Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Uwaga, uwaga! Pierwsze globalne podsumowanie Ligi 24 - Final Stage #1! Do wygrania gra na PC - Bet on Soldier! (fundatorem nagrody jest dziadekkleofas) Jak zdobyć tego nieziemskiego shootera i otrzymać niezwykle zaszczytny tytuł Final Stage #1 Winner? :3 W sumie bardzo prosto. W najbliższym czasie rozegrane zostaną 3 tury Ligi 24. Za każdą z nich, oprócz punktów za miejsce na podium będzie można otrzymać premię od Jury. W skład tegoż "żyri" wchodzą: dziadekkleofas, gnysek, ja, oraz jeszcze jedna osoba, której tożsamość poznacie już niedługo. ;] Premiowe punkty można otrzymać w trzech kategoriach: oryginalność, grywalność i związek z tematem. Następnie odbędzie się tura finałowa, w której otrzymać można więcej punktów niż zwykle. Na koniec sprawdzamy, kto w rankingu zajmuje pierwsze miejsce i wysyłamy mu nagrodę. :) Właśnie wystartowała Tura #28. Zachęcam do udziału, bo warto. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kurczę, nie mogłeś tego o tydzień przesunąć? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Raczej nie, zważywszy na to, że ostatnia tura była tydzień temu. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 A kiedyś tura była co dwa tygodnie ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam pytanie: czy jeśli wezme z internetu texture terenu to czy będę mógł ją wykorzystać, czy musze sam ją stworzyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Regulamin zabrania używania cudzych grafik. Musisz narysować swoją. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam pytanie: czy jeśli wezme z internetu texture terenu to czy będę mógł ją wykorzystać, czy musze sam ją stworzyć?? W regulaminie pisze, że mają być tylko własne grafiki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nastąpiły dwie drobne zmiany. ;] Po pierwsze, premiowe punkty (2-5 pkt.) można teraz otrzymać za cokolwiek (np. za efekty specjalne), a nie tylko w trzech kategoriach. Po drugie, aby zostać zwycięzcą i otrzymać nagrodę, oprócz zdobycia wystarczającej ilości pkt. trzeba wziąć udział w Turze Finałowej! Inaczej nagroda zostanie przyznana innej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 1. Po co napisałeś to dwa razy? 2. JAK przekażesz nagrodę? KTO za nią zapłaci? I (w przypadku gdy odpowiedź na poprzednie pytanie będzie brzmiała: "Nikt nie płaci") CZY to jest legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a co moze byc nielegalne. jak dostajesz na urodziny gre to tez nielegalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 1. Po co napisałeś to dwa razy? 2. JAK przekażesz nagrodę? KTO za nią zapłaci? I (w przypadku gdy odpowiedź na poprzednie pytanie będzie brzmiała: "Nikt nie płaci") CZY to jest legalne? 1. Bo może miał taką ochotę? 2a. Nie przekaże. On ją przeteleportuje do ciebie. W ogóle to ja jako sponsor zajmuję się wysyłką. 2b. Płaci za to ja. 2c. Nie, dlatego musimy być ostrożni i uważni, żeby nikt nie zobaczył konkursu. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 KTO za nią zapłaci? Przecież napisał iż fundatorem jest dziadekkleofas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Przecież napisał iż fundatorem jest dziadekkleofas. Sorry, nie zauważyłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Mi ta gra i tak by nie poszła na kompie... Znaczy, nie długo będę miał nowy... Dlaczego ten temat pojawił się już po turze 28? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Żeby was zmobilizować do pracy, bo pod uwagę będą brać wyniki z całości ligi, poza tym od 28 tury włącznie dodatkowo są oceny sędziowskie, które mogą pomóc wybić się w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Kiedy tura finałowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Gdzieś pewnie koło środy albo wtorku, zależy jak się Maximalowi zachce. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 W opisie GG ma napisane, że będzie po 31 :) (on będzie, nie tura :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ech, mówił mi że się wyrobi. ;F Trudno, poczekamy, będzie to gdzieś w sierpniu zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 I tak oto po długich bojach zwycięzcą pierwszego podsumowania Ligi 24 zostaje...Micanser!!! Huraa!!! =D *wrzask podnieconego tłumu* Gratulujemy i życzymy miłej zabawy przy Bet on Soldier. :) Przypominam, że punkty nie ulegają wyzerowaniu, więc kto ostatnio nabił sobie ich sporo, ma większe szanse na zwycięstwo w kolejnym podsumowaniu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja w końcu muszę się zając tym sponsoringiem i zrobimy kolejną specjalną turę ligi 24 wtedy :D Będzie wtedy nieco więcej nagród :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja tylko zaznaczę, że mam na wysyłkę 14 dni na wypadek, gdyby coś się przytrafiło. Mogę wysłać zwyięzcy albo wcześniej, albo później, i nie mędzić mi tu! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi