Borek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wrzucajcie tutaj ciekawe screenshoty - np. z wypadów na "łowy" itp. :) Obrazki podawajcie w formie linków, bo później strona będzie się długo doczytywała. Jak wrócę z pracy, to dodam kilka ciekawych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No to ja dodam screeny z tamtego tematu :D Chlańsko z Anacondą xD Dołączył do nas Kapitan Borek, który zbierał ludzi do teamu Wyprawa Krzyżacka z Szeryfem (Borkiem) w tajemnicze miejsce Kolejne ofiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 To ja też coś od siebie podrzucę. :D Proszę: Pochód stulecia ;D Git - hit :S Historyczny atak na miasto :B Posilenie się w karczmie po łowach ;] Hunt na wich'ach :P Piękna plaża - tylko ręcznika do opalania brakuje Xx To są screeny z innego tematu :P Teraz już wiem, że mam ich trochę zrobić. :D Jutro dam nową dostawę, bo dziś już na pewno nie pogram. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja tam mam w sumie jeden ciekawy... Borek vs. the Army of Death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Okej na razie to dodam tylko jednego screena ale jutro powrzucam ich trochę więcej. :) Załatwianie interesów przy piwku =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Wczoraj późno na chatę wróciłem, więc daje teraz screeny (z wczoraj). xD Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Screen 6 Screen 7 Screen 8 :P EDIT: Linki poprawione ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 W deep forest w wyprawie do urkytego sklepu sarevok prowadzi 6 robaczków za sobą. Screen xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Solmis, twoje screeny nie dzialaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ja miałerm fajnego screena, ale potem Almora sie zwiesiła i musiałem restart zrobić... W każdym razie miałem bardzo wysokie staty a nad głową czerwone gwiazdki i napis game creator :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 @Dangon: Już poprawiłem :P @ topic: Nowe screeny: 21 lvl :P 22 lvl 23 level :S Expienie :P Dam więcej, ale tera czasu nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Solmis, dawaj obrazki JPG, bo te się strasznie długo wczytują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Expienie w teamie: 1 2 3 4 Samotna wyprawa do podziemi. Brrrrrr... 1 2 3 4 5 I ja tam byłem! ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Na gear-studio.com wrzuciłem nowe screenshoty :) Jest tam też kilka Waszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Moge prosić o danie tutaj najnoowszego update (moge zagrać bo mam chwilowo inny monitor), bo na gear studi link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dlatego nie można pobrać bo już nie długo będzie 0.70 :) EDIT: Już jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 No to ja dam trochę screenów:P Oto moja postać: http://img247.imageshack.us/my.php?image=screenshot20ni8.png Mały Advanced na 29lvl: http://img185.imageshack.us/my.php?image=screenshot19br6.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Lag - tutaj jak lag zrobił że strzały wylatywały 20 naraz w różnych miejscach w ogniu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Też to miałem i moge dać screany ale w dalekiej przyszłości bo teraz internetu nie mam i w Almore też nie pogram :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A oto mój screen, świeży: 3 levele pod rząd XD To się stało po odrodzeniu. Podpaliłem się bez żadnego powodu i dostałem ok. 23000 exp. Potem ubijałem bugi i lvl mi wzrósł do 12, ale po śmierci (specjalnie się zabiłem, bo wiedziałem, że to kit) miałem znowu 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 z borkiem i resztą na rybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgadnij, gdzie jestem ;). Blokujące się potwory. Biedni, nie wiedzą, co ich czeka ;). A czeka ich to. Tu są wersje JPEG, jeśli ktoś ma wolne łącze. 1 2 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 To 2 stare screeny (reszty nie chciało mi się dawać) : Expię :P Znowu expię -.- Trochę nowsze: 25 lvl :D Expię na bushach :P To już trochę starsze Bitwa: Wygrałem Znowu wygrałem :D P.S. Widziałem kilka moich screenów na gear-studio.com :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 "Wyprawa do tajemniczego sklepu" Postanowiłem wyruszyć do tajemniczego sklepu aby kupić sobie jakieś dobre rzeczy. Do podróży ze mną znalazł się tylko jeden chętny Po drodze udało nam się zwerbować jeszcze dwóch. Niestety jeden padł już na starcie. Po niecałej minucie padł kolejny. I znowu byliśmy w starym składzie. Po długich walkach z potworami ujrzeliśmy wreszcie nasz cel :) . Juto może wrzucę trochę więcej screenów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Tez mam pare screenow :) Wściekłe Bushe (i to nie prawda że Bush nie lubi hop coli) xD Rybki biora :) Słabiutkie te potwory :D PS. Nie patrzcie na te paski z lewej strony, poprostu zle mi sie w paincie wkleilo cholerstwo a nawet nie zauwazylem :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wyprawa do sklepu chyba się nie powiodła ;). Armia klonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Bagna w Deep Forest Sobowtór Dungeon - podziemia z death spiderami ;s P.S. @Borek: Co się stało ze screenami? Znowu są te, co kiedyś były - próbowałem różnych linków. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jedno, ale za to jakie ważne! Pouczenie ShadowKillera. ^^ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...b72044f9fc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Kolejna porcja screenów : Łowienie ryb z kolegą =D Zdjęcie pamiątkowe. Popiajnie z kolegami po polowaniu. Brat bliźniak :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jedno, ale za to jakie ważne! Pouczenie ShadowKillera. ^^ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...b72044f9fc.html Chwała ci za to, wrzeszczał w mieście, że nas wszystkich zabije i się śmiał z nas (zabił mnie 2 razy) A właśnie, wlazłem to dungeonów, ale kompletnie nic nie widziałem, tylko czarne tło i paionka. Przy i w tym "zamku" z witchami nie widzę ścian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Walka - Borek vs. ShadowKiller :P ładnie go Borek na hita wziął. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi