Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Soprubuj użyc programu gigaget, mi zawsze pomaga przy ściąganiu. Zrobiłem już licznik drużyn, i nie jestem pewien czy w 100% usunołem proble z zacinaniem się w miejscu. Krwi raczej nie zrobie, bo do tej gry krew chyba niezabardzo pasuje. Jesli mam coś jeszcze poprawić to napiszcie teraz, bo jak zaczne budować nowy level, to już poprawiać nie będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Zrub przełączniki zamykające jedną drogę a otwierające dugą (nikoniecznie do tego samego miejsca). Zrub dużą mapę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dzisiaj już nie bedzie chodzilo o zdobycie skarbu. Zresztą wszystko w swoim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Zara wstawię naszego screena na pamiątkę z beta testów :P Łoto łon: Screen P.S. Nie mogę się doczekać kolejnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Hej mnie tam nie ma. Obrub jakos to zdjęcie: skopiuj Huntera i napisz nad nim Smok. :P PS. Muzyki nie zrobie bo wszystike programy są dziadowskie. Wie ktoś jak pisać komputerowi (np. w notatniku) żeby grał takie nuty jak ja chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @UP: mogłeś grać, mówi się trudno, ale ja na ten pomysł wpadłem, ale jak będzie kolejna wersji to przyjść i zrobie screena. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 PS. Muzyki nie zrobie bo wszystike programy są dziadowskie. Wie ktoś jak pisać komputerowi (np. w notatniku) żeby grał takie nuty jak ja chce? Jest taki program jak midimaker, tam masz napisane dźwięki, wybierasz instrumenty i utawiasz w odwopiednich linijkach. Tylko zamiast nut są kwadraty i prostokąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Sorki za drugiego posta pod rząd, ale chce aby było widac że otwieram server z nową wersją. http://www.gmclan.org/uploader/863/nnogv8.rar W tej wersji już nie będziemy scigać się po skarb :( Natomiast będziemy ztakować fortece przeciwnikow :) Nalezy dostać się do fortecy przeciwników i udeżyć ich flagę. Narazie nie ma naliczania zwycięstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dzisiejsza bitwa xD: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Cholerna mapa, weź ją troszkę skróć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 PS: znajdzie się ktoś, kto mógł by zrobić muzykę? Jeżeli mają nią być MIDY, to służę uprzejmie. :) Używam Anvil Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Zara micanser wyda nową wersje gry. :D Z poparwionym bugiem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jakim bugiem? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Fajne się teraz grało tylko mam pytanie: Potrzeba co najmniej 3 osób w drużynie aby wygrać (dwóch otwiera bramę, jeden przechodzi). A jeśli nie będzie tyle osób? ;q Jeszcze pytanie odnośnie atakowania. Czy w przyszłych wersjach standardowy atak będzie nadal kosztował jakieś tam punkty (mp)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ze wszystkich nie teleportowano jak sie przejelo flage :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Coś z magiem albo z lawą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Fajne się teraz grało tylko mam pytanie: Potrzeba co najmniej 3 osób w drużynie aby wygrać (dwóch otwiera bramę, jeden przechodzi). A jeśli nie będzie tyle osób? ;q Nom, trzeba micanserowi powiedziec zanim wyda nowa wersje gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 przydało by się jakieś bieganie czy coś... aha mieliśmy powiedzieć o manie szybka regeneracja-słaby atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Też popieram mane, taki mag jak raz zaatakuej to pół godziny czeka żeby móc znowu walnąć, albo go zabiją, albo nie trafi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 http://www.gmclan.org/uploader/863/nnogv9.rar Narazie poprawiłem tylko ten błąd, że inni gracze po zodbycie się nie teleportuja i że nie słychać muzyczki i nie widać napisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Po kliknięciu na join pokazuje się błąd: ERROR in action number 1 of Create Event for object obj_clientL Error defining an external function. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dzienki Micanser. Bardzo fajny program ale będzie troche problemów z dopasowaniem nut. Jak ktoś może niech terz pokombinuje; może uda się nam wspulnie stworzyć jakąś fajną muzyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 guXio: wypakuj to z rara i juz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 a ja bym dodał czarodziejowi atak z laski :) tylko z np. 2/3 razy mniejszym dmg niż warrior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Kolejne moje uwagi ;p 1. Gdy gracz biega w kółko trafienie go jest niemal niemożliwe (zwłaszcza warrior'em). 2. Wydaje mi się, że lepiej by było gdyby postacie różniły się od siebie znacząco np. łucznik-najszybszy z wszystkich postaci, warrior-posiada bardzooo dużo hp, mag-ma mało hp i słaby atak, ale posiada potężne zaklęcia wzmacniające drużynę. Nie chodzi mi o taką symboliczną różnicę typu: mag 100hp, łucznik 120hp, wojownik/rycerz 150hp, ale o taką aby postacie różniły się od siebie kolosalnie np. żeby wojownik miał trzy razy więcej hp od łucznika, ale łucznik z kolei miałby jakieś inne właściwości :) 3. Ponawiam swoje pytanie Czy w przyszłych wersjach standardowy atak będzie nadal kosztował jakieś tam punkty (mp)? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Eeee zamalo osob i serwa micanser wylaczyl ludzie dawac wbijac. Jak serwa wloczy zeby znowu nie wylaczyl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Prawdopodobie tak, mo łucznik będzie mógł gdzieś stanąć i nawalać seriami z łuku, co było by bardzo niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Co do tych midi to można użyć jeszcze programu Ableton Live 6. Z tego co wiem to może on po stworzeniu muzyki skonwertować ją do midi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Micanser jak chcesz to możesz wrzucić do gry jedną moją muzyczkę. Zrobiłem ją w EJay HipHop4. Link: http://www.gmclan.org/up1307_8_2dogry.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @up do muzy nic nie mam ale to chyba nie ten gatunek gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi