Micanser Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Hmm Micanser - zbyt kwadratowy Spróbowałem go trochę podrasować i zaokrąglić tu i ówdzie. Oto efekt mojej pracy: Jak chcesz to użyj tego smoczka EDIT: london -> nie wszystkie "mają" (bo ponoć nie istnieją) xD Każdy może wymyślić jakiego chce... Świetny, wielkie dzięki. Sprubuje narysować go teraz jak idzie do tyłu, jeśli mi się nie uda, to mam nadzieję że będziesz chciał pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie ma problemu Micanser, już wcześniej proponowałem ci pomoc z grafiką ;) Tylko, że nie piszę się na animację... w ogóle nie potrafię ich robić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie ma problemu Micanser, już wcześniej proponowałem ci pomoc z grafiką Tylko, że nie piszę się na animację... w ogóle nie potrafię ich robić :/Animację sprubuję sam zrobić, smok będzie się powolnie poruszał, więc jego łapy nie będą się wysoko podnosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Super gra gratulacje. Życzę powodzenia przy dalszym tworzeni tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Myślę teraz nad zrobieniem strony internetowej. Propouję żęby wszscy którzy znają się na HTMLu albo na grafikowaniu dodali cośod siebie i wspólnie stworzymy stronę. Ja się znam na PHP/MySQL i CSS. Na HTMLu średnio. Nadam się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ToMoEX zaczął robić prostą stronkę, nie sądziłem że tyle osób będzie chcialo pomóc, sądze że to dobry pomysł aby kilka osób pracowało nad stroną. Każda osoba ktróa mi pomaga, pomogła, lub pomoże przy tworzeniu strony będzie miał miejsce w twórcach jako osoba pomagająca (ale to dziwnie brzmi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ja się znam trochę na htmlu oto moja strona http://www.vtbykarus.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Hmm jak tak patrze na screeny z gry i zadowolenie użytkowników :) To powiem że moim zdaniem wyjdzie z tego bardzo dobra gra ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Hmm... Ten smok jest nawet fajny, ale ja wolałbym stojącego na dwóch łapach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja się znam trochę na htmlu oto moja strona http://www.vtbykarus.yoyo.pl Wykryto zagrożenia: Wirus: Net-Worm.Win32.Allaple.a Plik: http://www.vtbykarus.yoyo.pl//www.vtbykarus.yoyo Dzięki bardzo za takie "html". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wykryto zagrożenia: Wirus: Net-Worm.Win32.Allaple.a Plik: http://www.vtbykarus.yoyo.pl//www.vtbykarus.yoyo Dzięki bardzo za takie "html". Nie wiedziałem o tym pierwszej osobie to się zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Hmm... Ten smok jest nawet fajny, ale ja wolałbym stojącego na dwóch łapach Trochę myślałem nad zrobiniem czegoś w stylu smoka z Breath of Fire, jednak uznałem że wolę bardziej jaszczurkowatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Micanser niesłyszałem o tej grze alescreeny znalazłem i to chyba ten smok http://www.absolute-playstation.com/gp1a/b...e_4_ps_lr_5.jpg Jeżeli tak to nawet mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Nowa wersja będzie prawdopodobnie jutro około 14. Trochę się rozleniwiłem, do tego miałem kilka problemów. Marrac, to nie jest screen z tej gry. Mam pytanie, czy udało się komuś wykonać jakąś muzyczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Mogę wspomóc budowę strony ;) Znam HTML, częsciowo PHp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jak koś ktoś ma możliwości prwadźć prowadzić stronę www NNOGa, to niech się zgłosi. Reszta będzie strarała się jak najbardziej pomuc pomóc. PS. Jak by ktoś nie zrozumiał, to chodzi mi o to, że jedna osoba mająca możliwość prowadzenia takiej strony zajmie się jej budową, a wszyscy chętni będą jej pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ponieważ musze żrobić kilka rzeczy, najnowsza wersja najprędzej będzie wieczorem, sorki. EDTI: Jednak dopiero w weekend będe mógł spokojnie popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Co do stronki to mógłbym zrobić w PHP/HTML,jak coś looknijcie na moją:www.wisznu.go.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ja też moge pomóc przy stronce a to Moja strona :P EDIT a tu taki szkic :P strony szkic oczywiście adres przykładowy :P @down Wtedy byłem noobem ale szkic już nie jest na szablonie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Szablon by Sliffka Gratuluję! Moja strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Chyba strone ze statusem musze poprawić. Aha, micanser zrób port do nasłuchu :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Strona ToMoEXa jest brzydka, a strona Wisznu to jakaś zupa tagów, a nie HTML. Tak samo u Kryniaka. Jedynie ToMoEX wie, że na początku dokumentu HTML daje się DOCTYPE :/ ? W XHTML inaczej, ale wy używacie HTML :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jaka zupa tagów? To pewnie przez reklamy yoyo :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 yoyo.pl nie usuwa deklaracji jakim HTML czy XHTML się posługujesz, a jest to bardzo ważny element pliku :P . Poza tym, brakuje tagów meta w których się deklaruje kodowanie i typ mime pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Nie, żebym Cię popędzał, ale jak tam prace nad nową wersją? Smoczek już gotowy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A możemy się dowiedziec, kiedy będzie nazwa gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Sorki, ale narazie postanowiłem nie wydawać co kilka dni nowych testowych wersji, wolę za jakiś czas wydać już pełną ukończoną grę (oczywiście wraz z nazwą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 good idea :P ja z tego wszystkiego zacząłem pracować nad updatem do Mario Brawl Online, już mam nową mapę, i nowość :P pet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Wow, no musze przyznać, że gierka fajna po screenach ;] niestety nie udalo mi sie wbic ;/ jedynie co ma u mnie minus, to menu. Lepiej by bylo gdyby nie ruszalo sie tlo w prawo. Dobrze wygladalo by jakies ladne, nie ruchome logo, oraz spokojna muzyczka odpowiadajaca klimatowi loga. Ale to tylko moje zdanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 oraz spokojna muzyczka odpowiadajaca klimatowi loga. Ale to tylko moje zdanie :P No, to wiadomo, że będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi