CP-player Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tytuł: jumping beans Gatunek: FASOLKI :lol: Opis: W grze jesteś piłką,która ma za zadanie dotrzeć do gwiazdki!Jednak musi unikać wrogów!Porzucona przez dawnych właścicieli(może mnie)!Pomóż jej,tak jak inni! :lol: Download:http://www.gmclan.org/up2456_4_jumping_beans.html/ Rozmiar pliku: 1302KB Autorzy: Programowanie: Przemek Gędźba Fabuła: Przemek Gędźba Grafika: Przemek Gędźba(czyli Ja) Muzyka: Brak Danych Screeny: !brak!SORKA,ale nie mam!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tytuł: jumping beans Gatunek: FASOLKI :lol: Opis: W grze jesteś piłką,która ma za zadanie dotrzeć do gwiazdki!Jednak musi unikać wrogów!Porzucona przez dawnych właścicieli(może mnie)!Pomóż jej,tak jak inni! :lol: Download:http://www.gmclan.org/up2456_4_jumping_beans.html/ Rozmiar pliku: 1302KB Autorzy: Programowanie: Przemek Gędźba Fabuła: Przemek Gędźba Grafika: Przemek Gędźba(czyli Ja) Muzyka: Brak Danych Screeny: !brak!SORKA,ale nie mam!? 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!. @Screeny: Zrób sobie. Wiesz, że na klawiaturze masz przycisk "Print Screen"? (skrót: PrntScn - u mnie tak jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 guxio. Wywal slasha inteligencie. >_<! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ups, nie zauważyłem :D Edit: Pokrzaniona grawitacja. Ledwo co da się stanąć. Skakanie też nie najfajniejsze. Po za tym krew, która odbija się od ziemi? Dziwne... 1/5 Postaraj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 dajże człowieku te ss-ki! @down. On przynajmniej nie bierze grafik Tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 To ja już wolę naszego starego dobrego kumpla...Catch the clown!!a gra....yyy to ja już lepsze robiłem łan star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 To moja pierwsza gra!!! :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Takie to troche nijakie ;/ ale ze to Twoja pierwsza gra dam na zachęte 3/5 :) pracuj dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Twoja pierwsza gra dam na zachęte 3/5 Na zaczęte?żeby dalej takie same gry robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Na zaczęte?żeby dalej takie same gry robił? Nie...zeby zrobil cos lepszego zamiast zniechęcania sie po waszych ocenach...bo niestety tak to bywa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Doceniam że zrobiłeś to sam, a nie przerobiłeś czyjś przykład :) na zachętę 3/5 powodzenia ;) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Eeh... Dam ci 3 gwiazdki. Rzadko daję takie dobre oceny, ale nie chcę cie zniechęcać. Piłka się zacina... co to za grawitacja? Bym sobie pograł w platformówkę, ale ta jest za mało grywalna (narazie) . Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Misztrzunio napisał: Bym sobie pograł w platformówkę, ale ta jest za mało grywalna Zapraszam do pogrania w moją :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mi chodzi o to, że powinien zmienić pare rzeczy i gra będzie cool. Dobra platformówka zasługuje na 3 gwiazdki. @up: Grałem, ale rozpędzanie mi się nie podoba :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Fajna gra tylko troche pierwsze po nacisnieciu start przypomina mi przykła i jak zrobiłeś ruszające sie tło?(ono jest z gma??) Grafa:3/5 Gryw:4/5 Ogól: 4.5 Four stars Zapomniałeś zrobić liczby mnogiej. Nie szpanuj, jak nie umiesz pisać. * ;P Dawidsu * Żartuję sobie tylko. ;] Każdemu może się zdarzyć błąd. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 a czemu sa 2 kursory? :blink: a tylko podstawowy dziala. :w00t2: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 i jak zrobiłeś ruszające sie tło?(ono jest z gma??) Tak, jest z GM-a i są to klasyczne funkcje background_vspeed i background_hspeed A gra? Nie ma tu fasolek, są kółka, nie ma grywalności. Grafika częściowo z GM-a. 2/5 - za jakieś tam bajery (kiepsko zrobione, ale nie ma takich w pierwszych grach). Pisząc "bajery" mam na myśli wybieranie koloru piłki - w innych pierwszych grach tego nie ma. @down: background_hspeed[numer backa]=ileśtam background_vspeed[numer backa]=ileśtam Wsadź to gdziekolwiek, ale to nie kąt porad. Sprawdź dział Backgrounds w edytorze roomów. A i to nie kąt porad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 I do tego dopisać prędkośc i gdzie to wsadzić??Dzięki Ci Jaklub EDIT: No troche ludzik się przycina, ana dotatek sam się rusza i trudno trafić w dziurę(1 poziom). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi