Majkelnajt Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Miliardzerzy gra śmieszna umysłowa w grze trzeba odpowiedzień na pytania download https://gmclan.org/uploader/1355/MILIARDERY.rar screen https://gmclan.org/uploader/1355/bez_tytu_u.jpg Twórca majkelnajt grafika majkelnajt muzyka majkelnajt fabbuła majkelnajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ahaha, ch*jnia z grzybnią. Nudzi się po samym patrzeniu na ikonkę. 1* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Twórca majkelnajt grafika majkelnajt muzyka majkelnajt fabbuła majkelnajt Ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelnajt Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jeszcze nikt z was nie scciągoł a już piszecie niech ktoś se sciągnie i zobaczy z dubligiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jeżeli to Ty wszystko zrobiłeś, to dałbym 4/5 gwiazdek, ale nie wystawię żadnej oceny, ponieważ jest za dużo błędów. W pytaniu drugim nie mam żółtego kwadracika przy odpowiedzi A (ile jest dziewczynek w domu kevina)... No i w końcu jakiś nagrany głos, który nie odrzuca od głośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A więc tak: 1. Za dużo zajmuje 2. grafika majkelnajt Nie kłam! 3. W drugim pytaniu, w odpowiedzi "a" nie ma żółtego kółeczka :D ( dalej juz nie gralem to nie wiem czy zdazalo sie to częściej) 4. Coś mi sie nie chcialy wciskiwac kola ratunkowe (ale to może ja źle wciskałem :P ) 5. To ty podkładałeś głos? :lol: 6. Temat nie zgodny z szablonem... Oceniam gre na.... 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelnajt Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tak to mój głos. Grafika jest jedynie z neta a tak reszta sam robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Fabuły (a raczej celu gry) ani grafiki nie zrobiłes ty, po za tym słabe wykonanie, moim zdaniem to nie jest zabawne. Która to twoja gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tak to mój głos. Heh to wyrąbisty masz głos :lol: A jeszcze jeśli chodzi o pytania, to mogłeś napisać o jakiego Kevina chodzi <_< Bo ja znam dużo Kevinów z różnych filmów i nie tylko, ale to tylko taka moja uwaga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie ma poprawnej odpowiedzi w drugim pytaniu - poprawiaj. Nie ma/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 To jest raczej demo, bo jest jedno pytanie, nie ma kół ratunkowych. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 http://www.luk.trzebnica.net/ <--- zal mi ciebie <_< jak mozna sie wzorowac na tej wyrabistej gierce! dobra zagralem... <_< grafa: 2/5 niech ci bedzie ;) dzwiek: 3/5 twoj glos jest zarabisty po prostu! :D gryw: 2/5 tego sie nie da przejsc :D ogolem: 3/5 hmm... mogles chociaz dac ze pytania sa losowe... i popraw to w II pyt. :D powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Dźwięki: 3/5 Grafika: 2/5 Grywalność: 0/5-gra jest jeszcze niegrywalna. :) Ogółem: 2/5 Co mam więcej pisać-wszystko oddaje powyższa punktacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 M@ti002: Jakbyś nie zauważył to ta gra, jak i ta co ją podałeś jest wzorowana na teleturnieju, który zna już cały świat, bo chyba już wszędzie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie ma nic nowego, za to jest dużo gorszego. dzwiek: 3/5 twoj glos jest zarabisty po prostu! To wina mikrofonu, też tak mam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Marmot: chodzilo mi o brak animacji huberta gdyby byla to by jeszcze uszlo ale nie ma wiec... london: to bylo w pozytywnym slowa znaczeniu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 grafika sciagnieta z milionerzy flash :boxed: a na gorze ten napis odrazu widac ze paintem :] (slaba jakosc, zamazanie itp. pewnie .jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W paru rzeczach się nie zgodze... Grafika i fabuła napewno nie twoja.... Co do gry, można spotkac parę błędów... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelnajt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 W paru rzeczach się nie zgodze... Grafika i fabuła napewno nie twoja.... Co do gry, można spotkac parę błędów... 3/5 No parę błeów jest ale śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 to nie jest śmieszne tylko żałosne to nie jest śmieszne tylko rzałosne ocena: * <-----Mała nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Już widziałem taka gre... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelnajt Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 to nie jest śmieszne tylko żałosne ocena: * <-----Mała nie ??? każdy ma swoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Nie da się odpowiedzieć na drugie pytanie. 2/5 za dubbing ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 pheh. 3/5 na zachętę ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Daje 3-/5. minusy: -tylko dwa pytania -inne bugi plusy: -dubbing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 1 bez sensu takie coś i tyle waży, jeszcze Ci się dźwięk dostępności z gg nagrał, albo w hajźlu co to ma być? nie wiem jeśli to miało być po śląsku to tak: haziel - ubikacja, toaleta, sracz, ustęp, wychodek, klop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 fabbuła scciągoł Masz lagi ? ;o zobaczy z dubligiem. Co to jest dubling ? Nie zamierzam nawet sciągać - innymi słowy wstrzymuje się z oceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 quiz w ktorym trzeba odpowiedzieć na całe jedno pytanie? łał. Faktycznie parodia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Cienkie ;/ 3/10 za podład dźwiękowy ;p czyli "**"/"*****" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Powodzenia na dalszej drodze, bo swoje gry będziesz mógł spokojnie dubbingować sam ;) Tylko pamiętaj żeby nie kraść innych zasobów, bo zawsze się znajdzie ktoś kto to wykryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi