Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pier**lisz?? Eeee, o co ci się rozchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ok... da sie to poprawic :P na jutro powinno byc. Sory, pomniejsz chocby drzwi. Cyklopowe rozmiary :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No cóż nie ma miasta bez cmentarza więc zrobiłem jeden XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dodaj tylko małe krzyżyki na końcówkach dachów (oraz na wieży) i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dlaczego w miasteczku nie ma mojej świątyni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wersja z krzyżykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A na cmentarzu lezy Bighsark ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ładne ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A na cmentarzu lezy Bighsark ^^. xD dowaliles Dlaczego w miasteczku nie ma mojej świątyni? Sory, podczas dodawania drogi przy swiatyni, sie usunela :X , na nastepnej wersji bedzie swiatynia z cmentarzem. Jeszcze raz sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A na cmentarzu lezy Bighsark ^^. A na Bigsharku leży nekrofil XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 znaleźliście mój mały sekret XP tak tam leży Bighsark XP Edit :Niestety tylko on, bo nie znam innych zbanowanych na zawsze XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szymek tez ma bana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 na zawsze ?? bo jak tak to mogę ich dodać i tych co porzucili stronę też ich mogę dodać na cmentarz ale niestety nie orientuje się więc wy byście musieli mi powiedzieć którzy to XP lub ty FIREMARK ich dodaj XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie bede dawal, z powodu,ze to nie etyczne. choc chciabylm zeby Bigshark wrocil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bo jesteście siebie warci ;d btw ładne miasteczko nam wychodzi ale coś bardzo tłoczne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Taaaa... Takie wielkie miasto i żadnej panienki, może narysuje ktoś specjalną agencje. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie bede dawal, z powodu,ze to nie etyczne. choc chciabylm zeby Bigshark wrocil. Nie etyczne właśnie wręcz przeciwnie to upamiętnia ich pobyt że byli na tym forum i choć nie mogą (lub nie chcą) już wypowiadać się na forum to jednak niektórzy z nich odegrali wielką role w kształtowaniu tego forum. ale skoro uważacie to za nie etyczne to FIREMARK zmaż tam bigsharka z nagrobku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moge dac pozniej liste zbanowanych ;d http://www.infosyg.boo.pl/gmcity/ Oto Wersja Beta strony. Jest to szkic ja glownie bedzie wygladac :] edit: nie wiem czemu na firefoxie jest taki problem na koncu strony. Chyba nie uda mi sie tego dzisiaj naprawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ja moglbym sie dolaczyc do budowy ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Kurde kiedy podmienisz mój domek jak się dojrzałem na stronie to dalej ta stara wersja. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja ponawiam moje prośby aby mój dom był cały widoczny (nie był ucięty) oraz aby nie było tego różowego samochodu przed moim garażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://www.infosyg.boo.pl/gmcity/ Oto Wersja Beta strony a że tak się zapytam po jakiemu jest strona bo polsku raczej nie ?? Phasellus commodo faucibus Quisque vitae sit Proin lorem pede libero ut. Curabitur enim quis lorem eget habitasse Sed ut tincidunt enim lobortis. Elit et Quisque tellus interdum Curabitur quis malesuada fringilla et porttitor. In pretium gravida Suspendisse Curabitur malesuada ante semper vitae Nullam orci. Sagittis consequat semper sagittis Curabitur vel nibh libero Sed In neque. Ligula. bo ja z tego nic nie rozumiem co tu jest napisane XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przecie to tekst Lorem Ipsum :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 nic mi to nie mówi nie znam Lorem Ipsum XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja moglbym sie dolaczyc do budowy ? ;> ooo ziomek kiedy postanowiles wrocic z urlopu? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Aaa nie mialem czasu... nauka... :( a teraz sobie tak buszowalem po twardym patrze a tam game maker :D to wejde zobacze co slychac i pobawie sie jak kiedys ;) I mam nadzieje ze w gmclan city tez sie znajdzie miejsce dla mnie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ale dlaczego zrobiliscie ta strone po lacinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 to jest szablon, treść się zmieni jak już cała reszta będzie gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ale dlaczego zrobiliscie ta strone po lacinie? lol... to jest tekst próbny aby poznali jak tekst będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi