Sylwester Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tytuł: Czołgi(nie oryginalne;p) Gatunek: zręcznościowa Opis: typowe czołgi czyli sterujemy czołgiem i niszczymy wieżyczki,że przejść trzeba wejść w pomarańczową maske. Download: https://gmclan.org/up1508_4_czolgi.html Rozmiar pliku: 1.18mb Autorzy:Proxx Programowanie: Proxx Fabuła: Proxx Grafika: Proxx,troche z rpg tsukuru Muzyka: z game makera Screeny: http://img62.imageshack.us/my.php?image=1czo322giur4.jpg http://img62.imageshack.us/my.php?image=1czczjf1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Opis: typowe czołgi zasady każdy dobrze zna Download: http://rapidshare.com/files/21658467/czolgi.exe.html na upload gm clanu się nie da!!jak mi ktoś powie czemu to chętnie wrzuce. Jakos mi sie screen nie chce zaladowac <_< Ale opis moglbys zmienic bo szczerze mowiac ja tam nie wiem o co chodzi :lol2: A co do uploadu to pewnie cos zle robisz. Wchodzisz na stronie glownej na uploader i tam klikasz zeby stworzyc swoj folder, potem wyszukujesz z listy swojego foldera i wrzucasz tam rzeczy. Z rapidshare mi sie nie chce sciagac... ;) O ale dzieki twojej grze mam pomysla na gre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ok juz wszystko działa prosze o jakieś komenty;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Bo uploadowac mozesz tylko z rarowane rzeczy... Tam na gorze masz podane jakie rozszerzenia sa dozwolone. Nie mozesz wstawic pliku z rozszerzeniem *.exe. Wiec najpierw spakuj plik a potem go zaladuj do uploadera. Potem kliknij na ten zauploadowany plik prawym okiem szczura, wez wlasciwosci, skopiuj link i wstaw tutaj na forum jako hiperlacze... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Gra jest ciężka, ale grafa nawet taka...ujdzie. Gdyby lufa obracała się niezależnie od czołgu, gra byłaby grywalniejsza.... 5.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Gdyby lufa obracała się niezależnie od czołgu, gra byłaby grywalniejsza.... 5.5/10 przecież się obraca num 1 i 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No gra jak na pierwszą to nawet, nawet, ale jest trudna.Oni za celnie strzelają i trudno pociskiem jest ich trafić.: 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Grafika 6/10 Bywa lepiej :D Muzyka/dźwięk 1,5/10 bum bum bum Grywalność 5+1-0,5=5,5 +1 za pierwszą grę -0,5 że po walnięciu w skałe na początek się idzie: Ogólnie: 5,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Czy ja widze przerobiony przyklad? xD Nie mam czasu dużo pisać: 5.5/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie jest przerobiony,wszystko od zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 To trzeba pogratulować, jeżeli pierwsza gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jak na pierwszą grę to rzeczywiście nieźle... Chociaż mi tu i tak coś śmierdzi... I to nie twarz guXia xD ( mogłaby śmierdzieć jakimś kretem albo czymś, oczywiście zakładając, że to na prawdę nie jest twoje zdjęcie :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 jedyne co przerobiłem z przykładu to sterowanie czołgiem. teraz zaczynam robić platformówke :thumbsup: guXio: "Platformówek jest od potęgi, zrób jakąś RPG albo strategię :F" ehm...ani tego ani tego narazie nie umiem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Platformówek jest od potęgi, zrób jakąś RPG albo strategię :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 jedyne co przerobiłem z przykładu to sterowanie czołgiem. teraz zaczynam robić platformówke :thumbsup: Zaprzeczasz swoim poprzednim słowom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 heh przerobiony przykladzik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nom mój przykład przerobiony i podany za własną grę... Plagiat :) nawet gość nie raczył o tym napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie rozumiem o co wam biega,wszystko robiłem od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 o to https://gmclan.org/index.php?plik=97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Od tego tylko troche odgapiłem kod...o lol no i co?chyba po to jest zeby slużył jako przykład.. po za tym napisałem że jedyne czego nie robiłem sam to podpatrzyłem sterowanie czołgiem...omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A nie pisze w nim wyraźnie: "Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry musisz umiescic mnie w Credits!"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie dodałem tylko troche podpatrzyłem...ale jeśli tak to cie pozniej umieszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Po co, dlaczego, jak, i kiedy! :P Nie wiem, co może zmusić mnie do gry w to coś dłużej niż 1 minutę...Nudne, schematyczne, oklepane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 @up moja 1-sza gra...zal.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Od tego tylko troche odgapiłem kod... Nie no. Przecież odgapienie kodu to tylko jakieś 90% gry! Przecież reszte to ty sam zrobiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładna gra ale monotonna i bez muzyki. Denerwuje trochę to że jak sie dotknie ściany to zaczyna sie od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Grafika(nie lubie RPG Tskukru[0]) + grywalność (jak na twoją pierwszą gre[1]) + muzyka(nie twoja -.-[0]) + programowanie(jesteś nowy dam[1]) + fabuła(brak fabuły -.-[0]) = 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Przykładzik przerobiony :PP Bardzo słabe, i czego czołg nie moze dotykać ścian?? 2 gwiazdki na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Czemu nie mozna dotykac scian? A ogolnie nie jest zle. 3 na zachete :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nudne to trochę ;/ daje tróje z dwoma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi