M@ti002 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 witam. tutaj mozecie pisac skad wzieliscie swoje avatary xD to ja zaczne: zrobilem screena twarzy Rock Golem w grze DROD: The City Beneath (moze ktos ja zna) i dopisalem tylko napis M@ti002. @Borek: wiem ze twoj avik jest z gry Titan Quest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja wszedłem na google > grafika > krew gileada (to tytuł książki) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 w google/grafika,wpisałem anime i tyle,sygnature też,a userbar sam zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Sobie zrobiłem. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Tux-G2.png zmiksowane z http://www.encyclopediadramatica.com/image...b5/Original.jpg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 @Marmot: arcydzielo!! normalnie zlota raczka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 zrobiłem w Xara Xtreme (wersja linuksowa) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Znalazłem na stronie dla dużych chłopców. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Avatar - Fotka Lamborghini Galardo Superleggera + mój napis Sygnatura - Google > Grafika > Skull + Moje tło + Mój napis + Mój pasek. EDIT: A ja wiem z jakiego zdjęcia to wyciołeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja moj wzialem z GRAFIKA GOOGLE ;] ... postac przedstawia Magic Gladiatora z Mu online ;] <moze ktos gta?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 @blackmaul: ty bezbozniku! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A ja zrobiłem sobie zdjęcie, dodałem napis i już, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Sobie zrobiłem. Pozdrawiam, mroow. :cat: Jak powyżej (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A mój avart to chyba wiecie co przedstawia :D więc nie musze tłumaczyć. Mam go z googli -> hasło: Kubuś Puchatek (czy jakoś tak) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ja wziąłem z galeri i trochę dorobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Najlepszy avatar, to samoróbka. Ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja z googli wziąłem tego kompa. Ale kiepsko wygląda, pewnie sobie zmienię ^^ Edit: Jak mówiłem tak zrobiłem. Fajny ptaszek, no nie? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Zrobiłem sobie tylko napis. Teraz opiero zauważyłem jaki mój avatar jest ochydny :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Pomniejszony screen z filmiku wstępnego z Baldur's Gate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Kiedyś znalazłem w google pod hasłem werewolf i od tamtego czasu myślę czemu ja tego kurka nie zmieniłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Google => Chrno Crusade (Może ktoś ogląda? ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja ten co niedawno miałem z napisem Bagno sobie sam zrobiłem, i zaraz znowu go wkleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Powinny być w moim avatarze pielęgniarki. Ale poszły strajkować, więc jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ten jest z googli. Ale wcześniej miałem własnoręczny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ten: sam zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ten: sam zrobiłem. Widzę bardzo wyraźną inspirację avatarem Jabola. A mój: patrzcie na sygnaturę (póki co). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja praktyczine zawsze robię sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 @Proxx: widzę, że zgapiłeś avatar Jabola ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi