Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A patrzcie gdzie ja byłem: Podziemia: https://gmclan.org/up23_5_almora1.html Dżungla czy coś takiego: https://gmclan.org/up23_5_almora2.html I krypty: https://gmclan.org/up23_5_almora3.html Ciekawe, co jeszcze kryje Almora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Sciagnalem,pograłem opłacało sie.:).Przykozji powiem że 1 raz grałem w to ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja se chce zagrać z tym patchem się zobaczy ale serverk jest DOWN kurde a wczoraj to mnie ciągle wywalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 mnie nie wywalało ale że wcześniej siedziałem 3 h przy kompie to musiałem kończyć...........why why why!!! moze mnie ktos widział bo dałem sobie nick Kahath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 AHA to ja chyba cię wiedziałem a tak nie robiąc offtopicu mógł by mi ktoś bardziej opisać te sposób na to że mniej się wgrywa gra bo mnie to denerwuje te wczytywanie uciążliwe a wogóle to jak wychodze z gry to mi błędy wyskakują nie wiem dlaczego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @wielku: Podali wcześniej, skompresuj wszystkie obrazki które są w JPG, nawet dawali jak. Poczytaj topic. Oczywiście tym sposobem utracisz na jakości grafiki, ale przyśpieszy się ładowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 a jak już może ma skompresowane te pliki to mógł by mi je przesłać na maila ;] bo mi to da dużo ale mi się nie chce samemu bazgrać w tym ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Hehe, nawet nie zawracam sobie głowy ściąganiem przy moim sprzęcie (711 mHz, 256 ramu, grafika 32 mb). A szkoda, bo ze screenów wygląda bardzo obiecująco (disregard bugs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Przecież to nie jest serwer dedykowany, a serwer dla testów, a takie serwery zazwyczaj odpala się tylko wtedy gdy developerzy są obecni, żeby miał kto śledzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To kiedy będzie?i codziennie to się będzie powtarzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 przecież to już nie miały być testy ponoć wczoraj po 17[oj po żeby ino ;p] miała być oficjalna gra a nie beta testy ja chce żeby był oficjalny serwer załączony cały czas a nie w godzinach np. od 13 do 21 ja chce se pograć 24h/7dni w tygodniu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To powiedz o tym Borkowi omfg, tez myslalem ze servery juz beda ale patrze rano i d*pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wie ktoś może o co chodzi z tym fixem - cherry item ( fixed stats ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 fixed stats to pewnie o to chodzi, że przy wybranu postaci na poczatku np. evil to dostaniesz ten bonus do statów [+siły] a nie masz na poczatku 0 wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Na Gear-studio.com pisze coś o wersji 0.62 co to być? :P To samo co dał Gnysek? A po za tym kiedy serwerki będą ON? Nie mogłem wczoraj grać :( (siła rodzicielska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 fixed stats to pewnie o to chodzi, że przy wybranu postaci na poczatku np. evil to dostaniesz ten bonus do statów [+siły] a nie masz na poczatku 0 wszystkiego Mam nadzieję że jeśli chodzi o to o czym mówisz to podwyższy staty także już stworzonym postaciom. Jakoś nie widzi mi się wbijac 16 lvl od początku :P Guxio to co dał Gnysek to wersja 0.61 na gear-studio.com masz linka do 0.62. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 to jest którą wersję w końcu tzreba mieć?Tą co na Borek dawał w tym topicu czy znowu jakąś inną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja jestem przygotowany: Mam wszystkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mi bardziej chodziło że dziś zagram (a jeżeli serwer będzie OFF to... lepiej nawet nie myśleć co będzie) A Almore już mam na twardym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Temat został oczyszczony ze spamu. Naprawdę nie interesuje nas, ile procent Almory pobrałeś lub ile Ci jeszcze zostało. Mamy w nosie fakt, że Almora wywołuje u Ciebie ślinienie, czy też czekanie na serwer doprowadza Cię do orgazmu. Jeśli chcesz przedstawić jakąś rzetelną opinię na temat gry, droga wolna. Jeśli jednak temat będzie w dalszym ciągu zaśmiecany, polecą warny i zawieszki kont. Przypominam, że dotyczy to również shoutboxa. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja mam problem z samym włączeniem gry :( W wersji < 0.60 na sprzęcie 2GHz, 256 ramu, grafika 32 MB i pamięć wirtualna 512 MB gra się włączała jakieś niewiele ponad minute. Teraz gra zajmuje ok. 20 MB więcej i gra na tej konfiguracji wczytała ok 1/3 na pasku wczytywania. No to wyłączyłem grę siłą i zwiększyłem pamięć wirtualną do 768. Gra wczytała 3/4. To nic. Wyłączyłem grę i spróbowałem na innym kompie. Lepszy procek, 512 ramu pamięć wirtualna 1024. Gra wczytała ponad 3/4 i pasek prawie się nie przesuwał. Po skompresowaniu grafik JPG wynik był niewiele lepszy, ale gra nadal się nie uruchomiła. Już nie chciałem więcej próbować, bo była godzina 1:30 i chciało mi się spać. I teraz nie wiem: czy gra jest taka nie optymalna czy to wina GMa. Może mógłbyś zrobić coś z tym, bo wymagania gry są straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Mi jakos chodzi bez problemu xD Procesor widac w moim profilu xfire \/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja mam "connetion problem" i mi się rozłączą. Mam 0.62 tak jak pisze na almora.gmclan.org. Co jest nie tak? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Stig - Heh masz 2x lepszy komp od mojego ( a nawet więcej :P ) Może można skompresować dźwięki i resztę grafiki, aby gra działała na słabszym sprzęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Eh, nadal jest błąd z tym że rzeczy które wypadają czasem nie należą do ciebie :|. Wypadł mi Fireball, zanim zdążyłem zauważyć że jest na czerwono go podniosłem :P. 2 razy przytrafiło mi się to jeszcze ze złotem. Niby nic, ale jednak mam już wpisy w kartotece :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja mam "connetion problem" i mi się rozłączą. Mam 0.62 tak jak pisze na almora.gmclan.org. Co jest nie tak? :( No ja też mam taki problem nowa wersji i tak u mnie tego nie zmienila... :( wylaczylem firewalla... i dalej nic... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Porazka,porazka,ta gra mi się dłużej wczytuje niż Bitwa o śródziemiem,włącznie z San andras. Więc gra robiona wgm nie przebije takiej tibii. ;/ :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja juz sciagam! :D :P Almorka, ALMorka, ALMORKA ONLINE!!!! Ostrzegałem. Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Już działa ale dlaczego wyłączyli serwy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Widział ktoś jakieś lepsze potworki niż Ancient Bugi ? A tak w ogóle ten zacieniowany obszar mapy to rozumiem że jest niedostępny ? EDIT: O już znalazłem :] Hmm serwer nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi