Maxpayn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nazwa:Zegar(version 0.1) Opis:Taki zegarek który wskazuje date,czas cyframi i czas wskazówkami. Download: klik Screen:Screen Nazwa:Zegar(version 0.2) Opis:Taki zegarek który wskazuje date,czas cyframi,czas wskazówkami.Stoper tez jest Download: klik Screen:Screen To mój pierwszy programik (w dodatku demo) więc proszę o wyrozumialosc Pozdro :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ściągne i dam edita,ale net mi szfankuje więc pewnie to potrwa;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 juz dziala,sprawdz jeszcze raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jak na zegar to nawet niezły, ale... dlaczego nie tika? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 WOW :D tymciu sie nawet wypowiedzial a czemu nie tika bo by glosniki wysiadly xD a tak na serio to dorobie tikanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Fajny, ale tykanie obowiązkowe ^_^ A dam 4/5, co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Bardzo fajny zegar też kiedyś taki napisałem lecz niestety mój nie ujrzał światła dziennego :( . A co do oceny daję 4/5. Jak dodasz tykanie to ocena będzie wyższa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dzięki za komenty i oceny (dobrze ze nie znalezliscie zadnych bugow i ja nie znalazle.Robie kolejna wersje (version 0.2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dobrze wyglada, choc to nic nadzwyczajnego, ale jak to sie mowi, prosta rzecz a cieszy. :thumbsup: Ale watpie aby ktos go urzywal. (dodaj np. komunikat ktoremu ustawia sie pore, dzien itp. i bedzie cool) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanie. Nie to że chce cię oskarżać czy coś ale pewnie wzorowałeś się na tym przykładzie? http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=3516 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Hah, no, ten @up już lepszy, bo co to jest za przykład w exe ?? xP Tak serio to raczej nie postęp, ale congratz za starania... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie. Nie to że chce cię oskarżać czy coś ale pewnie wzorowałeś się na tym przykładzie? http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=3516 No co ty,pierwszy raz widze ten przyklad. P.S. ale to mój pierwszy przeciesz programik bo co to jest za przykład w exe przeciesz to nie jest zaden przyklad,zobacz w jakim dziale go umiescilem dema gier i programow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bezużyteczne, źle rysowane wskazówki. (Nie wiadomo, która to godzina, która to sekunda, a która to minuta) 4/10 -> 2 gwiazdki. Za bezużyteczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nawet nie ściągam. Wystarcza mi budzik i zegar w kompie. Moja ocena - > 2 gwiazdki Za to że myślisz o ponktualności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @Maciusiowo:jak to mnie wkurza jak jakies n00by mowia ze jakas prace jest gorsza jak sami robia gorsze,nawet nie widzialem twojej fajnej gry tu mysz bot :blink: auta :boxed: grafa dobija bugow od holery sry za :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @maxpayn Lepiej nie wymieniaj gorszych projektów! Sprawdź sobie Przygody Kasperskiego, a Auta mam zamiar wskrzesić bo te Auta mają coraz większe zainteresowanie w szkole na infie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @Maciusiowo:jak to mnie wkurza jak jakies n00by mowia ze jakas prace jest gorsza jak sami robia gorsze, Jakoś krytycy filmowi nie maja na koncie żadnego filmu, a mogą oceniać inne produkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 miki77, mylisz słowa "brak" i "słabe". :P Z maxpayn akurat mogę się zgodzić. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 iiieee, ludzie sam pomysł i wykonanie w kodzie się liczy a wskazówki to mały "pikuś", autor zapewne w każdej chwili może zrobić jakieś lepsze, stawiam 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Sam kiedyś prubowałem robić zegar. ale jakoś nie wyszło ;/ daje 3 gwiazdki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tak?,tak już jest kolejna wersja Zegarka "Zegar Version 0.2"a w nim stoper.......................wybacz tymon i reszta nie moge znalezc dobrego dzwieku tikania prosze was znajdz ktos gdzies dobry dzwiek tykania plis :( Download:Klikać to nie gryzie xD a tu jeszcze szkren szota(xP) na zachęte to tez nie gryzie Zaktualizuj pierwszego posta, bo ktoś wejdzie po raz pierwszy do tematu i ściągnie starą grę. Marmot ok :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 http://www.findsounds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Fajnie tylko szkoda ze niepobiera godziny z neta bo u nas w czytelni zegary źle chodzą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi