Grela Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czy jak mam więcej punktów, to mam coraz zaawansowane uprawnienia, stwierdziłem to po tym, że od rangi Minor user można oglądać warny innych zamykać tematy, po 500 postach zmieniać swoje rangi, to jakie są inne uprawnienia(jeżeli są)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Zamykać tematy możesz zawsze ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 I widzieć warny innych też każdy :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jak już ktoś powiedział Ty sonique puknij się w głowe,ale tym razem z całej siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dajcie spokój, on ma zaledwie 11 lat, dorośnie, to nauczy się pisać sensowne tematy (W sumie co ja gadam - znam 11-stolatków, którzy są bardziej sensowni... Powinni robić limit wiekowy co do postów :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 @Proxx: A coś merytorycznego wniesiesz do tematu czy szykujesz się na kolejnego warna? @Sonique: Nie ma żadnych uprawnień wraz ze wzrostem punktów. Jedynie od pewnego momentu można sobie zmieniać tekst rangi i to wszystki. Własne tematy można zamykać od zawsze, a to że widzisz ostrzeżenia innych, to dlatego, że niedawno (parę dni temu) dograłem specjalnego moda forum na życzenie paru użytkowników.* *Sonique mógł przecież o tym nie wiedzieć, ponieważ nie było oficjalnej wzmianki o tym i skojarzyło mu się to ze zmianą rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 . Jedynie od pewnego momentu można sobie zmieniać tekst rangi i to wszystki. Od jakiego? (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Od jakiego? (^^) Niedawno było w jednym temacie napisane, że od 500 postów. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 @Up2: No właśnie też jestem ciekaw ^_^ Edit: acha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No to za kilka miesięcy poczekamy i może zdąże napisać 500 postów he he ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No to za kilka miesięcy poczekamy i może zdąże napisać 500 postów he he ;p TYlko wnoś coś do tematów. Po za tym jak dla mnie licznik postów wogóle mógłby zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Już sobie dobijasz posty xD @DOWN: No to poproś admina o reset xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A co mnie jakieś posty obchodzą,moge mieć nawet 0 postów=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Niedawno było w jednym temacie napisane, że od 500 postów. ;) Super. Szkoda, że ja mam 712 (nie licząc tych z vall) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Guxio czemu pisze ze masz 370? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 A jak kto już ma nabite 500+ to gdzie sobie może zmienić rangę ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No niewiem, chyba w swoim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Guxio czemu pisze ze masz 370? Gdzie pisze? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jak ja pisałem do Tymona to mi powiedział, że trzeba mieć 1000 postów O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Nie trzeba mieć 500 postów aby zmienić rangę na własną. Wystarczy napisać z miłą prośbą do Admina i już. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Wystarczy napisać z miłą prośbą do Admina i już. emot11.gif Ehh... Wczoraj zamknąłem już taki temat, gdzie wyraźnie napisałem, żadnych próśb. No chyba, że Patrysław / Gnysek / Tymon takie życzenia spełniają, bo ja nie. Jeszcze troche i także tą opcję zlikwidujemy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi