Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser jak chcesz to możesz wrzucić do gry jedną moją muzyczkę. Zrobiłem ją w EJay HipHop4. Link: http://www.gmclan.org/up1307_8_2dogry.html Patrzyłeś przynajmniej na screeny z gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mic bedzie dzisiaj serw ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Force Mnie się wydaje że za dużo w niej HipHopu a za mało "średniowicza". O i akcji w niej za mało. Mic bedzie dzisiaj serw ??? Ja bym raczej spytał kiedy będzie można własny serw zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Prawdopodobie dzisiaj będzie server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser mam pytanie. Czy serwer by poszedł na sprzęcie: *Proc 512 Mhz (czy jak to się tam podaje xD) *Ram 192 *Karta graf ATI "Graph by range 128" 64 MB *Win 98 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nie wiem, mam lepszy komp, później sprawdze na moim drugim kompie (narazie nie mogę), który jest troche gorszy od tego który opisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser jak mówisz że włączysz serwer to powiedz o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jakiś błąd na forum bo duble phosta mi zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Przydałaby się już możliwośc zakłądania swojego serwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Przydałaby się już możliwośc zakłądania swojego serwa.... Bixon, była już o tym mowa. Micanser nie daje tej opcji bo chce wiedzieć o wszystkich błędach w grze. EDIT: Serv działa xD!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wiesz, tak admini serwów mogli by informować o błędach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja jestem totalnie! przeciwny możliwości zakładania swojego serva ponieważ już po 1 dniu ilość graczy będzie bliska zera, ostatecznie boty mogłyby być żeby można potrenić albo jak ktoś nie ma neta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja jestem totalnie! przeciwny możliwości zakładania swojego serva ponieważ już po 1 dniu ilość graczy będzie bliska zera, ostatecznie boty mogłyby być żeby można potrenić albo jak ktoś nie ma neta... Zgadzam się z przedmówcą. Lepiej żeby były serwery tylko oficjalne, przynajmniej każdy będzie wiedział gdzie grać :] Serwer off ? Muszę obaczyć ta gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja jestem totalnie! przeciwny możliwości zakładania swojego serva ponieważ już po 1 dniu ilość graczy będzie bliska zera, ostatecznie boty mogłyby być żeby można potrenić albo jak ktoś nie ma neta... Zgadzam się z przedmówcą. Lepiej żeby były serwery tylko oficjalne, przynajmniej każdy będzie wiedział gdzie grać Serwer off ? Muszę obaczyć ta gre Wątpie aby znalazł się ktoś, kto chciał by mieć włączonego kompa 24 godziny, chce zrobić wiele map, więc może gra nie znudzi się tak szybko. Server jest włączony, bo poprawiam błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Coś nie wygląda na włączony... może IP ci sie zmienilo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Najlepiej zrobić coś podobnego do almora.gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Coś nie wygląda na włączony... może IP ci sie zmienilo ? Najprawdopodobniej masz złą wersje, bo inni grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mam wersję v8 i "unable to connect to the server" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Gruby my gramy na 9... Aha umuwilismy sie z chlopakami ze kazdy robi jedna mape (jak full bedze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Już jest v9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Fajnie się teraz grało xD Teraz Micanser czekamy na wersję z tymi dymkami co mówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nad dymkami pracuje, ale przecież możecie grać, jest jeden taki co sam czeka na innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser nie zapomnij dorobić punktacji do map i podzielić je na kategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wątpie aby znalazł się ktoś, kto chciał by mieć włączonego kompa 24 godziny, chce zrobić wiele map, więc może gra nie znudzi się tak szybko. Server jest włączony, bo poprawiam błędy. Mic tu nie chodzi o nude a o zmniejszenie liczby graczy na serwerach bo nie będzie rzetelnego serwera który by zrzeszał wszystkich graczy a gra w 2-3 osoby na takich serwach szybko się znudzi. No i ponawiam prośbę o zrobienie czegoś z tą lavą :). Tak wogóle nie napisałem jeszcze oceny, to jest bardzo dobra gra i ma szanse stać się jedną z najlepszych gier na polskiej scenie gm'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 matis, myślisz, że Micanser będzie miał kompa włączonego 24/7 tylko po to by stawiac serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser powiedz jaki to jest port to ja ci zrobie strone czy offline czy online ;pp. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mic tu nie chodzi o nude a o zmniejszenie liczby graczy na serwerach bo nie będzie rzetelnego serwera który by zrzeszał wszystkich graczy a gra w 2-3 osoby na takich serwach szybko się znudzi. Właśnie dlatego aby tak nie było chce zrobić wyszukiwarke serverów, tylko nie wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ok wasz mistrz Iv!n zrobił status online na IP podane przez klienta :D. Link: http://stat.clickshare.eu/ Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Up: spox ivin, zrób jeszcze żeby można bylo jakies bugi gdzies zapisywac ktore sie znalazlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dobra, ale to dopiero gdy wróce z dworu :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi