Tomekosi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kiedy serv jest online i w jakich godzinach odpal go rano i zostaw :/...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mówiłem ze dzisiaj nie otwieram, to nie jest MMORPG w którym jest jeden server (mój). Servery otwierałem po to aby zrobić testy (nie licząc wczoraj), a nie po to aby wszyscy mogli ciągle grać. Wytrzymacie do pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 IP mojego serwa, 81.190.142.45 . Wbijajcie jak chcecie, gram z kumplem, ale każdy może się dołączyć ;) OFFLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kiedy wersja Full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Z tego co pamiętam to Micanser zatrzymał pracę nad grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Wakacje, to pewno znowu ruszą ;) Czekamy na pełną wersję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No tak zapomniałem Teraz pracuje nad World Warem. Graliście juz w wesje noname_new_players Zwiadowca wykrywa półapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja nie wiem czy Mag_Ognia powinien zrobic stronę gry.... Jego ortografia jest tragiczna.... Większosc osób, zaraz po zobaczeniu tych ortografów co będą na stronie by ją wyłączyła.... Co do postu wyżej, pisze się pułapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No coś ty Mag_Ognia niech nawet nie próbuje zakładać strony. Nawet ja nie wiem czy się do tego nadaje a tak po za tym to pisze własnego cms'a i nie ma zbytnio czasu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nooo.... A on się na forum o tej grze wykłuca, że on umie, że takie ortografy to tylko na kompie robi, że doskonale zna php i html i jak ktoś powie, że on zrobi to od razu z gębą wyskakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zwiadowca wykrywa półapki Gdzie wyczytałeś taką informację? Zwiadowca nie wykrywa pułapek, i przyznaj się iż nie grałeś w wersje z nowymi postaciami, bo taka wersja nie powstała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ej ja w ogóle nie jestem w temacie xD niech ktos da linki jeszcze raz czy coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Własnie....ruszyla juz produkcja tej nowej wersji czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No ja się już nie mogę doczekac kiedy wyjdzie nowa wersja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wakacje się rozpoczeły a mi się strasznie nudzi, więc może trochę popracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wloncz serva prosze i podaj mi twoje ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @up Serwer nie będzie włączony, dopóki nie będzie nowej wersji... Najpierw przeczytaj CAŁY temat, a potem się wypowiadaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mam pytanie do autora. Dało by rade odpalić server bo chciałbym przetestowac gre <.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Będzie jutro uruchomiony od 9 do 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 o, to trzeba się załapać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Czemu tylko od 9 do 10 ? Jeżeli można wiedzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 To było przykładowe, może być od 11 do 12, ale nie jest pewne czy server będzie postawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Rano czy wieczorem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Rano czy wieczorem? tongue2.gif Chyba rano ;) jak kierka bedze online to napisz mi na gg : 6854542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czemu tylko od 9 do 10 ? Jeżeli można wiedzeć Bo Micanser dobrze robi nie stawiając 24/7 serwera do dema gry, gdyż gra szybko znudziłaby się graczom i nie miałby kto w nią grac... Poza tym wyjaśniał już wcześniej w temacie... Wystarczy poczytac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 i co już dawno po 10 i gry nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 To było przykładowe, może być od 11 do 12, ale nie jest pewne czy server będzie postawiony. @up Czytaj posty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Założyłem piracki server gry ;) można wbijać pod ip : 80.253.243.65 server będzie stał do godziny 16 To jest piracki server dlatego wieksze lagi ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Eeee... Jak serwer może stac do godziny 14, skoro posta napisałeś o 14:25 ? Do jutro będzie stał ? Pod jaką wersję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wersja 12. Wbijać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi