Maximal Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Start tury: 7.07.2007 - 22:33 Temat: Czarno-biała gra (różne odcienie szarości dwa kolory ;p)* Czas: 24h Uwagi: Jak ktoś nie będzie wiedział, o co chodzi, to się załamię. Przypominam, że w tej turze można zdobyć dodatkowe punkty! Informuję również, że do Jury dołączył Dawidsu (więc możecie dostać jeszcze więcej pkt. ;p). Powodzenia! :) *wybaczcie, nastąpiło drobne nieporozumienie. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak ktoś nie będzie wiedział, o co chodzi, to się załamię Wiem o co chodzi, ale czy w grę można wpakować jeszcze 2 odcienie szarości? Chciałem zrobić coś stylizowanego na pierwszego Game Boya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Maximal... załam się ;] O co chodzi ? Że tylko dwa kolory ? ;P To trochę rozległy temat ;] Chyba że nie zrozumiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Maximal... załam się ;] O co chodzi ? Że tylko dwa kolory ? ;P To trochę rozległy temat ;] Chyba że nie zrozumiałem... Tak, to bardzo rozległy temat, w którym w grze muszą być 2 kolory... Chyba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 CZARNO BIAŁA gra. I tylko te DWA kolory. Czarny i biały, #000000 i #FFFFFF, 0,0,0 , 255,255,255. Bez żadnych szarości i takiego innego kombinowania. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No dobra ale to może być wszystko ;P No ale luz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ech, wszystko Wam trzeba ładnie napisać? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ech, wszystko Wam trzeba ładnie napisać? ;p CZARNO BIAŁA gra. I tylko te DWA kolory. Czarny i biały, #000000 i #FFFFFF, 0,0,0 , 255,255,255. Bez żadnych szarości i takiego innego kombinowania. ;] Nie ma problemu. Moja gra straci na wyraźności, ale warto spróbować. :) To było bardziej do tomalasa, niż do Ciebie. =) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 No dobra no ale to może być każda gra tylko ze zmienionymi kolorami... dlatego się zdziwiłem że taki obszerny temat... myślałem że są bardziej określone ;] Ale i tak nie mam pomysłu... heh... a niby takie proste ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 no ok każda gra ze zmienionymi kolorami mówisz XD? zmień jakąś super grę na 2 kolory... i daj ;p ... Wy zawsze macie problem z tematami. Jeżeli napisane czarnobiała 2 kolory to jasne jest że to może być każda gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 W tej turze wezmę na pewno udział ale dopiero juro zrobię gierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ciężko będzie - tło białe, a czarne wszystko pozostałe... Hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Zaczynam myśleć nad fabułom P.S. Na podium nie mam co liczyć bo chyba wszyscy od dadzą prace, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 A że się tak zapytam, gra czysto konsolowa, pisana pod DOS też będzie zaliczana jako czarno-biała ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jest pomysł!!! Już zaczynam robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Prosty temat, a nic mi narazie do gowy nie przychodzi.... <_< No... ale raczej oddam prace :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Marmot: owszem, jeśli rzeczywiście wystąpią tylko te dwa kolory. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ale mi o to chodzi czy gry tekstowe też się liczą. Bo zazwyczaj w konsoli są dwa kolory - czarny i jasnoszary. Czy wytrzyma się bez zmiany koloru na biały ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 W drodze wyjątku uznam, ale najlepiej będzie, jeśli zmienisz na biały. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Skończyłem https://gmclan.org/up2180_4_PacmanRetro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @Karus: Dałeś jakieś 6 kolorów. Czarno-białe miało być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 tylko czarny i biały jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 O_O... Czarny 1 To już nie jest czarny 2 To jest jeszcze bardziej mniej czarny 3 To jest już szary 4 To jest szarszy 5 To juz prawie biały 6 A to biały 7 I w sumie mamy 7 kolorów. Kapujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dobra ale ja dałem tylko czarny i biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dobra ale ja dałem tylko czarny i biały Jest jeszcze szary <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dałeś jeszcze: -Szary 1 -Żółty 2 -Taki 'zgniły' 3 -Prawie biały 4 -Czarny 5 -Biały 6 Czyli sześć kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Przyznam że nie miaem żadnego dobrego pomysłu, nie miałem też zbyt dużo chęci (z powodu braku pomysłu). Oto moja prosta gierka http://www.gmclan.org/uploader/863/J.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Haha - użyłeś 3 kolorów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jesli chodzi ci o napisy w menu, to nie ma tam szarego, tylko image_alpha czarnego na białym tle, daje to efekt szarego, ale nim nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ale ma być w 100% czarnobiała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi