Maximal Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Najpierw przepraszam za nieco przydługą przerwę w Lidze =) Start tury: 3.03.2007 - 20:15 Temat: Gra, w której motywem przewodnim jest bieg* Czas: 24h Fight! :) *Wyjaśnienie Robimy grę, w której sterujemy czymś, co nieustannie biegnie. Resztę pozostawiam Wam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a nie może być tak żeby dobiegał np do mety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Może. Ważne, żeby chodziło o bieganie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 szczególnie trudny temat - nie chodzi o wykonanie, tylko o sens i grafikę. Wg. mnie trochę za łatwy temat :P oczywiście zajmę ostatnie miejsce ale... dobra już nic nie piszę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A ja na dzień dobry napiszę tytuł mojej gry - ROOnner. Dużo mówi, ale więcej nie zdradzę. Poza tym, że nie będzie sterowania biegaczem, interakcja będzie się toczyć w inny sposób. Czy tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 jeśli ludek ciągle biegnie - oczywiście, że można :) Zaznaczę, iż pietrus był dawcą tematu, więc może on udzielać odpowiedzi na wszelkie związane z nim pytania :) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Zrobiłem grę pod tytulem biegacz. Moim zdaniem na temat, bo ciąglę biegnie, można co prawda zwalniać, ale nie całkiem hamować. No jeśli nie liczyć pauzy xD. Dobra macie tu link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 MonkeyRun -moja gra. biegamy małpką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Co za pech straszliwy, chyba się nie wyrobie z wzięciem udziału w tej turze - Dzisiaj mam już ostateczne dokańczanie mojego najnowszego projektu - jutro będzie releasowany. Pewnie czasu nie znajde :). Miłej zabawy uczestnikom^^ -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 A ja na dzień dobry napiszę tytuł mojej gry - ROOnner. Dużo mówi, ale więcej nie zdradzę. Poza tym, że nie będzie sterowania biegaczem, interakcja będzie się toczyć w inny sposób. Czy tak można? Niech zgadne, będziemu usuwać przeszkody z drogi itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Niech zgadne, będziemu usuwać przeszkody z drogi itp? Rozszyfrowałeś mnie! :) Ale teraz gry nie będzie, później trochę, po prostu nie stosuję metody odpowiadania @down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ja mam pomysł aby .....(Ale by było! Wygadał bym projekt). Ale mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 No nareszcie jakiś normalny temat, zabieram się do pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wykonałem grę na turę. Fabuła: Zielony kangur z różowymi kumplami uciekli z serii Bomberman. Teraz nikt nie wie, czemu zielony kangur chce zniszczyć firmę Bad Robot (tych od Lost i Agentka o stu twarzach). Cel: Zrób bezpieczną drogę dla zielonego kangura. Postarałem się o estetyczną grafikę i grywalność. Gra wymaga spostrzegawczości i refleksu. Miłej gry! :) Roonner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Competition apart from the world English/Angielski GuxioStudioSGames For the competition "league 24" He is presenting: "Competition apart from the world" Plot: the devil knocked one day, to the haven. He proposed competition in running about. The one who will win will remain ruler of the world for ever. Control: W,S,A,D angel moving, SHIFT - End Game, space - stop Devil of the arrow moving, 2KeyPad - End Game, .KeyPad - stop Remark: the game would operate well it is necessary to switch NumLock on!!! I wish nice playing:) Credits: Programming GuxioStudioSGame Graphics Internet & GuxioStudioSGames Music VGMusic Special Thanks for Ranmus Polish/Polski GuxioStudioSGames Na konkurs "Liga 24" Przedstawia: "Zawody Poza światem" Fabuła: Pewnego dnia, do nieba zapukał diabeł. Zaproponował on zawody w bieganiu. Ten kto wygra zostanie władca świata na zawsze. Sterowanie: Anioł W,S,A,D poruszanie sie, SHIFT - Koniec gry, spacja - stop Diabeł Strzałki poruszanie sie, 0KeyPad - Koniec gry, 2KeyPad - stop Uwaga: By gra działała dobrze należy włączyć NumLock!!! Życzę miłego grania :) Autorzy: Programowanie GuxioStudioSGame Grafika Internet & GuxioStudioSGames Muzyka VGMusic Podziekowania dla Ranmusa DOWNLOAD POBIERZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 GuXio, ty lepiej nie pisz po angielsku, taka rada drobna ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Mam Translatice xD Czasami jakieś głupoty wyłażą, ale zrozumieć się da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi