Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tytuł:JdzeX Gatunek: Logiczna Opis: Balwan lata po planszy musimy na niego klikac za kazde klikniecie dostaje sie 5 pkt. Download: Klik! -Plik o nazwie JdzeX Rozmiar pliku: 968KB Screeny: Screen 1 Autorzy: Programowanie: Gryzli Fabuła: brak Grafika: Gryzli Muzyka brak Nastepna gra bedzie miala nazwe:Xqua i bedzie o wiele lepsza.Zobaczycie spodoba wam sie! Pozdrawiam Gryzli :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Poproszę screeny. Poprosimy o screeny. Opis: Balwan lata po planszy musimy na niego klikac za kazde klikniecie dostaje sie 5 pkt. Heh,teraz się przeżucacie na Catch the Snowman? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ok zachwileczke beda inym slowem juz sie robi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 pewnie jak dasz screeny to już nikt nie ściągnie ale czekam na ten s-hit... edit: chyba nikt tego nie ściągnie... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Screen Screen 1 Screen tez jest na poczatku tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Nie rozmieszaj mnie ta grą:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Catch the clown miał lepszą grafike. Nic nowego. A szkoda. Po za tym ładnie zrobiony screen: Gra Folder Strona gmc pasek zadań. Dobry jesteś :] Nie rozmieszaj mnie ta grątongue2.gif Nie krytykuj...aż tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a dacie oceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wiesz oceny nie dam,ale cię nie znięchecam oczywiście,będzisz robił co raz to lepsze gry,ale narazie nie dziel się nimi z użytkownikami. Ocena daje 2,a jeśli przerobiłeś przykład catch the clown(lol),to powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Superancka gierka! -Superowa grafika, -Ekstra grywalność -i największy plus: POMYSŁ! Bardzo fajna gra. 1. I jak mi powiesz co ma Logiczna do klikania w bałwana to dam Ci medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 nie przerabialem przykladu ,poniewaz zajzalem do kursow i nauczylem sie tego na pamiec i zrobilem ta gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a po co robisz jakąś grę o bezsensownym klikaniu naucz się kursy i zrób platformówę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Gra jest słaba. Kiepska grafika i pomysł nieciekawy. Poćwicz jeszcze :). naucz się kursy Coś w tym wyrażeniu jest nie tak :]. i zrób platformówę ... Dlaczego akurat platformówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 umie platformowke i moge zrobic jak chcecie ok biore sie do roboty i robie platformowke niedlugo zobaczysz ze to potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 nie przerabialem przykladu ,poniewaz zajzalem do kursow i nauczylem sie tego na pamiec i zrobilem ta gre Nauczyłeś się na pamięć tworzyć gry z serii "Kacz de...". Ojojojojoooj, bójmy się przyszłości!!! ;D Nie ma co komentować. Znamy tą formułę, te zasady, tą grę....akurat tą? Powstrzymam się także od oceniania... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Nauczyłeś się na pamięć tworzyć gry z serii "Kacz de...". Ojojojojoooj, bójmy się przyszłości!!! ;D Nie ma co komentować. Znamy tą formułę, te zasady, tą grę....akurat tą? Powstrzymam się także od oceniania... <_< nie wiem czemu ale zabrzmiało mi to jednak jakbyś biedaka podejrzewał że jednak przerobił przykład nie wiem może się mylę ale powiem 2 rzeczy po 1 znam ten kurs i tak jest on do tej gry widziałem go w ekspercie dawno temu ^^ po 2 nie ma co uczyć się na pamięć trzeba to rozumieć ^^ ucz się a zrozumiesz ^^ @down : Jemu chodziło oto byś się poduczył i zrobił coś lepszego A nie to że on ci nie wierzy że umiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no masz ta platformowke ale to tylko taki przyklad dla tego co niewie ze umie zrobic platformowke ;/ plik o nazwie platformowka plik o nazwie platformowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ciesz się że skala nie jest od -5 do 5, -5 powinienes dostać za samo nazwanie takiej gry grą logiczna! (tak samo jak ostatnio ktoś nazwał labirynt strategią, czy wy nie wiecie co te słowa oznaczają?) Niby umiesz robić (przerabiac/kopiowac przykład) platformówkę, a dajesz nam coś co wyglada gorzej od słynnego CTC. Nie uwiewrze że sam robisz silnik platformówki, jestem pewien że jesli jakąś zrobisz, to zerzniesz wszystko z przykładu, a jeśli nie, to pewnie zrobisz grawitacje za pomocak klocka "start moving in a direction" w dół (ktoś kiedyś pisał że tak chce zorbić). Zacznij się uczyć i robic coś porządnego, a nie będziesz wkuwał (jak sam napisałeś) przykłady różnych gier na pamięc, później robił silniki z pamięci, a na koniec mówil że sam zrobiłes gry każdego rodzaju! Jeśli uda ci sie wkuć na pamięć silnik platformówki, to moge jedynie pogratulować dobrej pamięci... (Post był pisany zanim gryzli dał swój plik z platformówką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja się tylko czepię, co ma klikanie w bałwana do logiki (Jak określił autor jest to gra logiczna). To jak przyrżnięcie łopatą w łeb mozna nazwać inteligentną argumentacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 oooooo to ja nie tłumaczę drugiego kursu, bo to nie ma sensu :P wszyscy będą wtedy 1940 czy jak tam robić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Grizli. To co dałeś to nie platformówka tylko jeden wielki shit. Ale ucz się ucz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Staary, kocham takie gry. To jest coś... klasyka!!!!! Poprostu.. nie ocenie... szkoda żebyś dostał kolejną jedyneczke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 wtf... kto robi screeny w bmp oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Brak mi słów. Grafika < 0, to samo z pomysłem, grywalnością i całą resztą... Czemu ludzie przerabiają Catch the Clown'a aka Hit the Ball jak mają lepsze example w tym samym folderze :P EDIT: Co ma nazwa JdzeX do bałwana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Tak podchodzisz gryzli do sprawy ze teraz sie boje sciagac twoje gry bez screenow ;) Gra .. hmm .. znaczy sie ten przyklad z innymi grafikami to jak na "mini gre" to nawet cienko .. Nie widze nic fascynujacego w tym .. klikanie na balwanka i tyle .. heh .. Tu nic nie nalerzy zmienic zeby gra byla lepsza .. poprostu by trzebabylo calkiem od nowa to zrobic , znaczy sie nie przerobic przyklad tylko samemu napisac silnik .. Powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Słaba gra :( Postaraj się zrobić coś oryginalnego. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Eh. Pierwsza gra. Ale to nie jest przynajmiej przerobiony przykład. Niektórzy (nie będę wytykał palcami) przerabiają przykłady, a tak naprawdę najzwyklejszej platformówki nie zrobią. Gra jest słaba, ale to dopiero trening. 2 gwiazdki, na zachętę. @Lowrider: Twoje posty zaczynają mnie denerwować. Myślisz, że one są śmieszne? Zawsze jest coś hamskiego w twoim poście. Nikogo to nie bawi. @Gnysek: Ja mogę cię wyręczyć. Oczywiście, jak będę miał czas i jeżeli się zgodzisz. ;) @All (wykluczam z tego Kryniaka): Czemu piszecie głupoty? Ja wiem, że on tego nie przerobił. Mówicie coś, na co dowodu nie macie. Gryzli zrozumiał kurs, przestudiował go i zrobił grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Eh. Pierwsza gra. Przed tą grą zrobił jeszcze LingO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 tak ale tamta niebyla samodzielna wtedy robilem na przykladach teraz sobie powiedzialem KONIEC Z PRZYKLADAMI i zaczelem sie uczyc i uczyc i robie nie na przykladach :P czyli to jest moja 1 gra samodzielna -moja pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Fabuła: brak No nie wiem czy nikt tego nie wymyślił ale chyba CTC jest podobne... Wierze Ci że tego nie przerobiłeś ale nie lepiej zacząć robić większy dobry projekt niż kilka małych??? Nie oceniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi