Webzir Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Stanowcze TAK!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Właśnie pojawił się świąteczny update. Więcej informacji w pierwszym poście. :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przepraszam za Double posta ale mam jedno pytanie do wszystkich. Czy jest sens jeszcze skończyć tą grę? Jeżeli tak to co was denerwuje lub co chcieli byście zobaczyć. Jeżeli nie to po prostu wezmę się za inne projekty. :) Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Pomysł: 5/5 - Pomysł znakomity - przynajmniej dla mnie. Programowanie (silnik): 5/5 - nieskomplikowany, ale wystarcza :P Grafika: 3/5 - denerwująca - w grach logicznych niekonieczna jest znakomita grafika ;) Ale ta jakoś nie pasuje :P Dodaj jakąś siatkę w tle ;-) Grywalność: 5/5 - przynajmniej dla mnie ;-) Ogółem: 5/5 - grybyś jeszcze rozbudował tą grę - włącznie z grafiką - mogłaby być idealna. Co do pomysłu to nie jest jedyny - jest dość wiele gier tego typu - zwykle trzeba pozbierać z planszy jakieś pierścienie, czasem zgasić ogień.... Czekam na kolejną wersję :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wielkie dzięki za wypowiedź. Teraz właśnie dodaje Edytor Plansz aby każdy mógł stworzyć swoją planszę i podzielić się z nią na oficjalnym forum gry( Jeszcze go nie ma :P). Co do grafiki to będę próbować znaleźć jakiegoś dobrego bo ze mnie grafik jak z d*** słonie trąba. :) A może masz jakieś sugestie co dodać nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 1. Po co ta spacja? (że spacją się rozbraja bombę...) 2. Mniejsza grafika. Powinno być 64x64. 3. Drzwi. Zdobywamy kluczyk, który otwiera otwiera nam drzwi. Można mieć przy sobie kilka kluczyków ,np. 5, wtedy otworzymy 5 drzwi. 4. Ogólny morał gry...... zamiast bbomb chyba lepiej by pasowały np..... e..... no nie wiem, diamenty :P, nie za proste :P Dyskietki xD 5. Pola, po których można przejść 2, 3 razy (Na początku normalne pole, raz dotknę, to robi się trochę popękane, jeszcze raz i jest bardzo popękane, a trzeci raz animacja połamania. (czy coś takiego :P ) 6. Grafika - zaraz spróbuję coś wykręcić :P 7. Płynne przejście bohatera między polami. 8. Siatka w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 1.Po to bo czasami trzeba przejść przez jedną bombę i rozbroić drugą obok siebie. ;) 2.Są 64. ;) 3.Pomyśle jeszcze nad tą propozycją. 4.Ale ta gra nosi tytuł saper więc raczej tylko pasują tutaj bomby. ;) 5.Bardzo dobry pomysł tego na pewno użyję w mojej grze. :) 6.Tak jak już mówiłem jak skończę cały silniczek to poszukam grafika. Bo teraz nie ma sensu go szukać. ;) 7.Robi się. :) 8.Mogę dać ale po co? :) Dzięki za podpowiedzi co do gry i czekam jeszcze na inne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Siatkę można w sumie w opcjach dać... Albo jakiś przycisk dorobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 1.Po to bo czasami trzeba przejść przez jedną bombę i rozbroić drugą obok siebie. No rzeczywiście :D Nie pomyślałem o tym szczególe..... 2.Są 64. LoL...... Wydawało mi się, że w grze jest coś w granicach 80*80 xD Ale rzeczywiście :D No to w takim razie 401*40 czy coś w tej okolicy (48 :D ) 3.Pomyśle jeszcze nad tą propozycją. Myśl, myśl :D 4.Ale ta gra nosi tytuł saper więc raczej tylko pasują tutaj bomby. Ale masz problem, to zmień tytuł :P 5.Bardzo dobry pomysł tego na pewno użyję w mojej grze. Man nadzieję :] 8.Mogę dać ale po co? Po co? Więc wymieniam (siatka ma być półpzreźroczysta ;-) ) 1. Lepiej by wyglądała gra 2. Przy większych planszach łatwiej by się myślało :D Wiem z własnego doświadczenia, kiedyś grałem w tego podobną grę, i przy większych planszach bez siatki ani rusz :D W tamtej grze był taki guziczek - możnaby go zastosować i w tej grze :) Jak komuś pasuje siatka to se włączy. 3. A zresztą, Każdy chociaż półprzydatny gadżet się przydaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hihi, niezle. Jeszcze grafa i git. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Okej grafika jest właśnie malowana od nowa. Niedługo będzie jakiś preview. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No fajna gra logiczna, niezby za takimi przepadam ale ladnie zrobione 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A oto przed państwem kolejna próbka nowej grafiki ,która będzie w pełnej wersji. :) I jak lepsza od starej? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Człowieku :o ! Zupełnie jak inna gra w porównaniu do pierwszego wydania (((_^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Grafika super :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Supcio grafa :) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Graficzka miod. Radze jeszcze dodac rozne settingi jak miasto, zima, zamek, las, pustynia, duzo poziomow i gierka moglaby wyladowac w serwisach z gierkami freeware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 David Dark czytasz mi w myślach? :] Ale jak się już zabiorę za te "settingi" to dopiero w wersji 2. No chyba ,że się jakoś zmobilizuję. :D Ale dziękuję za ocenę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 1/5 jak dla mnie to w tej grze niema nic ciekawego :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ten nowy wygląd... Przecież starszy był lepszy! :P (joke) @UP: Może zapomniałeś włączyć mózg? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jeśli robiłeś te grafiki sam - jestem pod wrażeniem. Jeżeli nie - to ładnie dobrałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 David Dark czytasz mi w myślach? :] Ale jak się już zabiorę za te "settingi" to dopiero w wersji 2. No chyba ,że się jakoś zmobilizuję. :D Ale dziękuję za ocenę. :) Czyli dajesz niejako do zrozumienia, ze to ty przygotowujesz grafe, albo masz jakiegos ziomka od tego? W kazdym razie ja twierdze, ze szykuje sie maly hit, jesli postarasz sie zapiac wszystko na ostatni guzik i cala gra bedzie wygladac tak ladnie jak ta graficzki, ktore tu pokazales i postarasz sie zrobic rozbudowane i ciekawe poziomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dodaj ,,map editor'' i 'fani' (albo osoby którym się nudzi) sami prace będą przesyłać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 pisalem juz kiedys ze gierka dobra, dodam teraz ze i grafika widze ze dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Webzir: Z początku myślałem ,że mówisz prawdę. ;) Gnysek: Mogę powiedzieć tylko tyle ,że to nie ja ją robiłem. Ale zostałem poproszony aby nie zdradzać kto robi grafikę i wyjaśnię to dopiero przy wydaniu pełnej wersji. Ponieważ atak z zaskoczenia ma większe żniwa. :] David Dark: Tak jak już mówiłem Gnyskowi to nie ja robię grafę. :) A co do tych "settingów" to się zastanowiłem i postanowiłem je dodać jeszcze w tej wersji. Więc na pełną wersje trzeba będzie trochę poczekać. :) Uzjel: Właśnie trwają pracę nad edytorem. W pełnej wersji powinien już być. :) Propaganja: Dzięki za pochwałę. :) Jeżeli zostanie skończona grafika bohatera to pokaże wam już nowe demo. :) Proszę także nie zgadywać kto jest grafikiem ani się nie pytać bo i tak prawdy nie powiem. P.S.: Poczułem się przez chwile jak TeeGee. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Bardzo fajna gierka, podoba mi się fajne są takie gierki ocena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Świetna gra, ale popracuj nad mapami-wszystkie są podobne i można przejść je bez wcześniejszego obmyślania ruchów. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Damianx: Właśnie już trwają prace nad nowymi planszami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 gierka świetna i widzę że grafika też( ładnie rysujesz, albo masz dobrego grafika) :) kiedy kolejny screen? daje 4/5 nowszej wersji dam 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A tu macie nową grafikę w akcji. :] Na razie nie ma jeszcze bohatera ponieważ pracę nad nim nie zostały skończone. :] Saper-Nowa Grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi