Webzir Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Podobno wychodzi co 3-4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Oh my God! To widzę, że Almora nie jest sama :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja słyszałem że Ty Borek masz składać nowy numer. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bez produktów to i Kuroń nie ugotuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Moim zdaniem gazetka powinna wychodzic co miesiąc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A moim zdaniem możemy robić co miesiąc, jak nam będziesz płacił. :] Napiszę dziś do Borka i ugadamy szczegóły następnego numeru. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 O, odpłatnie to mogę pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Poza tym "gazetka", to jest na przykład jakaś tam Wyborcza. My jesteśmy magazyn (brzmi dumnie ^^)! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie trzeba wam pomóc? póki mam wakacje, mogę coś tam skrobnąć, stęskniłem się za publicystyką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Skontaktuję się z Tobą przy rozdawaniu elitarnych tematów. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Motyw sierotki Marysi w polskiej literaturze fantasy schyłku XIX wieku na podstawie wybranych nowelek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Lepsze. :] Ale już koniec, niedługo po prostu do Ciebie napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Może w nowym numerze będzie wywiad ze mną ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pod tytułem: "Czy fajnie się przerabia przykłady mmoRPG'a" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 może ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie, ja już wiem z kim będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie, ja już wiem z kim będzie :D Ze mną? (Wybaczcie za ten niewnoszący nic do tematu post.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie, będzie wywiad z jednym pytaniem: "Ranmus, jak się na prawdę nazywasz" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zróbcie kącik z listami czytelników ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pusty kącik prawa bytu nie ma. Czytelnicy napiszą, redaktorzy opublikują. A że redakcja nie podała żadnego adresu, to już inna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pierwszy i ostatni jak to się mówi. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czy sugerujesz, że nie wydamy drugiego numeru? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jak nie wydacie to wam jaja obetnę :D właśnie poleciał obiecany exclusive do maximala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ależ oczywiście Paciu! Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oj, niewierni... Niedługo topic z tematami do drugiego numeru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @Patrysław moge Ci podsunąć fajny temat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Taaa, "Dlaczego po pojawieniu się dziewczyny na GMCLAN, temat Foto-Galeria jest wyjątkowo oblegany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jeżeli nie mielibyście z kim przeprowadzić wywiadu to wiecie. Zawsze można ze mną zrobić wywiad. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Albo ze mną. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Rżniecie głupa, czy autentycznie myślicie, że kogokolwiek interesuje wywiad z takimi "gwiazdami" jak wy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi