Wolfoxer Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Otóż mam drobną nietypową skargę, kiedy wpisze w wyszukiwaniu wg. nazwy użytkownika Tymon ... Oczywiście NIGDY czegoś takiego nie wpisywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Rzeczywiście tak jest, wpisałem Tymon w tamto miejsce i to samo. Ktoś może to wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja też wpisałem i to samo hmmm....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ~2 miesiące temu to już zauważyłem, jedi_master się zabawiał - bo na jego maila są te konta. Nie ma się czym przejmować. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 też tak mam..hehe nie dostał warna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Nie, bo po co? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 W końcu są ludzie i zbuntowani 12-latkowie. :) Czym tu się przejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja bym mu na zawsze zbanował te jego wszystkie konta, bo w sumie to kolejny użytkownik z kategorii tych niepotrzebnych. Kto mnie popiera? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 :bye1: Ja też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 JA też! |kiedyś to widziałem| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 I ja popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Oczywiście popieram Ranmusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 W pełni popieram Ranmusa :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dodam, że w przypadku kasacji jego uploadera, padła by też jego strona, z której hotlinkuje na GMClan. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Pocieszę Cię, jego uploader już dawno wywaliłem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja też popieram he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ooo fajnie! Sąd kapturowy :D. To ja go bronię. Nie wiem kto to, ale to nie ma nic do rzeczy, nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jestem za a nawet przeciw. proponuję ostracyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja jestem przeciw. po co kogokolwiek wywalac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 bo bigshark czuje się samotny i potrzebuje kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Żeby pozbyć się wszelkiej maści zaśmiecaczy i bulwersów-kaloryferów? Lepszym pytaniem niż "po co" byłoby "dlaczego". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jestem Za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ej, gdzie Ty to wpisałeś? EDIT: Oho, już przeglądałem ten profil. Jedi_master miał dobry pomy... to znaczy "WYWALIĆ GO!"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jak wysyłasz prywatną wiadomość to masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wywalmy wszystkich! Wszystkich! Nie oszczędzajmy nikogo - Bóg pozna swoje owieczki! Krwi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 TeeGee, trochę zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Są ludzie, parapety, Tymon... no i jedi_master. :3 Jak dla mnie to może zostać. Jeśli dalej będzie niegrzeczny to wtedy się zbanuje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wiecie, ja tylko stwierdziłem, że osobiście kierując się emocjami dałbym mu już bana, bo pożytku z jego obecności tutaj jakoś nie widzę. Nie obiecałem jednak, że tak zaraz zrobię - inaczej przeszedłbym od razu do czynów nie pytając się nikogo o zdanie. Krótko mówiąc, TeeGee wyluzuj. :) Swoją drogą widzę, że dużo osób myśli podobnie. Hmm... coś w tym chyba jest... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 cholera, weźcie zamknijcie temat bo ciągle jest tylko "Jestem za! Popieram! Tak tak! Super!" xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi