Scorpion Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Otóż qmpel ma nowego kompa z Vistą i chce się nauczyć robić gry. Ogólny zgrzyt polega na tym, że aplikacje .exe robione w GM-ie nie działają na windowsie Vista (przynajmniej u niego). :crosseyed: Chcę się zapytać, czy jest jakiś sposób, żeby te gry działały na jego kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Słyszałem że jest takie coś jak GM 7.0 =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jest takie coś we właściwościach jak zgodność z windows xp albo 98 :P Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ale to przesz nie ma nic wspólnego z właściwościami - jeśli aplikacja została skompilowana na wcześniejszym systemie, to późniejszy i tak nie będzie jej mógł otworzyć, nawet w trybie zgodności, bo ten tryb nie był dostępny przy tworzeniu aplikacji i jej DDE go nie obługuje, a DDE nowego systemu nie ma tu już nic do gadania xD Inaczej jest w OS'uxach, ale to inna sprawa ;p @down: Też to właśnie chciałem powiedzieć :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Gry pod Vistę trzeba robić w GM 7.0 - i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi