Syliush Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tytuł: Kulkomania Gatunek: Logiczna Opis: Przechodzenie przez levele i omijanie przeszkód. Download: KLIK Rozmiar pliku: 1266KB Screeny: Nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Fajna mini gierka :) taka jakie lubie :) 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale to jest klon gry nie chciałem zrobić fajnej gry tylko pokazać co umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Gry robi się po to, żeby były fajne, a nie do pokazania umiejętności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Sorry zapomniałem dodać sterowania więc: Lewy przycisk myszy zaznaczasz gdzie ma isć prawy przycisk myszy strzelasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale to jest klon gry nie chciałem zrobić fajnej gry tylko pokazać co umiem. No to pokazales co umiesz i przy okazji wyszedl Ci fajny klon :) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Słabiutko. Niedopracowane i nudne. Źle wykonany ruch pająka. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hm, po screenie wygląda ładnie i prosto. Dam 3 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Hmm... takie sobie, mogła by być jeszcze jakaś muzyczka do tego, poza tym ta kulka troche dziwnie się niekiedy porusza. Moja ocenka: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ale to jest klon gry nie chciałem zrobić fajnej gry tylko pokazać co umiem. To ty zrobiłeś tylko tą gre żeby pokazać co ty nie jesteś? To widać że nie wiele umiesz... Gry powinno się robić poto aby były zaje**scie wciągające i grywalne :P albo po to aby się zrelaxować (jeśli lubisz robic gry), ja tak robie JAO i JAO v2, aby sie wyluzować i pobawić :P Gra jest fajna ale może być bardzo dobra jak jeszcze ją dopracujesz :P Szkoda że jest troszke pamięcożerna... Grafika jest ciut słaba, popracuj troszke nad nią... Dzwieku nie ma szkoda Muzyka jest taka sama jak dzwiek... glucha... Gra jest całkiem wpożo xD Daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VrednyRaziel Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Słabiutko. Niedopracowane i nudne. Źle wykonany ruch pająka. 2/5. Racja, kulka sie troszke kiwa na boki. 3 gwiazdki dlatego ze sam bym gorzej zrobil :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Widziałem gdzieś bardzo podobną grę, nawet wiem czyją a tak się składa że z moją... zerżnąłeś grafę i do tego nie udało ci się ten ruch mojego "Pająka" :] dam ci dobrą radę: NIE ZŻYNAJ GIER JAKIE JUŻ BYŁY NA TYM FORUM A jeszcze jedno, nie potrafiłeś zrobić nawet dynamitu xP Link dla tych co nie wierzą:Pająki / Spiders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Niezłe. Szkoda że to plagiat. 3 gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Trochę plagiat, Trochę fajne. A po za tym nic ciekawego. Grafika: 1/5 Nic ciekawego. Muzyka: 1/5 Nie ma. Grywalność 3/5 Fajne nawet :D 1+1+3=5:3=2-=2 star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A ty weź się nie popisuj, tylko napisz czy też taki mądry w szkole jesteś, guxio. :P 3 buźki daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @offtop: Z Paskiem mieć będę :P @Topic, Cyberdog: A może coś więcej napiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 troche nudne........... grafika tez slaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 powiem krotko: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaa!!! grafika 3/5 dzwiek 0/0 grywalnosc (zabawa) 3/5 ogolem 3/5 za krotka, za latwa, za nudna, w sam raz na wolna chwile. aha i jeszcze jest blad w menu w przycisku HOW TO wyswietla sie informacja ale nic nie pisze. i dodalbys na koncu gry np. GRATULACJE!!! WYGRALES!!! czy cos w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nuuuudy. Nuuuuuuuudy. Nuuuuuuuuuuudy. Brzydkie i niedopracowane. 1/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie przepadam za takimi grami dałbym 3/5 ale jeżeli plagiat to 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi