Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No to jedziem z koksem. Ten jest mojego autorstwa (z muzyczką, więc trzeba odczekać): https://gmclan.org/splash/ I taka mała prośba, proszę zapodować własne splashe , a nie cudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No to moje coś możecie zobaczyć tu: :) @UP Ta muzyczka pasuje idealnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Goodbye cruel world! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Gnysek, to mi przypomniało splasha śp. Bigsharka i jego Wspaniałej Strategii. ;) Też onet i też najgorętsza wiadomość. nie Gnysek, tylko gnysek! gnysek To był początek zdania, o! Ranmus Fucktycznie, zwracam honor gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Smutno mi jeszcze ta muzyka Ranmusa plakac sie chce :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Almora zeżarta przez "BUGI" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Troszeczkę inne , zrobione na poczekaniu... EDIT:Miało być "Almora odeszła [...]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie miałem okazji grać w Almorę, ale co tam :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Almora jest zawieszona, ale na zawsze pozostaną jej wierni obywatele miasta Alebra... Niestety nie miałem zdjęć wszystkich, ale może znajdziecie siebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 takie sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Taaa. Już wiem, jaki tekst wstawię do stopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Biedny Hidden Swords... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ;p Edit: jeszcze jedno "coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 :P EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Screeny z Super Mario Bros 1 (w All-stars), Nuts & Milk i Super Bomberman 5. (Na trzecim screenie jako Almora zakreślony jest umierający Bomberman.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Aż mi się płakać się chce kiedy to oglądam. Ale pamiętajcie ,że zawsze zostaje nadzieja. Miejmy nadzieje że Borek złapie siły i dokończy almore. A teraz dajmy mu chwile spokoju niech sobie chłopak odpocznie. Borek też człowiek i odpoczynek mu się należy za taki kawał pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 to nic ze nie gralem :P ale zrobilem :P EDIT: @up: czy to na pewno czlowiek? czy to nie czasem bog? (ale uwielbiam sie podlizywac :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 I co Ty na to?!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 takie o http://www3.speedyshare.com/data/558525610...lmora%20bye.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Heheeh Ranma :D. Twój screen to mój faworyt :D. Daj zeeeeta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 coś ode mnie: Shizzle Ma Nizzle. Propaganja Dobra, nie shizzluj mi tutaj :] Wywalam osobiście twoją twórczość, bo może splashe ze zdjęciami, to rzeczywiście nienajlepszy pomysł (wiesz, kopyrajty itd.). Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ohhhoooo trochę za daleko się posunąłeś :) Wywal moje zdjęcie stamtąd. To, że je opublikowałem, to nie znaczy, że służy to fotomontaży :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 łe myślalem, że jakiś komentarz, jakaś zmiana zdania czy coś, a borek tylko słowa krytyki... tak jak i my w jego stronę, jeśli chodzi o koniec Almory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 gnysek ( z małej wedle życzenia :D ), a co ja mam powiedzieć? Ja generalnie to jestem załamany, po prostu. Czuję się jakby mi ktoś umarł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No i to rozumiem. I się nie dziwię. To tak jakbym zamknął hmt.pl, czy przestał robić Farmera Frana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Adster: Ten twój pierwszy splash z shoutboxa jest moim zdaniem lepszy od tych kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 almora-nie dla idjotuf ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi