pablo1517 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czy na tym cmentarzu jest np BigShark xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tak, pisali wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a że tak się zapytam po jakiemu jest strona bo polsku raczej nie ?? LionX a co ja dla fastfudozercow robie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Brakuje mi w tym całym mieście drapacza chmur, więc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @UP: OMG, jakie to wysokie dorysuj jeszcze chmury na górze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Chyba trochę za wysokie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moho, nie obraz sie ale zobacz jaki z niego masyw jest. Zasloni to bardzo duzo budynkow i ludzie beda krzyczek... Sory ;] Edit: Kto napisze tresc do strony tytulowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/460/ec501cfc09.png ? Założę się że nawet nie chciało Ci się sprawdzić czy w ogóle będzie się mieścił... cham... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No jak to ktoś powiedział że brakuje domu towarzyskiego... Teraz ludzie staną się szczęśliwsi! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dom Publiczny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hurra! Postawcie to gdzieś niedaleko mojego domu. Moho, zamały rozmiar (chodzi mi o drzwi i okna), a co do wysokości całej budowli, to trzeba poprostu zrobić aby budynek robił się częściowo przezroczysty jak się na niego najedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wiedziałem że będziecię szczęśliwi! Burdello!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hurra! Postawcie to gdzieś niedaleko mojego domu. Moho, zamały rozmiar (chodzi mi o drzwi i okna), a co do wysokości całej budowli, to trzeba poprostu zrobić aby budynek robił się częściowo przezroczysty jak się na niego najedzie. glump ? glupio tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nie wiem czy jest już posterunek policji, jak co to zrobiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 glump ? glupio tak ;p To był żart. Ten posterunek ma być ukośny? (znaczy czy ma mieć ukośną ścianę na której są drzwi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Musze poprawić swój sklep z tytoniem bo nie jest izometryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 I ta fabryke CD tez tak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pora na mnie. :] Zamawiam miejscówkę nad morzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Poprawiłem HiperMarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @Proxx Wedlugł mnie te drzwi to masz za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ale patrząc że okna są duże to pasuje idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przestańcie wreszcie robić wszędzie miejsa na helikopter, rozumiem że mój pomysł wam się spodobał, ale głupio i nudno będzie jeśli w mieście będzie tego dużo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moho i tak zrobił lepszego drapacza ale bez drzwi. ?? O_o ?? @UP : Tak to jest jak się nie ma pomysłu na wypełnienie pustki. Swoją drogą skoro są "H" to trzeba zrobić Helikopter. @Down: Właśnie chodzi że nikt. A jak nit o tym nie poinformował to znaczy że tam ich niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a kto powiedział że drzwi są z tej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moho: To po jakiego grzyba robisz budynki "chamom"? Twój drapacz chmur jest po prostu za duży - na jego miejsce trzy budowle można by wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przestańcie wreszcie robić wszędzie miejsa na helikopter, rozumiem że mój pomysł wam się spodobał Nie wiem czy to był twój pomysł... Jeżeli tak to musisz oskarżyc o ściągnięcie wiele osób.... http://images.google.pl/images?q=pixelart&...es&ct=title Zobacz tutaj wiele jest obrazków z miejscami na helikopter... I istnieją już od dawna, a twój domek ? Parę dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Bixon: Jemu chodzi TYLKO i WYŁĄCZNIE o budowle do GMClan City. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 I ta fabryke CD tez tak trzeba. ok wysoka niższa i mój domek ps najlepiej aby bilboard na firmie/fabryce wystawał w stronkę miasta (bo tam jest tag ^^) ps 2 specjalnie na fabryce na dole szyba schodzi w dół down: tak ale teraz to ja rysowałem a wtedy kopiowałem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @ToMoEX: Ale płyta była ładniej zrobiona niż teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi