M@ti002 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Fire! moze byc moj przystanek czy inny zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Narazie nic nie rób. Trwa pełna rekonstrukcja miasta :] Phariseus, no właśnie zrobiłeś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 zrobil ratusz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No to czego jeszcze potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 kawiarenek(i internetowych i cafe) i... wszystko co sie wam kojarzy z rynkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ale mi chodzi do miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To, czego mi w tym momencie potrzeba, i o co bym pilnie prosił, to wszelakie budynki do rynku miasta (na razie tylko ten Ratusz jest). Wszelakie stare kamieniczki, kościoły, pomniki itp. Nie zawiedźcie mnie. wiec nic do miasta nie robcie jedynie do rynku i starego miasta. EDIT: @gumex: niechaj tylko w ciebie diabel nie wstapi xD (nr postu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ... A co ma do tego TP...? (chodzi o ostatnie posty z poprzedniej strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ze to niby jest dziecko neo,chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @Proxx: Ty chociaż czytałeś stronę dotyczącą dzieci neo i wiesz co to słowo oznacza ;p ? Bo ono wcale nie oznacza użytkowników neostrady :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Firemark, to w końcu mam poprawić ten automat czy nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Poprawiaj xd Zrobi ktos tilesets drogi? Phariseus poszedl na emeryture ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja kiedyś zrobiłem uliczki, ale raczej nie dam, bo byly robione w world creatorze (czyli nie rysowane pixel po pixelu), no chyba iż wam to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 będzie kontynuowanie :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak coś to bym się pisał na parę budynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 będzie kontynuowanie :) ? Na pewno nie z takim obleśnym napisem MACIEJ na dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zglaszam sie jako nowa glowa, gdyz firemarka dawno nie widzialem, i proponuje rozpoczecie na nowo projektu, gdyz trzeba kilka zasad dodac co do naszych budynkow. Na razie siedze cicho, nie bede sie staral byc dobrym przywodca tego projektu, poki nim nie jestem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 zaraz wrzucę ludzika :) Edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 zaraz wrzucę ludzika :) Edit: kto ci dał internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 epic just so epic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ...a mi się podoba stonka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dobra, zaraz zrobię wam podstawę i będziecie dorabiać swoje marne bazgrołki. http://img130.imageshack.us/img130/9240/asdwu.png Tutaj podstawa + moje małe fabryke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No to tutaj zaproponuje kilka punktow aby wszystkim ulatwic prace, i aby nasze miasto jakos wygladalo. 1. Domki MUSZA miec czarne kontury 2. Rzadnych cieni. 3. Swiatlo nadchodzi z gornego prawego rogu, wszedzie. 4. cos na temat rozmiaru i wysokosci budynku. 5. Tylko 1 osoba moze edytowac podstawe. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 2. Rzadnych cieni. 3. Swiatlo nadchodzi z gornego prawego rogu, wszedzie. Ehehehehe, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Sorki, ale cienie spowodowaly by strasznie duzo wkurzajacej roboty. A co do swiatla to chodzi mi o oswietlanie budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No ale cienie to dorobi koleś od podstawy... Poza tym nie sugerujcie się moją fabryką, bo ją wywalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 podstawa to najlepiej romby 32x32, wtedy tylko nakłada się budynek i na koniec robi trawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przecież trawa jest na podstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 v0.2 wraz z moim budynkiem:)http://yfrog.com/0jmojdomekp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi