukończeniu projektu zapłacisz mi 5.000.000 USD. I to chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Takie coś robił dziadekkleofas. Nie małpuj się ;/ żart trochę denny, przyznam to ale przecież 90% nowych userów sie tak zachowuje;] I właśnie udowodniłeś, że jesteś w tych 90% ;/ żal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Marna próba podrobienia tematu dziadkakleofasa. ;q Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi