Bramek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Tytuł: Ludzik Gatunek: zręczniościówka Opis: Chodzi się ludkiem i zbiera się kulki.Aby przejsc do następnego levela trza zebrac wszystkie kulki.Trzeba uważac na niebieskie ludziki. Download: Moja gra Rozmiar pliku: 968KB Autorzy: Programowanie: Bramek Fabuła: a jakaś jest? =] Grafika: Bramek Muzyka: Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Dajemy: - brak tła (jakiegokolwiek). - brak siatki !!. - brak jakiejkolwiek animacji (ludzik lunatykuje). - brak dzwiekow. - wieje nudą. + ladne sciany chociaz i tak sa to przerobione scianki z grafiki GMowej. + kazdy zaczynal od pacmanow. I tak na boku: Masz IQ>50 bo chociaz dolaczyles dzis potrafiles zastosowac szablon, z tego co widzialem wiekszosc nowych nie potrafila dostrzec przyklejonego tematu. #Edit Aha, ocena. Masz te 2 na zachete :P Ale wiekszosc takich 1 gier typu pacman albo ctc (tylko nie to) powinienes zachowac jako 'trening' bo od nich roi sie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 @up Nie Stig każdy n00b robił cath de Klałny ZARĄBISTA GIERKA!!! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Trochę nudna gra. Przeszedłem całą. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Grafika jest na słabym poziomie, ale twoja. Gra jest nudna, pokoje powinny być 2x mniejsze. Muszę jednak przyznać, że jak na pierwszą (chyba) grę to nie jest źle, ale mógłbyś się bardziej postarać ;) . Ale wiekszosc takich 1 gier typu pacman albo ctc (tylko nie to) powinienes zachowac jako 'trening' bo od nich roi sie na forum. Nie jest ich wiele, a to nie jest kolejne Catch the Clown. Wszystko zrobił sam i zasłużył na 2 gwiazdki. Postaraj się bardziej, a na 100 % dostaniesz te 3 gwiazdki ;) . Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Uuuu jak miło zobaczyć (chyba) nie przerobiony example jako pierwsza grę nowego użytkownika :) Do rzeczy: + Mały rozmiar :P - Nudna gra - Kontrola bohatera Czyli: Poprostu słaba gra w której nic się ciekawego nie dzieje. Mógłbyś dodać coś takiego żeby przechodziło się planszę na czas, a po przejściu planszy pozostały czas mnoży się przez ilość punktów. :P EDIT: No tak... dostajesz 1 gwiazdkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ekhm.. Mógłbyś to chociaż na czas zrobić, że ma sie na poszczególną runde ileś tam minut, bo tak to można grac w nieskończoność. A więc tak: Grafika: 1/5 (ludziki, kulka i ściana <_<) Muzyka: 0/5 (brak) Grywalność: 1/5 (Nudzi sie odrazu) Ogólem : 1/5 +1 (pierwsza gra) = 2/5 :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 -nudna -mało urozmaicona -brzydka +twoja pierwsza (chyba) gra i do tego zrobiona bez plagiatowania przykładów, a to się chwali ;) +hmmmm...brak jakichkolwiek dźwięków-dzięki temu nie musiałem wyłączać Iron Maiden w Winampie ;p Daję 2/5 na zachętę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Plusy: +malo leveli :] Minusy: -słaba grafika -Nudna gra -brak muzyki Ogółem: 1\5 ... ... .. Bez komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Halli hallo !! :bye1: Tym razem swoją opinię wyrażę w kilku słowach: Plusy: - Ciekawe plansze, bogate w zawijasy, labirynty i ślepe zaułki - Ekscytująca gonitwa za kulkami - małe wymagania sprzętowe ( odpaliłem ją na geforcie 2 , 64 mb ) Minusy : + dwuwymiarowa ( to już od dawna nie jest w modzie ) + Brak intra i jakichkolwiek filmików pomiędzy levelami + Nieciekawe menu które nic nie ma wspólnego z najnowszymi trendami Ogólnie rzecz biorąc twoja gra jest nawet niezła i jeśli popracujesz nad tym co ci wypomniałem może stać się hitem 3+ / 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No więc daje 2 gwiadki bo : Plusy : - dobrze że to nie klon catch the cośtam tylko inne ! - musiałem uciekać przed wrogiem gdy zbierałem kulki ... - twoja grafika bohatera i wroga Minusy : - ... ale to nie plus - trudno zebrać kulki , musiałem pół minuty go nakierować - wróg idzie ciągle w kółko ! - grafika muru z gm Popracuj może dam ci 3/5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans1121 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Minusy: - ten potwór ciągle chodzi w kółko, więc poziom trudności praktycznie zero. - brak dźwięku, a to naprawdę ważna sprawa :angry: - F1 - czystka & niepotrzebna tablica najlepszych wyników (które ciągle będą takie same). - Monotonnia kolorów. - Monotonnia ogólna ;/ Plusy: - poziomy - jeśli ich nie "pożyczyłeś" - masz coś, co można nazwać nierozwiniętym jeszcze talentem :thumbsup: Dam dwie gwiazdki B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Jest błąd - wpadłem na niebieskiego ludzika i nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 dno kapa... @ prze_asshole: a Ty panie w modzie idź zrób każdemu po lod....to teraz modne,trendy i cool szczególnie u lasek :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bramek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ludzik full v. 1.1 Nowa wersja.Dodane: -każdy ludek ma swój path -dodano dźwięki w grze -dodany ludek w 1 levelu -w niektórych levelach jak się wpadnie na ludka to nic się nie dzieje.Poprawiłem to I to tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @up tak samo beznadziejne jak poprzednia wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 przeszedłem i tak: -nudne -słaba grafa -kolesie są przewidywalni -napis"the end"jest denniejszy niż gra +twoja pierwsza gra która nie jest przeróbką przykładów. dam ci 2/5 gwiazdki na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No ale tylko błędy poprawiłeś :/ . Upięknij grafikę, dodaj coś nowego. Błędy nie psują tak grywalności, jak to, że w grze nie ma nic ciekawego. Chodzenie ludkiem jest nudne :/ . Dodaj bonusy i inne. Wtedy pogram dłużej ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 dno dna jak wcześniej chodzę jakimś patyczakiem który się nie rusza dźwięki nie są identyczne głośnością przez co można ogłuchnąć jak się przejdzie level albo jak Cię zabiją... to nie jest gra widać że to przerobiony pacman, zero w tym sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 to nie jest gra widać że to przerobiony pacman Po czym to poznałeś ? Dla mnie to wygląda na grę zrobioną od zera. A na przykładach mógł się uczyć. Gra: v1.1 tak samo słaba jak 1.0 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bramek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 to nie jest gra widać że to przerobiony pacman Wcale, że nie!Robiłem grę od zera!!! :angry2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Mógłbyś się bardziej postarać. 1 gra - ok. Tylko zmień grafikę, dodaj coś nowego, ciekawego, zachęcającego :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ta 2 wersja, tez nie najlepsza. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Po ściągnięciu pomyślałem - a co mi tam przejdę tą gierkę :D Będę mógł się pochwalić, ale jednak nie wytrwałem :( Oceniłbym ale przyciski mi nie działają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 nudne, brzydkie, nudne, bez dźwięku i nudne. dam jeden, bowiem o wiele lepsze gry ocenione na dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 E tam.Nudne.Dwie gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wow... ######sta gra super całymi dniami gramy w nią z bratem daje max gwiazdek. Właśnie zabieram sie do zrobienia modu multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi