rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mam taki przykładzik https://gmclan.org/up900_11__przyklad.html i jak go chce skopiować po kolei czyli tworze obiekt w nim daj create i w create robie tak samo ja kw przykładzie itd. no nie tylko że czemu jak odpalam grę to pisze że nie wie co to jest np a=1 czyli zmienna itp. Why?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Widocznie coś źle przekopiowałeś :P abo coś ominąłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jeszcze raz zdefiniuj zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jeśli chcesz go umieścić w grze, to użyj Merge Game, a nie kopiuj po kolei ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Przykład nie jest głupi, i w przykładach nie chodzi i skopiowanie kodu. Podaj dokładnie co jest napisane w errorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 ok juz wiem i wykorzystałem to ale nadal wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W evencie Create w lini 2 na pozycji 16 znaleziono nieznaną (niezdefinowaną) zmienną login. Czarno na białym (szarym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Osh żesh ! Ty mash Wina 95 ?! Jedziemy ludzi, którzy mają Wina 95 !! :P Zdefiniuj w Create zmienną login xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 nie ja nie mam win 98 tylko xp i ocb zdefiniuj jak już jest zdefiniowana Tak zdefiniuj ale przecież w przykładzie nie jest zdefiniowane a działa bo ja wsio kopiowałem z przykładu a nawet posłużyłem się merge game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Oo to już wiesz co to za opcja xD A ja napisałem Win 95 a nie Win 98 bo jest zasadnicza różnica, a ja odróżnić potrafię :P (Win 95 ma dwukolorowe paski opcji, a Win 98 trój; Win 95 ma drętwe niedopracowane przyciski akcji, a Win 98 wypukłe i półkolorowe xP) A posądzam cię o posiadanie 95 bo ci ten error wyskoczył na takim właśnie opisanym przeze mnie powyżej okienku ;P No to jak nie było to zrób, albo daj w Game Setting w zakładce "Errors" "Treat uninitialized variables as 0" i masz xP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi