Dicdix Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 hoho to będzie masakra na premierze :D powiedzcie mi tylko o której godzinie!! byłbym w stanie czekać całe dnie i noce :D a jeszcze naprawione błędy, większy świat, nowe potworki!!! haha! też chyba se szampana kupie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Właśnie, ile razy większy będzie świat od tego poprzedniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 To był błąd powstawania niewidocznych obiektów ( nie posiadały żadnego sprite'a i GM głupiał zostawiając takie obiekty ) - POPRAWIONE :) Dzięki Ci. Teraz będę almorował bez zakłóceń ^o^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Świat wcześniej był 9000 x 5000 pikseli. Teraz jest 17000x17000 :) Premiera będzie po godzinie 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakalak Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Premiera będzie po godzinie 17:00 Wow... ciekawe czy będzie takie przeciążenie serwera jak przy pre-orderach Wiedźmina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mam pomysł! Może by ktoś zrobił taki internetowy licznik że pokazuje: ile_godzin : ile_minut : ile_sekund - zostało do nowej wersji almory. :D Podobnie jak było z drugim trailerem GTA IV. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfiuso Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @up Dokładnie o tym samym pomyślałem. Widziałem coś takiego. Odliczało ile do końca szkoły. Po wielu poszukiwaniach znalazłem kilka skryptów, ale nie działały i końcu sobie darowałem. Może komuś innemu chce się w to bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Musze się z kimś tym podzielić. Ściągnołem Mu-online i musze powiedzieć że to właśnie na tej grze wzorował sie Borek . Wiele rozwiązań z mu pojawia się w Almorze :/ Troche nie wiem co o tym myśleć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Hehehe, a na czym miałem się wzorować na Tekkenie? :) Almora to jest MMORPG i ciężko tu wymyślić coś innego niż walkę z potworami, experience, kupowanie przedmiotów itp. Każdy MMORPG jest podobny do jakiegoś innego RPGa. Jedynie można dodawać różnych smaczków, w MU nie połowisz ryb i się nie upijesz. W Almorze jest to możliwe, ale np. w Tibi tez można się upić, czyli co? Almora powstała pod kątem Tibi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Eee w tibi można 50 razy więcej niż w almoże ale mam nadzieje że to się zmieni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Musze się z kimś tym podzielić. Ściągnołem Mu-online i musze powiedzieć że to właśnie na tej grze wzorował sie Borek . Wiele rozwiązań z mu pojawia się w Almorze :/ Ja bym bardziej stawiał na tibie,ale mmorpg to mmorpg potwory,bronie i zabijanie więc borek na niczym się nie wzorował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jak dla mnie mmorpg to wspolne chodzenie z qmplami na potworkii i wogole pvp , wojny gildi itp Wg mnie jak pvp bedzie ciekawe i bedzie duzo ciekawych czarow , i oczywiscie mozliwosc walki miedzy graczami , zakladanie wlasnych klanow/gildi to almora moze odniesc sukces . Oczywiscie jak borek bedzie wprowadzal co jakis czas jakies uptade aktualizacje to mysle ze gra bedzie miala duzo fanow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Tylko 23h do premiery. Czy wytrzymamy?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Trzeba jakoś rozkręcić ten temat bo to już jutro almora!!!! :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Szczerze to nigdy nie grałem w almore i ngdy nie czytałem tematów poswięconych almorze,ale od jakiegoś czasu bierze mnie chęc zagrania w tą grę,ale powiedzcie mi: Można zakładac gildie? walki pvp? ile jest potworow? A MOZE SAM BOREK ODPOWIE?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Up: po oglądaj posty i tematy o almorze to będziesz wiedział. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielku Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a nie doczekam się już za niedługo[22 godz.] jak tak czytam to lepiej niech naprawią bug z sound only czy jakoś tak bo ja nie byłem na beta testach :( kurde nie doczekam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gra i tak nie przebije TIBI!!!!!!!! Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Tylko Tibia ma taką koślawą grafikę, a ludzie wyglądają jak jakieś patyki (^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gra i tak nie przebije TIBI!!!!!!!! Pozdrawiam, mroow. :cat: Głupoty gadasz :P , wg. mnie już przebiła grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 TIBIa i tak jest lepsza! :angry: Po prostu klasyk. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A ja np. nie mogę pojąć Tibi. Dlaczego to cholerstwo zawsze zmienia się w okienko, gdy tylko włączę ustawienia? Jakoś Tibia do mnie nie przemawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mnie tibia jakoś w ogóle nie wciąga... dobra koniec offtopa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Tibia wymiata !! ... no ale tylko wersja na komórki ;p ale te starsze wersje, bo w nowszych Cipsoft spieprzył wszystko podobnie jak w normalnej Tibii. No dobra koniec offtopa. Zobaczymy czy Almora będzie sławna jak Tibia i tym podobne darmowe mmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mnie najbardziej ciekawi czy będzie system "party". W zmianach nie widziałem żadnej wzmianki o tym, a co to za mmorpg bez party ? :] Chyba jakiś pusty hack'n'slash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gruby - ee ty nie widziałeś Almory w akcji. Wystarczy, że wejdziesz do miasta, połowisz ryby, posiedzisz przy ognisku, pogadasz to od razu można poczuć klimat. Rozwalanie i siekanie potworków to tylko jedna z części tej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gra i tak nie przebije TIBI!!!!!!!! Nie grałem w almore więc nie mam 100 % pewności,ale nie ma szans=] Tibia rox. Edit: Tez bym juz zagral w almore.nawet ss-ek nigdy nie widziałem=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gruby - ee ty nie widziałeś Almory w akcji. Wystarczy, że wejdziesz do miasta, połowisz ryby, posiedzisz przy ognisku, pogadasz to od razu można poczuć klimat. Rozwalanie i siekanie potworków to tylko jedna z części tej gry :) Dla twojej wiadomości Kubx grałem w całą betę od początku do końca więc nie mów mi prosze, że nie widziałem tej gry w "akcji" :] A tak btw. to grałeś kiedyś w mmorpgi ? Nie pytam o tibie bo tam nie ma party z podziałem expu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A co do mnie - tak się zastanawiam... Oglądam sobie telewizję i gdy słyszę muzykę podczas rady szczepu w reality show "Robinsonowie: xxx", przypomina mi się Almora. Bardzo podobna muza ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Gruby - Trochę się pomyliłem w poprzednim poście, bo miało być "chyba nie grałeś w " itd. Ta grałem w różne MMO, Tibia na pc to gra nie na te czasy, kiedy grafika 3d ma przewagę w grach 2d. No ale grafika to nie wszystko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi