TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Może serwer został wyłączony i to przez to ?? Ja myślę, że nie. Mój błąd był na Pealu i server nie został wyłączony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ale nie łącz tych dwoch błędów :) Były inne. Zobacze, trzeba będzie dodać pewnie sprawdzanie, czy te liczby są większe od 0, bo negative array index mówi samo za siebie. Gorsze, jak te zmienne nie istnieją, co było by wręcz nieprawdopodobne. Zresztą, co ja się martwię i tak postanowiliśmy z Borkiem, ze nie rozwijamy dalej Almory, ale pewną rzecz musimy zmienić jeżeli nadal chcecie w tą grę grać i dla tego będzie ten mały update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Teraz mi się przypomniało: jeśli mają być mikstury typu 30%, to musi być cała gama takich mikstur (np. 30,60,80), inaczej i tak będzie się kupowało mikstury leczące 150 HP, wszak 150/200 > 30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nom, wygląda to tak: http://img132.imageshack.us/img132/3345/almora1wl0.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7381/almora2xe4.jpg Oczywiście na samym serwerze będzie jeszcze sporo zmian, a i klient się zmieni, ale jego wam nie pokażę i pozostawię niespodziankę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No więc tak, postanowiłem postawić serwer do Almory :] Nie będzie on taki jak inne, sami sprawdźcie jaki. Nie pozwole na żaden Cheating itp. A i serwer będzie hostowany u mojego sąsiada, gra długo więc może być postawiony na całkiem długo. Możecie liczyć na eventy. IP: atod.no-ip.biz Port:14804 Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Za chwilę będzie widoczny na stronie gear-studio, ale sprawdzanie jest co jakieś 2-3 minutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jakbyś mógł to daj Morro server :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Na serwerze opracowałem questy do 20 lvla. Można je otrzymać od Eldera. Edit: O f... zapomniałem że mój post jest wyżej, Sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Huh, Questy ?? Zapodaj mi to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jak? mam w zeszycie napisane bo twardziel mi siadł i dlatego hostuje u kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No bo nie zrozumiałem za bardzo o co Ci chodzi z tyi Questami <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Gnysek pewnie wymyślił sobie własne questy, gracze do niego podchodzą, on mówi co ma zrobić gracz i później on daje mu nagrodę. Wątpię żeby zmodyfikował Almorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dokładnie tak pomyślałem, że zmodyfikował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 gnysek, cicho tam - kiedy update? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Poprawiłem animacje właśnie, więc zostało mi: Change: Resources are now included with game in one archive Change: Some graphics are changed Change: Now servers address can be stored Change: Port number now cannot be changed on Client Side - on Server Side its always 14804 Change: Faster monsters respawn Change: No more wisdom required for warriors armors Fix: On Server, you can no longer Ban or UnBan user which name is "" (empty string) Fix: Now, when pressing "I" while shopping, not only inventory is closing, but also Trader panel. Fix: There are two the same monsters on server New: There is new trader on map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 O, Marrac powiedział dokładnie to co ja robie :] wymyślił sobie własne questy, gracze do niego podchodzą, on mówi co ma zrobić gracz i później on daje mu nagrodę. Napiszcie mi chociaż kto gra w Almore, bo dzisiaj nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Grając teraz wylootowałem z Bush " " ;p https://gmclan.org/uploader/547/bug.jpg Pewnie jakiś bug bo jak chce to założyć piszę że slot na item jest zajęty i wszystko mam ściągnięte ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 lul, to nawet w poprzednich wersjach było. Tylko w moim przypadku to ja wyrzuciłem mnóstwo pustych itemów XD Wszyscy się na te itemy rzucili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 gdzie jest jeden z tych dwóch nowych npc. Wiem ze ramnu jest w domku obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Serwer atod.no-ip.biz działa, kolega postawił (jakś mu sie zachciało) więc zapraszam wszystkich, jak wejde to bede rozdawal questy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 co jest? jak chce się połączyć pisze conection falied czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mi działa, acha, już będe grać więc questy przy ognisku jakby co No nie wierze żeby nikt nie chciał teraz grać! Był chwile mimek z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no jest dwóch graczy było by trzech ale przepisałem ip i conection falied Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie wiem, przez zapore? mi działa atod.no-ip.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a chyba wiem gracie na wersji 0.7.5a a ja mam 0.7.5 ściągam updata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 omg.... dalej nikt nie weszedł... jak tak dalej pojdzie to moj kolega pewnie zwinie serwer i nara EDIT!! Ludzie! tak chcieliście grać a teraz to nie ma komu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Po 20 razie jak się znowu zaczyna od nowa niektórym się po prostu odechciewa grać. Nie ma stałego serwera, nie ma stałego grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Postawiłbym wam, ale moja karta graficzna potrafi szaleć i wtedy serwer przestaje działać jak nalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja bym chętnie zagrał ale ciągle nie mogę się połączyć z sreverem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 to już wina stoi po twojej stronie bo wczoraj łącznie osób było 4 i grało się całkiem fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi