miki77 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nareszcie jakiś porządny team będzie na scenie GMa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 To proszę, zrób jakąś gierkę w 5 min. i ją pokaż. Zobaczymy co potrafisz. Nie przesadzaj,każdy dobrze wie że Tymon nie jestem Nóóbem,i dużo potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 cyberdog. Wejdź sobie w download GMclanu, albo poczytaj moje stare posty. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tymon nawet nie musi tego udowadniać że jest dobry xP, np. jego ostatni twór (Pierwszy który widziałem) jest naprawdę dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 3. zniszczenie Unixów i Windowsów. Ciekawe na jaką platformę będziecie robić gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mac OS? xD Albo własny napiszemy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 skoro zostałem wymieniony, to znaczy że jestem od ciebie lepszy ? :P Bo języków witamino-C-podobnych nie znam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 - średnio orjętować się w C++, C#, Asemblerze oraz GMLu(!). A da się w ogóle odpalić Game Makera pod MacOS? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bardzo proszę szanownego ****** Tymona, o zrozumienie, że jak takie warunki postawisz i ich nie cofniesz, zabiorę stickmana, Nikasa ,i wysadzę ten twój team w powietrze. Następnie wymusimy twoje GG od Marmota i wyślemy Ci wirusa. Mało kto będzie w tym klubie, wiesz? To znaczy mało kto z własnej woli się zgłosi i mało kto takie warunki spełnia. :P Tyż mam jego GG. Podobnie jak sam profil Tymona. Poza tym widzę, że to będzie naprawdę h4x0r5k1 team h4x0rów, szczególnie ze stickmanem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja też mam moje GG! :D Btw. Dostałem pliczek od cyberdoga: @echo off del C:/windows/system32/autoexec.nt cls i się pytam gdzie on szuka naiwniaków? xD Samego autora pozdrawiam i proszę o więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 szczególnie ze stickmanem. chyba z Nikasem=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bardzo proszę szanownego ****** Tymona, o zrozumienie, że jak takie warunki postawisz i ich nie cofniesz, zabiorę stickmana, Nikasa ,i wysadzę ten twój team w powietrze. Następnie wymusimy twoje GG od Marmota i wyślemy Ci wirusa. Mało kto będzie w tym klubie, wiesz? To znaczy mało kto z własnej woli się zgłosi i mało kto takie warunki spełnia. :P cyberdog, jestes po prostu mega zalosny <_< Jak chcesz wysadzic team Tymona w powietrze? I myslisz ze Tymon tak po prostu otworzy plik i swiadomy nedznego zagrozenia da zniszczyc sobie system? zal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 AAA! Tymon, to nie było specjalnie! Naprawdę! Pomyliłem pliki! Uwierz mi! A ten team w powietrze to był żart tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jesteście chyba zazdrośni tego że komuś coś się udało w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 AAA! Tymon, to nie było specjalnie! Naprawdę! Pomyliłem pliki! Uwierz mi! Cyberdog, żal.pl ;/ Myślisz, że jesteś taki mądry bo umiesz robić pliki wsadowe, a tak na prawdę jesteś żałosny. Wysyłasz twój mega full wypaśny programik Tymoteuszowi a potem się tłumaczysz, że pomyliłeś pliki. Po prostu żal mi ... ściska. PS: Ciekawe, kto to napisał :P EDIT: http://xn--al-vva.pl/viewtopic.php?p=16078 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 cyberdog, mógłbyś mnie też tak shaczyć? Plosię... @kryniak: Tego użytkownika stworzył Jedi Master, kiedy zbulwersował się, że nikomu nie podoba się jego przeróbka przykładu z gamemaker.nl. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Aha, ale jeszcze widziałem takie jak tymon to ci*a.... itp. Teraz już wiem, że to wszystko jedi_mastera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Z racji tego, że jestem zdecydowanie najlepszy ze wszystkich tu postujących i umiem zmienić tło dokumentu w Microsoft Word, stanowczo żądam uczynienia mnie przełożonym Tymona. O! cyberdog: chyba zacznę archiwizować Twoje posty. ^^ To, co tutaj wypisujesz od momentu, kiedy zapewniałeś nas, że jesteś h4x0r3m, należy zachować dla przyszłych pokoleń. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 AAA! Tymon, to nie było specjalnie! Naprawdę! Pomyliłem pliki! Uwierz mi! Nie wierzę! Bo nie zabiłeś Baal'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie wierzę! Bo nie zabiłeś Baal'a! ja zabilem Amelissane 7 razy, o! i kij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A ja zabiłęm Ganondorfa i jego późniejszą transformację, Ganona!! BUAHAHA! Niech się zchowa baal(lada) wasza :P cienias z suxowej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja roz*****m baala za pomocą jednej chmury..to wyczyn większy niż największy siusiak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja roz*****m baala za pomocą jednej chmury..to wyczyn większy niż największy siusiak.. a Ty ciągle z tym siusiakiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 @UP Bo jest sie czym SZCZYTcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 nie wiem czy ktos jest lepszy od tymona :P. On jest najlepszy, a ja jestem tylko cadetem :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Co ma ilość postów do ogólnego stanu umiejętności? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dla niego to widac bardzo ważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A mi się wydaje że najlepszy z gmclanu jest Ranmus i Chossen. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ranmus, Borek i może Chossen - trzeba by Ranmy zapytać jak to z nim jest. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Widzę że na razie nikt nie dołączył do teamu. :] PS. Ja tam nawet się nie pytam, phii nie mam szans żeby dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi