Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tytuł:Łindołs Gatunek:program/przerobka Opis:nudzilo mi sie wiec postanowilem zrobic parodje windows vista xD Download: http://www.gmclan.org/up1486.html (Łindołs) rozmiar:987kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas Muzyka:Nikas Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/_indo_s.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ale syf! Daje jedną gwiazdkę, ale nie dlatego że ty mi dałeś 2. Po prostu nic tam się nie da włączyć oprócz Kacz Te Ufo. Jeżeli chciałeś TO skopiować, to Ci się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 1. Nigdy nie dawaj linka do uplaodera, tylko do pliku 2. Bądź oryginalnym i zrób grę, którą sam wymyśliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 LOOOOOL!! ROBILEM TO SAM!!!! SAM WPAD:EM NA POMYSL GRY!!! @GUXIO JESLI NIE MOZESZ KLIKNAC NA NIC INNEGO TO MASZ PROBLEM BO JA MOGE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Pasek zadań, nie wygląda jak pasek z Visty, tylko z XP. Dam 2 gwiazdki bo znowu to nic takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 @GUXIO JESLI NIE MOZESZ KLIKNAC NA NIC INNEGO TO MASZ PROBLEM BO JA MOGE!!! Szkoda, że zwykle po kliknięciu się włącza komunikat i dowidzenia :P PS: Capslock się zaciął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 hehe, ale gówno :D ale bez żartów - może zrób wreszcie coś porządnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 LOOOOOL!! ROBILEM TO SAM!!!! SAM WPAD:EM NA POMYSL GRY!!! Czy to jest gra? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Specjalnie jest słowo błond zamiast błąd? 0/5 Denne, dennie wykonane, denny nie śmieszny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 To miało być zabawne? Niedopracowane, mnóstwo byków ortograficznych. Jeśli "to buyło zpecjalnie!" (a podejrzewam, że zobaczę taki post), to trzeba było wszystkich ostrzec. Bardziej przypomina XP niż Vistę. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 W sumie jedyne, co mogło wywołać uśmiech na twarzy, to kliknięcie na kosz...ale tylko mały uśmieszek. Reszta jest bardzo, a to bardzo niedopracowana. (I NUDNA!) "Łan Star" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie no!wiesz??bledy byly nie specjalnie!! oO jasne ze specjalnie je zrobilem!!ale macie muzgi!!a jak ktos j7uz siedzi w gmmakerze to ciagle musi zaczac robic coraz lepsze gry?? NIE NIE MUSI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nie, my mamy po prostu walnięte umysły, ty robisz ekstra gry, a gry typu almora to szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 czy ja powiedzialem cos w styulu "moje gry sa najlepsze a almora online to szajs"?? watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nikas, po prostu staraj się zrobić coś dobrego, z czego będziesz bardziej usatysfakcjonowany niż z poprzednich produkcji które zrobiłeś, to może GMCLANowicze trochę przystopują. Poza tym, musisz z pewnym spokojem przyjmować negatywne oceny, bo zazwyczaj w większości przypadków użytkownicy piszą co przydałoby się poprawić, żebyś potem wiedział, jakich błędów nie popełniać. Nie możesz ich atakować za to, że dają ci złe oceny, ale też GMCLANowicze nie mogą atakować Nikasa za to że jest Nikasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Panie Nikas, jeśli jesteś w pełni świadomy znikomej jakości swojej twórczości, co sugeruje następująca wypowiedź: jak ktos j7uz siedzi w gmmakerze to ciagle musi zaczac robic coraz lepsze gry?? NIE NIE MUSI!! To dlaczego się burzysz, kiedy ludzie to krytykują? GM Clan to nie jest kółko wzajemnej adoracji. Jeśli prezentujesz tu swoją twórczość, to znaczy, że spodziewasz się wypowiedzi na jej temat. Jeśli prezentowane cudo cudem nie jest, to ty sam wystawiłeś się na nieprzychylne słowa. W skrócie: idź spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ale macie muzgi Hmm. Nie mam muzgu, mam mózg. jak ktos j7uz siedzi w gmmakerze to ciagle musi zaczac robic coraz lepsze gry?? NIE NIE MUSI!! Ale potem nie może oczekiwać ocen 10/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Popracuj jeszcze nad tym a dam ci 3 gwiazdki,i nie przejmuj się opiniani innych,choć czasami mają rację że się nie starasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 :P :D :) Cóż, on był zajęty... Nie powiem bo wezwiecie policję. :P :D :) Ale łindołs taki sobie: 2 buźki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ten łondołs vista wygląda jak XP.Daje 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie no!wiesz??bledy byly nie specjalnie!! oO jasne ze specjalnie je zrobilem!!ale macie muzgi!!a jak ktos j7uz siedzi w gmmakerze to ciagle musi zaczac robic coraz lepsze gry?? NIE NIE MUSI!! Wiesz, po przeczytaniu tej wypowiedzi ktoś może stwierdzić, że po prostu łżesz... B] Tak poza tym-czyżbyś został w takim razie pozbawiony przez Bozię umiejętności samodoskonalenia??? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nieśmieszne i strasznie oklepany temat. Podejrzewam, że autor nigdy nie widział Visty na oczy, bo ten program do parodii ma się nijak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nawet Kabaret Niemoralnego Pokoju zrobiłby to lepiej >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 etam. robienie se smiechu z czegos, dzieki czemu w ogole sie robi ten smiech, to troche dziwna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Za bardzo ta gra mi się nie podoba. Dał bym Ci 2 gwiazdki. Lecz poczekam na coś lepszego... <_< (Inną wersje :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ehh... Nudzi mi się już oglądanie twoich gier Nikas. To tak jakby ktoś co kilka dni obsypywał mnie łajnem, błeee... Ta gra to kolejny gniot. Dałbym jedną gwiazdkę gdyby "Kosz" usuwał tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 chyba już została usunięta :lol: bo pobrać jej ni H*** nie mgoę :) screeny teź w sumie nie zachęcają. Zostało to zrobione bezmyślnie bo ikonki do windowsa masz w pliku. A menu start możesz sobie Sngitem cyknąć w paincie przyciąć (czy w innym programie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Słabo.Następnym razem jak będziesz coś przerabiał to chociarz zobacz jak wygląda prawdziwa przeróbka:Przeróbka Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Spóźniłeś się, ja już to dałem =P Ale syf! Daje jedną gwiazdkę, ale nie dlatego że ty mi dałeś 2. Po prostu nic tam się nie da włączyć oprócz Kacz Te Ufo. Jeżeli chciałeś TO skopiować, to Ci się nie udało. i było to w "TO" =] (i w dodatku bez reklam a ty daleś stronę z reklamami...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A ja radzę tak: 1.poszukaj grafiki z visty 2.zrób nową wersje 3.poświęć jej więcej czasu 4.zrób bardziej czytelne napisy i nie upychaj tyle błędów ortograficznych ile się da 5.wydaj nową wersje Narazie oceniam na 2 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi