Kychu Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tytuł:Labirynt Gatunek: Strategia? Opis: Gra niewątpliwie dla osób cierpliwych i inteligentnych jest to bardzo mini gierka lecz może nam posłużyć jako narzędzie rozrywki np w biurze w przerwach w pracy. Download: https://gmclan.org/up1181_4_Labirynt_demo.html Rozmiar pliku: 1158KB Autorzy: Wszystko: Ja/Kychu/Kychu-LC/Kobra/Kluska/Konfident/Kobra/Lepszy Człowiek - znaczy ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 gdzie screeny???????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 żal ci ściągnąć te kilka kb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 5 Rundy nie da sie przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ta gra jest... beznadziejna. Fajny pomysł, ale się nie sprawdza bo można się nieźle postresować. Zresztą znaczek końca jest ledwo widoczny. No i dlaczego w takim małym oknie? Sterowanie do przeróbki. 1/5, definitywnie. @Kychu: Tu obowiązuje regulamin. Jak ci on nie pasuje to my cię tu nie trzymamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Mogłeś zrobić żeby potem tak palce nie bolały... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 żal ci ściągnąć te kilka kb? żal mi Ciebie że nie potrafisz się zastosować do regulaminu/wzoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Autorzy: Wszystko: Ja/Kychu/Kychu-LC/Kobra/Kluska/Konfident/Kobra/Lepszy Człowiek - znaczy ja ROTFL :lol2: Gra jest nudna i nudna a w dodatku nudna, i coś jeszcze: jest nudna. Gdzie screeny ? Pewnie ich niedał aby ktoś skusił się pobrać tą grę. DOWN: Trzeba się stosować do szablonu. I przestrzegać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 sie czepiacie detali. O pieprzone screeny. Warn. Za bluzganie, a przy okazji za niezgodność z szablonem. gnysek EDIT: a już Marmot wystawił, zabieram moje 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Popieram Lowridera. Nie ma screenow - szkoda marnowac czas na sciaganie kota w worku. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 sie czepiacie detali. O pieprzone screeny. A widział pan szablon? Zresztą skąd mamy wiedzieć czy to nie wirus? (Ja już wiem że nie, ale inni nie.) [reported.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Po screenach wnioskuje, że gra oscyluje w granicach jednej gwiazdki. Tak więc też oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dostałeś warna za ten brak screenów. Może byś go nie dostał (a tylko uwaga słowna by była), gdybyś się tak nie spierał z innymi, po co screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Po screenach wnioskuje, że gra oscyluje w granicach jednej gwiazdki. Tak więc też oceniam.też tak niestety uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 lol... Fajny pomysł ale sterowanie cholernie uciążliwe :P (Ale nudna gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Na piątej rundzie cholernie mi się tnie nawet gorzej niż gothic 2. Lol co ty tam zrobiłeś. Oczy mnie rozbolały patrząc na te mrówki a na powiększeniu straszny blur. 0/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Dzięki za wszystko, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 O mało nie umarłemm z nudów... 4 levelu nie a się przejsc... Małe to... Kaszana chłopie 1,5 '*' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 sie czepiacie detali. O pieprzone screeny. piękno tkwi w detalach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 O mało nie umarłemm z nudów... 4 levelu nie a się przejsc... Małe to... Kaszana chłopie 1,5 '*' Da sie przejść chyba że przez nudy nie da sie. Ja przeszłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Że tak powiem...nie każdy ma ustawioną rozdzielczość 320x240, by się nie wpatrywać w to malutkie okieneczko, a naciśnięcie F4 powoduje, że naszym oczom ujawnia się jedna wielka i kolorowa plama. ;/ Przy okazji dowiadujemy się, że poruszamy się glutem... Sterowanie sprawia, że palce mogą rozboleć bardziej niż przy grze w Gulity Gear. Gra nudzi praktycznie już na starcie. Przeczą temu komentarze, które pojawiają się przy rozpoczęciu rozgrywki. Nieładnie kłamać...Mikołaj prezentów nie przyniesie... :santa: ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ale kiszka :P Grafika: 1/5 Muzyka: 1/5 (brak) Grywalność: 2/5 Ogółem: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 o matko <_< grafa 1/5 to mial byc zart? :blink: dzwiek 0/0 gryw 2/5 nuuuuuuuudyyyyy!!! ogolem 1/5 aha 5 levela sie nie da przejsc... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Bardzo fajne i ciekawie wykonany projekt:D. Bez okularów nic nie widzę co się dzieje na ekranie. Znacznik końca jest nie widoczny, do dupy sterowanie. Jedna gwiazda to wystarczająca nagroda za twoją wspaniałą i oszałamiająco graficznie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Da sie przejść chyba że przez nudy nie da sie. Ja przeszłem. Tak? No u mnie wejscie do tego "fioletowego" było całe zastawione :mellow: Chyba ze nie kumam o co chodzi w grze i może mozna to rozbijac abo co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgadnij jaka ocena ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Bez okularów nic nie widzę co się dzieje na ekranie. To sobie wciśnij F4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 @UP No na fullscreenie jest hardkorowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Te pszczoły w 3rundzie poruszały się u mnie symetrycznie. A tak to nie widać prawie tej różowej czy tam fioletowej kropki gra to kitu dorób coś interesującego i zwiększ rozmiary okna gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tak? No u mnie wejscie do tego "fioletowego" było całe zastawione :mellow: Chyba ze nie kumam o co chodzi w grze i może mozna to rozbijac abo co... Te zastawienia można bodajże niszczyć wchodząc na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi