Jaklub Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Micansera. Pięciokrotne przybliżenie kawałka napisu Wyjście. Jak widzisz, jest tu mnóstwo kolorków. Odcienie szarości też nie są dozwolone. Tylko biały i czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Trudno... Może przyjmą może nie buuu... :crying: nawet nie mam czasu tego poprawić... chlip może następnym razem będzie lepiej... Trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jaklub@ TY ZASRANY SKNERO ! WIEM ŻE TO ZROBIŁEŚ SPECJALNIE, SPECJALNIE ABY WYGRAĆ ! Co on na to poradzi że pogram mu to rozmazał ?? Nie jego wina widać nie wiedział że jak zapisuje do JPEG to traci na jakości i wychodzi coś takiego!! Odwal sie od niego bo zaraz znajdę coś takiego u Ciebie a jak nie to będę grzebał za błędami w Twojej grze a wierz mi to potrafię doskonale ! Warn za obrażanie innych użytkowników. A teraz popatrz na swoją sygnaturę... ;] Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Akurat to jest spowodowane antyaliasingiem wbudowanym w Windows XP :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A że się tak zapytam, gra czysto konsolowa, pisana pod DOS też będzie zaliczana jako czarno-biała ;p ? Niechce tyła zawracać, ale to chyba pod gm ma być xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Firemark 1. Prace tworzymy w dowolnym języku/programie. Oczywiście najmilej widziane są gry zrobione w Game Makerze. :) eXcLiFe Nie przypuszczałem że są tacy ludzie :thumbsup: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jaklub@ TY ZASRANY SKNERO ! WIEM ŻE TO ZROBIŁEŚ SPECJALNIE, SPECJALNIE ABY WYGRAĆ ! Co on na to poradzi że pogram mu to rozmazał ?? Nie jego wina widać nie wiedział że jak zapisuje do JPEG to traci na jakości i wychodzi coś takiego!! Odwal sie od niego bo zaraz znajdę coś takiego u Ciebie a jak nie to będę grzebał za błędami w Twojej grze a wierz mi to potrafię doskonale ! Dobrze, ale akurat mógłby się postarać o czcionkę bez rozmazywania się, albo bawił się rozmiarami 12,10. I tak przegram, wierz mi. Już dawno straciłem optymizm co do ligi. :P PS. Przeceniasz moje możliwości. PS2. W mojej grze nie ma się czego czepić - wszystko dokładnie sprawdziłem. PS3. Powinienem dać ci warna za zas**nego. PS4. Marmot przynajmniej umiał to okazać z klasą, a nie z dumą blokersa. Projekty: >>>>>!!! (: UŚMIECHEM ZMIENIMY ŚWIAT :) !!!<<<<< Wolontariat dzieciom wakacje 2007 :) Pokażemy na co stać dwójkę prawdziwych przyjaciół (Siostrzyczka i Braciszek - Tak na siebie mówimy :D ) Zmień sobie sygnaturę, bo jest niezgodna z twoim postem. :] Pacyfistycznie ten post nie wygląda. A niby tak pokojowo działasz... Grę Marcelota można zaliczyć, bo nie ma czasu to zmienić. I mam nadzieję, że tak się stanie. (To wszystko przez te głupie kryteria tematu i moje donosicielstwo :) ) Przepraszam za to całe zamieszanie, ale eXcLiFe powinien się uwziąć też za innych w tym temacie odnajdujących więcej kolorów i ich też wyzywać od "zas**nych skner". Niechce tyła zawracać, ale to chyba pod gm ma być xd Gry z C++ itp. też są tolerowane. Ostateczny PS5. Gdzie jest Maximal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Najlepiej to ustawić czcionkę na inną niż TrueType, bo go ClearType dopadnie =] np. w Waszych niektórych grach tekst u mnie jest zamazany :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No tak, oczywiście od razu się pogryźli o ilość kolorów... To było do przewidzenia. Do wszystkich: Pozwólcie, że to ja będę oceniał, która gra się nadaje, a która nie, ok? Cóż, przynajmniej mamy nauczkę, żeby więcej takich tematów nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Najlepiej to ustawić czcionkę na inną niż TrueType, bo go ClearType dopadnie =] np. w Waszych niektórych grach tekst u mnie jest zamazany :]. przed skompilowaniem gry do exe, wyłączamy cleartype w windowsie i problem z głowy. Zauważyłem, że to jakie mamy ustawienie w trakcie kompilacji ma wpływ na to czy litery są rozmazane (w takim razie, w gm da się to jakoś przestawiać, tylko nie ma tego w opcjach - jest to opcja ukryta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi