Szymi_2004 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witajcie! Ostatnio przeglądałęm Upload (wasz) i znalazłam superancki program. Minowaicie przeglądarka internetowa. Był to niestety zapisany już w .exe projekt. Czy ktoś wie skąd można ściągnąć przykład pod GM lub jakiś poradnik? Proszę o jak najszybszą odpowiedź ponieważ jestem bardzo zainteresowany tym tematem. Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chodzi Ci o to, jak zrobić jakąś przeladarkę intrnetową w GM ?? ... ... I ktoś takie coś zrobił ... ?? ... Lal xD Hasahusahahaha :D Jaasne... Podaj link do tego pliku, a uwierzę ^^ No chyba, że tylko otwiera domyslną przeglądarkę intrnetową, bo inaczej nie ma opcji xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 też nie wierze :] ale może to prawda może ktoś zrobił dll'a do takich rzeczy O_O ale raczej nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Najłatwiejszy sposób na zrobienie takiej przeglądarki w GM, to skorzystanie z dll'a i zadokowanie IE (był kiedyś bodajże dtbrowser.dll). Spyro, to widocznie jeszcze mało wiesz o GM. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dokładnie Ranmus, ja miałem tego dlla i był naprawdę bardzo fajny, ale tak przeglądam dysk, to niestety musiałem go raczej wywalić bo nie mogę znaleźć. Sam nie wiem dlaczego, chyba że wira miałem jakiegoś... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 To był chyba Jaklub, bo taki lisek był na początku =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Lal xD Hasahusahahaha :D Jaasne... Podaj link do tego pliku, a uwierzę ^^ Proszę: Hojear by Jaklub http://cportal.webd.pl/fino25_temp/batalia_6/jaklub.rar Własnej przeglądarki nie da się zrobić, ale można skorzystać z bibliotek, które to umożliwiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja dodam jeszcze: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...&hl=Browser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi