szymek11116 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czym się różni GM 6 od GM 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 gm6 to starsza wersja gm7 to nowsza wersja aczkolwiek nie ma zbyt więcej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 do gm7 mozna dodawac liby itd. (oprocz info i opcji gry jest jeszcze cos ale nie pamietam jak sie to nazywa:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 do gm7 mozna dodawac liby itd. (oprocz info i opcji gry jest jeszcze cos ale nie pamietam jak sie to nazywa:P) Końcówka pliku zamiast *.gm6 to *.gmk ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 do gm7 mozna dodawac liby itd. Do gm 6.1 też można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czym się różni GM 6 od GM 7? Gry z GM7 działają pod Vistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 jest coś takiego jak extensions - system dodatków, dzięki czemu łatwiej obsłuzyć dlle, pod które zostały napisane biblioteki extensions (rozszerzeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Gm7 ma nieporównywalnie większe wymagania sprzętowe. GM w tej wersji zmienił także markę na jakie jojowe gejmsy (czyżby pan profesor Overmars potrzebował sponsoringu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak dla mnie to są takie różnice: -Jeszcze nie widziałem cracka xD (dobra, żarcik :P) -Głupi button na dole -Jakiś dodatkowy przycisk, z którego i tak nie skorzystam :P -W Niezarejestrowanym GM 7.0 można zauważyć wyjęty z d**y napis yoyogames.com, który wygląda jak nie powiem co. No i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gm 6.1 zużywa mało pamięci i gry robione na nim bez problemu mi działają a gry z 7 zżerają ogromną ilość ram. Dlatego wole 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gm 6.1 zużywa mało pamięci i gry robione na nim bez problemu mi działają a gry z 7 zżerają ogromną ilość ram. Dlatego wole 6 Zaczniesz gadać inaczej, gdy przeniesiesz się na Vistę, choć gry z GM 6.1 doczekały się konwertera umożliwiającego podobno ich działanie na Viście. Jest na GMCommunity, napisał go Mark Overmars. @DOWN: Ale innym blisko. (Choć nie mnie.) Więc dlaczego miałbyś blokować im drogę do grania w twoje gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale do Visty jeszcze mi daleko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie widze zbyt wielu nowych funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie widze zbyt wielu nowych funkcji. I? o_o Przypatrz się uważnie helpowi itp, może coś znajdziesz.:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie widze zbyt wielu nowych funkcji. A ja widzę. Nie jest ich bardzo wiele, ale są. Uzupełnienie (tak jakby) - nowe ustawienie "Version Information" w Global Game Options -> Other - do "gromady" F1, Esc, F4, F5 i F6 dochodzi jeszcze F9 - robienie screenshota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi