aaaaaa Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak na tym forum mozna zostać modem vipem albo kimś takim?(nie wiem jakie sa rangi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 1. Rób dużo w GM-ie. 2. Rób dużo dla forum. 3. Nie ma żadnych vip-owskich rang - są grupy i tytuły. 4. Nie zadawaj głupich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Trzeba się podlizać adminowi ^^. Żeby to zrobić musisz: 1.Zrobić jakiś wyczesany przykład, kupę artykułów, by zostać REDAKTOREM. 2.Gdy będziesz pisał poprawnie, miło, nie będziesz miał żadnych ostrzeżeń, itp, itd. zostajesz MODEM. 3.Gdy przyczynisz się do rozrastania strony, będziesz pisał różne dobre moduły zostaniesz ADMINEM. To tylko tak ładnie brzmi - w naturze cholernie trudno zostać jest modem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Trzeba mieć 5 z ortografi... xD :lol2: A tak w ogóle, ty chciałbyś może być modem na tym forum??? :o :lol: :lol2: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jaklub co ty zrobiłeś że zostałeś modem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No przecież napisał: -Robił dużo w GM'ie, -Robił dużo dla forum -Nie zadawał głupich pytań. (i dalej robi/nie zadaje :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Robił dużo dla forum na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Odpisywał w tematach założonych w "Pytania dla początkujących/zaawasnowanych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ta, wszyscy co tutaj piszą to tak wiedzą jak dostawać moda, żę hej. Moderatora się nie dostaje ot tak sobie. Musisz spodobać się Ranmusowi, żeby dostać moda. Ja np. moderatorem zostałem niecałe pół roku temu, a na forum jestem od samego początku istnienia (mowa o nowym forum, na starym byłem pod koniec, od stycznia 2004), miałem okazję być rok testowym redaktorem na stronie (z czego dobrowolnie zrezygnowałem) i pomagałem trochę z początku przy Lidze 24. -Robił dużo w GM'ie, -Robił dużo dla forum -Nie zadawał głupich pytań. Może Jaklub tak, ale to nie jest uniwersalne dla wszystkich moderatorów ;p . Ja np. skończyłem dwie gry, słabo oceniane i tylko tyle :) . Zadawałem dużo głupich pytań początkowo i miałem nawet 3 warny, ale z czasem zeszły dzięki dobremu zachowaniu ;p . Poza tym, Ranmus dawno mówił, że rekrutacji na moderatorów nie ma. Jak będzie potrzebny moderator, to Ranmus sam kogoś wybierze i sądzę, że raczej na początku spojrzy na osoby bez ostrzeżeń które są przez pewien dłuższy czas na forum, niż na ciebie. Wątpię, żeby Ranmus chciał na moderatora kogoś kto złamał czterokrotnie regulamin, a ostatni raz był całkiem niedawno bo w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A co widzisz fajnego w byciu modem? Myślisz ze jak ktoś jest modem to wszystko mu wolno? Mi większą satysfakcje daje to iż jestem zwykłym userem który od dłuzszego czasu jest bez warna (na poczatku mialem 1, ale po roku zniknął) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dokładnie, Micanser ma rację. Bycie modem to ciężka sprawa. Musisz czytać pełno raportów, potem oczekiwać że ludzie się na ciebie obrażają za warny, musisz być obeznany w regulaminie, netykiecie, rtfm itp. rzeczach. Do tego, musisz mieć znajomość w obsłudze Invision Power Board ;p . Nic fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak aaaaaa zostanie modem to całe forum zostanie zbanowane w ciągu miesiąca. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak aaaaaa zostanie modem to całe forum zostanie zbanowane w ciągu miesiąca. :lol: Nie zostanie modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 chcesz byc dobrym adminem? 1. stworz wlasne forum 2. zarejestruj sie 3. badz mily i pomocny na nim @Marmot: ja sie nie obrazilem na Tymona za warna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 musisz być obeznany w (...) netykiecieooo, akurat ;P a moderator to - gnój, szuja, komunista i kapitalista. nie polecam, bo twoja reputacja poleci dramatycznie w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Mod to nic fajnego (chyba :P) Ale jak już offtop to offtop (sorry) czy jest możliwość sprawdzenia wielkości sygnatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jaka reputacja :D ? Nie wszyscy lubią aaaaa na tym forum. A jak nie lubi się zwykłego aaaaa, to jak sie zniesie aaaaaa jako moda :P ? Aaaaaa myśli, że tylko warny się wstawia (zaraz napisze, że nie i wszystko wie i w ogóle). A tu trzeba siedzieć na forum, sprawdzać temat pomagać, kasować zbędne tematy, odbierać raporty i takie tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Lord Marcelot - są różne metody. Możesz w paint sobie zmierzyć, możesz wgrać program robiący za linijkę systemową (która podaje wielkość w pikselach, sam takiej używam w postaci wtyczki do Firefoksa, nazywa się MeasureIt), albo możesz ręcznie liczyć piksele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Mistrzunio, Micanser i Marmot mają rację - bycie modem to ciężka robota. Raporty - czasami niektórzy mają błędy i dają z 7 takich samych raportów, przeszukiwanie tematów, badanie sygnatur i tak dalej. Ale jak już offtop to offtop (sorry) czy jest możliwość sprawdzenia wielkości sygnatury? Painta nie znasz? Robisz screena sygnatury, a potem badasz jej wielkość w Paincie, narzędziem "Zaznacz". :] EDIT: Marmot podał metody szybciej. A liczenie pikseli ręcznie jest chyba dla masochistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 eh ... poza tym mod nie może tworzyć właśnie takich tematów ;p no i 40% warnów to trochę dużo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dawidsu Ostrzeżony 28.05.2007 - 19:44 Dodano do poziomu ostrzeżenia Zabawa w moderatora. 1.Ty już się czujesz jak mod. 2.Nic dobrego nie wnosisz na forum. 3.Trzeba coś potrafić. 4.Nie jesteś na gmc nawet pół roku. 5.40% warnów i Ty chcesz być modkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 @Marmot Dzięki program już ściągnąłem i jest świetny :D @Topic 40% warn'ów to stanowczo za dużo na moda <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ranmus gdzieś kiedyś pisał: Co najmniej rok na forum i nienaganne zachowanie. Tak więc aaaaaa, spróbuj za 2 lata. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Obecnie nie uważam, aby była potrzeba na dokoptowanie jakichś nowych moderatorów. I tak dobrze, że nie było pytania jak zostać administratorem, bo u mnie na HMT to kilka takich typów było, co chcieli zostać właścicielami strony nawet :P Ale nikt nie chciał dać mi 1000 złotych za nią :P Może dla tego, że serwera nie dodawałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 aaaaa: Ty to na pewno nie musisz się przejmować, że kiedyś zostaniesz tutaj modem. Może za minimum 5 lat zmienię zdanie. ;) Pewnie wiesz za co. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi