x-drb Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Jakiej przeglądarki i w jakiej wersji używacie.... Ja osobiście Firefox najnowszy (to chyba 2.0) i czasem w zapasie [iE] <= brrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mhm.... najnowszy FireFox, próbowałem z IE ale brak *kart* i ciągle wyskakujące komunikaty mnie zniechęciły =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja używam Epiphany. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Firefox roxi! Ja używam wersji 2.0.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Firefox 2.0.0.3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Avant Browser 10.2 (nakladka na IE) - daaawno temu trafiem jakos tak przypadkiem na to, i sie przyzwyczailem; nie nazekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Latest Firefox <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pozwolę sobie nadmienić, iż najnowszy IE zżera niesamowite ilości RAM-u, więc jeżeli masz mniej niż 1gb to od razu instaluj firefoxa, bo szybkość działania przy 512 mb ram Mozilli jest nieporównywalna do IE [ przy otwarciu więcej niż 5 kart muli się niesamowicie, a mozilla nawet po 15 chodzi ok ;] ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jak pietrus, Firefox 2.0.0.3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja tak samo. @x-drb: Chyba masz coś uwalone, bo u mnie IE i FF przy otwaricu wielu okładek z tymi samymi stronami zajmuje podobną ilość ramu, ale IE działa troszkę szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Również Firefox 2.0.0.3. Jestem jak najbardziej zadowolony z Firefoksa - u mnie działa nieco sprawniej od IE oraz od czasu jego zainstalowania ani razu się nie zawiesił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja też Firefox 2.0.0.3 + FasterFox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To szamo =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Firefox 2.0.0.3 do przeglądania stron, Epiphany do pobierania z Megaupload, Konqueror i Opera do testowania tworzonych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Firefox...czasem Opera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja IE, nie przaszkadza mi i działa szybko, kieyś miałem firefoxa, ale wczytuje strony trochę wolniej od IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mi się wydaje że jest odwrotnie Przynajmniej tak jest u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opera, rox! Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja tak samo Firefox 2.0.0.3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Już sobie uaktualniłem Firefoxa do wersji 2.0.0.3 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dobra Firefox fany, używam IE. :) Mi nie przeszkadza, a jak z pop-upów wkradnie się wirus (nie, że je klikam - nie które chcą same zawirusić kompa przy samym pokazaniu się), mam dobrego antywira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ranmus, prze konfiguruj sobie FFa ( w pasku adresu wpisz about:config ). :P Ja używam 3ch: FF, Opere i do testów ekstremalnych* IE. *IE jest na tyle porąbane że sam Bóg wie jakie standardy to tego dobierać. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Internet Explorer 7 :P Chodzi mi najszybciej XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ja też używam Firefoxsa 2.0.0.3 według mnie firefoxy sa najlepsze :) ja w internet eksplorerze nie wyrabiam xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @x-drb: Chyba masz coś uwalone, bo u mnie IE i FF przy otwaricu wielu okładek z tymi samymi stronami zajmuje podobną ilość ramu, ale IE działa troszkę szybciej. Nie wiem, w każdym razie u mnie przy 512 mb ram szybciej ciśnie Firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Apff, zróbcie jeszcze ankietę: 100 sobób korzysta z Firefoxa 2.0.0.3 i Opery, a tylko 3 z IE 7... xD Ja tu chyba nie muszę nic mówić, że korzystam z Internet Explorer®'a 7 :P I chodzi lepiej niż te wasze Foxy... Może dlatego, że na Viście Firefox (w ogóle) nie działa ... xP A mam 1,5GB RAM-u na kompie z Vistą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak się nie umie odpalać programów, to nie działają :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ludzie, wy to jakieś Fireoxy, Foxy i nie wiadomo co jeszcze! Czy wam już nie wystarcza zwyczajna przeglądarka "Neostrada TP"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Lol? Nie ma czegoś takiego. xD Ja również FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi