cyberdog Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tutaj macie do DOWNLOADU filmik "Jak zrobić grę?". Dla tych, którzy w Game Makerze wiedzą tylko to, jak zrobić sprita. :D Prosty arkanoid. https://gmclan.org/up1896_4_jak_zrobi__gr_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jakież to niesamowite 20 bajtów! Wgrałeś pusty rar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Może najpierw wrzuc do win-rar ten filmik a nie podajesz link w którym nie nie ma :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ej cyberdog pusty folder winrar mi nie jest potrzebny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Youtube nie łaska? >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A ja chce zobaczyć ten film i chcę wiedzieć jak zrobić grę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ludzie, wy nie wiecie??? On zrobił program do rozpakowywania plików! :P Dlatego nic nie ma, tylko jest uruchomienie programu xD Daję 666/10...co z tego, że to przerobiony WinRAR xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Wgrałem tam plik, tylko się u was nie wyświetla. Trochę przy tym pokonbinuję. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Tak, mówmy ci Bóg komputeryzacji. Jesteś pierwszą osobą, która spakowała plik video i spakowany plik zajmuje 20 bajtów i zawiera tylko Rar! ϐs Po prostu, respekt dla ciebie. Czekam aż wymyślisz algorytm pakujący pliki do rozmiaru 1 bita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mnie się wydaje że z tego wszystkiego w ogóle nie spakował filmu i wysłał samo archiwum. Polecam YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wgrałem tam plik, tylko się u was nie wyświetla. Trochę przy tym pokonbinuję. ;) Nie wiem do końca czy mam się śmiać czy płakać. Ubolewam nad Twoim stopniu inteligęcji, jeszcze, że nie wpakowałeś filmu do RAR'a to jeszcze wciskasz nam kit, że u nas to nie chodzi. :D Normalnie nie mogę, może jeszcze powiesz, że u ciebie ten RAR chodzi? LOOOOL (śmich na sali). Dam ci dobrą darmową radę. Jak już wspominali koledzy zaaploaduj plik na YouToube lub na Video Google. Jeżeli to dla Ciebie kłopot to możesz wlnąć ten pliczek nie na uploader tylko na RapidShare. Mimo wszystko jestem ciekaw jakąkaszanę nakręciłeś :D. Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi działa. Świetny filmik, daje 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @Up: ciekawe mi nie dziala dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi działa. Świetny filmik, daje 4/5. Poważnie?! Błagam, powiedz że to prawda! :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jeśli u ciebie działa to wrzuć na własny uploader xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Przecież Jecht, to ironię czystą walnął jak kropla beskidu. Cyberdog - ściągnij sobie to z uploadera i zobacz, że walnąłeś bardzo seksowną gafę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A... ależ... chłopaki! Macie rację! Zbeszcześciłem złoty uploader GMClanu! No, może z tym "złotym" trochę przesadziłem, ale zaraz dam prawidłowy link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No to dawaj, ile można czekać ;/// ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dwie godziny uploaduje już xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sorry, ale muszę oczyścić dysk... a to trochę potrwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Oczyścić dysk, by wgrać film na YouTube. Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zwłaszcza, żete dwie rzeczy się nie parują... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ale muszę do WinAr'a wpakować, a nie mogę bo dysk mam pełny! EDIT: NO, nareszcie! Sorry za tamten link! Tu macie prawidłowy (chyba): http://www.gmclan.org/up1896_4_75b3bd3a47.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Mogłeś skompresować to w jakimś DivX i dać na Youtube ;p . Jak chcesz, to ja to mogę dać na YouTube. Poza tym, ja bym radził nakręcić jeszcze raz, bo wykonywałeś dużo chaotycznych ruchów, na dodatek ten oczojebny theme do Windowsa... Mogłeś dać domyślny i nie robić tych chaotycznych ruchów. Poza tym, przydałby się głos lektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Według mnie do d***. Nie ma ani napisów, ani lektora, więc wątpię żeby komuś ten artykuł pomógł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Spakuj toto do zipa, bo nie chce mi się bawić z UnRarem :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Chaos, syf, i jeszcze paskudny motyw. Bezużytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Już wolałem popatrzeć na "filmik" w pustym folderze XD. Żaden newbie nie skapuje o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No, "poprzedni" był lepszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie dotrwałem do końca tego 'filmu'. Chaos i oczokochający (bądź też oczoj**ny) theme. Patrzenie na to po prostu męczy... Kiedyś jeden użytkownik robił flashowe tutoriale - one były lepsze. 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi