Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ja naprzykład ustawiłem w winrarze, że jak uruchamiam z awrchiwum pliki *.exe i *.gm6, to aby wypakowało się do katalogu temp całe archowum i akurat nie ma z tym problemów, ale normalnie może być tak, że jak ktoś otworzy archiwum i go nie wypakuje, to uruchomi się samo exe - a reszta plików będzie nadal niewypakowana w archiwum i gra niestety działać jak nalezy nie będzie (zawiesi się na stracie, albo wywali errora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mam pytanko - kiedy kolejna werjsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mam pytanko - kiedy kolejna werjsa? dopiero co wyszła, następna latem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carollo Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 wykryłem błąd! Nie wiem czy tylko u mnie występuje? w sklepie jak kupuję to po kupieniu przedmiotu, ona chce bym kupił następny i tak ciągle. Tak samo w skupie. Muszę sprzedawać tak długo, aż nie będę miał niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 o ja weź se instrukcje farmer frana przeczytaj xD ja czasami tak miałem że jak wchodziłem tam gdzie jest miejsce dla krów(xD) to jak wychodziłem blokowałem się w drzwiach O_o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a jak się zdobywa kase albo jak można mieć małe kury a jak zdobywać kase lub z jajak żeby kura je wyśiadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 małych kur nie ma kase zyskujesz spredawając chwasty, miód uprawy z pola jaka i mleko. Nie ma czegoś takiego w tej grze żeby kura wysiadała jajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 gra jest nawet w miarę dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 ja tam czekam aż wybije pierwszy dzień lata. W tedy zapytam się znowu kiedy nowa wersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 tak a poco jest szczotka a jak można rozwalać kamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tam gdzie są kamienie nie da się iść dalej xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie wiem czy to już było ale napisze: -W dodatkach w menu jest błąd zamiast deszcz napisałeś deszc -Gdy kupuje farme gościu chce 1 000 000g ja utarguje na 900 000g a na starcie mam 200g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 no tak ale napwewno gdzieś ceba iśc czy ktoś mi powie gdzie iśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 To jest demo ... Demo symulatora a nie gry którą da się przejść jak zwykłą platformówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 phi! przerobiony przykład ze strony gma! Yet Another Zelda Game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a czy można miec wiecej pul lub farm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 @aaaaaa: nie phi! przerobiony przykład ze strony gma! Yet Another Zelda Game lol ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 w sumie to każda gra jest przerobionym przykładem w takim razie :P btw. wiem, że są takie błędy, ale po to wypuszczam dema, żeby je lokalizować. Następne będzie dopiero pod koniec wakacji, ale będzie oferowało już ukońconą w ponad 50% grę (a może nawet więcej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi