Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jest tak: Ramka do kitu. Tylko napis ma jakieś szanse zmartwychwstać. Usuń tą głupią smugę za napisem, a litery wewnątrz wypełnij jakąś "skalną" lub "drewnianą" teksturą. Obwódkę "świetlną" zostaw-zrób dodatkowo efekt pękania liter i przenikana przez pęknięcia światła, a będzie git. Wtedy może będą z tego "ludzie" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 text bez AA roxi... i zupełnie nie pasuje do stylu almory.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 @Adster: Jasne i niech od razu miotnie na cały ekran krwią i Zlym Pajonkiem i wielką ognistą chmurą jako tło ;p... :D @Vestor: To jak z tą "Sagą" ?? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 @Adster: Jasne i niech od razu miotnie na cały ekran krwią i Zlym Pajonkiem i wielką ognistą chmurą jako tło ;p... biggrin.gif Fajnie! Nic nie będzie widać! :D Mimo wszystko marnie widzę Twoje szanse Vestor jako webdesignera-grafika...najpierw ukończ chociaż gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A co ma gimnazjum do grafika?? xD niech se rysuje, chociaż się podszkoli i może będzie z niego dobry grafik a z tą "sagą" to Vestor chyba nie do końca wie o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Mówię, że w tym wieku nie ma szans na posadę webdesignera <_< I tak-niech rysuje, a potem (jak podrośnie) stara się o "stanowisko" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Hehe... z tym to się zgodzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No co wy, niech chociaż podstawówkę skończy :D Vestor: Zrób mi takie same okienko ale z napisem "Saga", a nie "Almora". OK ? MAm nadzieję że rozumiesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Z tą sągą nie za bardzo jestem zajęty a jeszcze pomyśle nad ramkąa troszke poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 oki ramkę też poprawiłem prosze o oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja mam gre SAGA: Range of Vikings ocena to 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Lepsze od tego pierwszego 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Teraz rzeczywiście lepsze 5+/10 A tak w ogóle to nie ładnie pisać duble posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak poprawiona ramka to usuń to poprzednie bo to duże i śmieci w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja powiem że daje 3/10 bo to nie wygląda super... a tak właściwie to do czego ma ta ramka służyć he? EDIT: Proponował bym tą :P twoja vestor jest za "odjazdowa" :P moja to 2 minuty roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No i Pieter znowu nas zadziwił swoim postem. 7/10 ( ocena obrazka pietera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No bardzo ładna ta ramka (Ramka Pietera) 8/10 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 I tak borek robi lepsze :P Pieter 8/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ej, zrobilem dwie rzeczy, pierwsza(napis): ALMORA ONLINE druga(nowe, lepsze gui): ################################## # ALMORA ONLINE_________________________# #________________________________________# #________________________________________# #________________________________________# #________________________________________# #________________________________________# ################################## BOREK PLIZ OCEŃ rany, bez sensu takie tematy :X. wyglada jakbys pierwszy raz w zyciu gimpa uruchomil i odrazu kozakowal, wszystkie, pieterowe tez 0/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Rybka lubi pływać littlefish... czytaj może temat co? to moje to było tak ironicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 @Vestor: Wybacz, ale te twoje grafiki są bardzo słabe. Jak dla mnie, to oscylują w granicach 0/10 - 2/10. @Pieter: Lepsze od grafiki Vestora, ale nie podoba mi się. Za dużo tego drewna, jeszcze ten header jakoś nie pasuje, zbyt się wybija od reszty. 3/10, bo nie podoba mi się ta tekstura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Po cholerę wy to w ogóle robicie? :D Zajmijcie się dziewczynami czy coś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja to zrobiłem bo się nudziłem a laska akurat w szkole siedziała :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 @Patrysław: Ta jasne :P To jest namawianie do złych czynów xD @Vestor: to miałeś czas by robić tyle tych ramek, a nie mogłeś po prostu dla mnie zwykłego napisu zmienić oO ? xP @Smok: Mi nie chodzi o TĘ Sagę... xD O trochę inną, moją własną można rzec... Na razie nic Wam nie będę o tym tłumaczył, taki to był mój zamysł tylko, myślałem też nad nazwą "World of Saga" (by się lepiej sprzedawało :P) ale to raczej oblatane... ;/ Ale ramkę mi zrób, Vestor :D @LittleFish: To co Wam się w końcu spodoba...?? xP Ja Pieterowi daję 7/10, bo jest normalnie supa-dupa i wypas :D Drzweo rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A wyjdzie pewnie i tak, że Borek sam zrobi laya i po sprawie. Myślicie, że o stronie www Almory w ogóle nie było dyskusji? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A wyjdzie pewnie i tak, że Borek sam zrobi laya i po sprawie. Pewnie że zrobi w końcu to jego gra i on planuje jej wygląd itp. :) Niepotrzebnie się produkujecie ludzie i tak słabo wam to wychodzi xP Chociaż porównując dzieło pietera a vestora to wg. mnie pieter jest bardziej zdolnym grafikiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Vestor, co z moją Sagą... ;/// Bo serio ni żartowałem, że by mnie się przydała... Nie to, że nie mógłbym albo nie chciałbym zrobić sam, ale jestem baardzo kiepskim grafikiem niestety... xP A dla Ciebie to 5 minut roboty. Jaby co to sry za fatygę. =* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Spyro zasyp go PM-ami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi