Cekol Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ale mi sie szybko zasysa 61-71.9kb/sek :) Za chwile dam tu moje relacje z grania :P Gra świetna +0 lagów +nie zacina sie -długo się ładuje na początku -bugi jak np "Zła wersja gry" albo po prostu samoczynne wyłączenie się gry. Ogólnie to fajnie że to działa :P I lepiej zrobić aby gra się ładowała(Loading na początku) jako "ładowalnia(loading w grze)"-i w tej "Ładowalni"się wszystko ładowało co się ładuje na początku :PP Serwer restart... To jest świetne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 U mnie - nie przycina, lagów prawie nie ma, ale zalogowałem się 3 razy. Przy każdym po chwili grania wywalało z gry. Teraz nie mogę się za nic połączyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ja odkryłem 3 bugi: 1. Znikające ludzie i potwory 2. Przechodzenie przez ściany 3. Zawiesza obraz a muzyka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ja odkryłem 3 bugi: 1. Znikające ludzie i potwory 2. Przechodzenie przez ściany 3. Zawiesza obraz a muzyka leci U mnie to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 U mnie podobnie po kilku minutach grania discinnected i niemogłem się połączyć bo znowu to samo :( EDIT ale dla mnie bomba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Najważniejsze, to wyeliminować ten trzeci błąd, bo nie wiadomo o co chodzi i jest najbardziej denerwujący. :/ Poza tym disconnect rzeczywiście trochę za szybki. Proszę u wydłużenie czasu, może jakaś chwilowa pauza czy coś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 1. Gra się wolno ładuje, bo większość grafiki jest w exe. Czemu nie external loading? 2. Znów (pozdrawiam TeeGee) ręcznie ustawione odświeżanie - monitor mi pada. Na temat reszty wypowiem się jak zobacze, może podłącze drugi monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 raz wyświetliła mi się informacja, że mam za starą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No gra świetna, ale szkoda, że nie da się w nią grać. Ja już sobie dzisiaj odpuszczę bo nie mam zamiaru resetować kompa po raz piąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Pierwsze uruchomienie, pierwszy krok i słynny błąd Error in action number 3 itd. A tok wogóle to komukolwiek udało się pograć w Almorę więcej niż 5 minut? :-) nie liczc piekielnie długiego czasu ładowania :D EDIT: Tym razem udało mi się chwilę pograć ale niestety nawiedził mnie komunikat o wyłączeniu serwera :/ Ale gra robi wrażenie, na pewno będe grał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 borek moim zdaniem powinny być close beta testy a potem open bo jest trochę za dużo błendów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra super, ale cały czas wyłącza z gry. Raz musiałem nawet użyć Ctrl + Alt + Delete... borek moim zdaniem powinny być close beta testy a potem open bo jest trochę za dużo błendów Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja jak na razie z zadnym bugierem sie nie spotkałem.. no chyba że zaliczyć do nich wywalanie mnie co jakis czas... ale zauwazyłem, ze wywala mnie jak wyjde z safezone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 OMG, popatrzcie na to, dwa błędy: ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. ERROR in action number 3 of Draw Event for object mon_Bug: Trying to draw non-existing sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. ERROR in action number 3 of Draw Event for object mon_Bug: Trying to draw non-existing sprite. Mam to samo :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 nono... :D mimo błędów i bugów... musze powiedzieć że ten mmorpg już podoba mi się bardziej niż wszystkie inne w które grałęm, te w 3D nie przypadają mi do gustu ażtak a almora... ma ######sty klimacik :) niepowtarzalny, pozdrów tego pana i powiedz że muza ######sta, dobrze że dałeś w oddzielnych plikach :) se będe mial czego posłuchać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra fajna, ale taki mały bug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Borek nie chciał się złotem podzielić. :( Cham! x] Ogólnie to fajnie, te bugi strasznie irytują. Po za tym wszystko ok. :) I jak tu się wybić z pomiędzy takich gier? :P EDIT Odpalam ostatni raz i czekam na poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra fajna, ale taki mały bug: Lol. To na tym obrazku to znaczy: "Jesteś w chronionej strefie. Nie możesz tu walczyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Kurde, gram i nagle Conection Failed. Łące się drugi raz, gram tyle samo czasu i znowu to samo. Loguję się jeszcze raz i już się nie dało. Tak poza tym to nie rozgryzłem jak equipować itemy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Lol. To na tym obrazku to znaczy: "Jesteś w chronionej strefie. Nie możesz tu walczyć" My umiemy angielski...mu chodziło o to, że jest w safe zonie a potworek go atakuje... takie nie dociagniecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 mu chodziło o to, że jest w safe zonie a potworek go atakuje... takie nie dociagniecie... Acha to już rozumiem... OFFTOPIC: My umiemy angielski Ciekawe czy reszta też umie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Co do 3 bledu to juz nie mam do niego sily, trzeba go szybko naprawic, bo nie mozna testowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Specjalnie dla fanów almory Online! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 1. Gra włącza się ok. minuty, a więc dosyć długo. 2. Gdy podczas intra wcisnąłem ESC aby pominąć "speszal fenksy" to gra się wyłączyła. 3. Po 30 sekundach gry wyskoczył taki error: ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. Powtórzył się on jeszcze kilkukrotnie. 4. Raz wszyscy oprócz mnie zniknęli i po chwili zobaczyłem napis "connection failed". 5. Przy trzecim włączeniu było już elegancko, "zabilimy całom grupom pajonka". :D 6. Dorwałem zwiechę, słyszałem tylko muzykę. 7. Poszedłem zjeśc obiad. 8. Potem prawie non stop miałem "Connection failed" lub "Server Acceptation failed". 9, Parę razy zdarzył się też komunikat "The login is already taken", ale mimo to gra włączała się. 10. Ubiłem z Matthew buga, nie brał mamony więc ja ją wziąłem, po czym oskarżył mnie o bycie złodziejem. :D 11. Spotkałem kumpla (jeszcze z gimnazjum). :D 12. Zauważyłem, że error opisany w punkcie 3. ma miejsce koło NPC Alexandra. 13. Idę grać dalej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 powtarzam się, ale ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. Poza tym, jakiś błąd mi wyskoczył, że jestem już podłączony, prosze czekac i wywaliło mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobra, Borek napisał w grze, że musi wyłączyć serwer i naprawić bugi, to wracam do czytania ustaw o podatkach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Hehe, ranmus to za toba biegalem :D . Powiem tak : Gra wypas totalny, jest bug o ktorym Borek wie ale nie bede go podawal bo mozna wykorzystac :D, chociaz zaraz go naprawi. Najgorszym z bledow jest zacinanie sie gry, gdy slyszymy glosy... Czekamy na odpowiedz Borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Solsk, możliwe, bo większość gmclanowiczów tam można spotkać. Tylko obierajcie sobie ksywki jak z naszej strony, bo taki Link. Kto by zgadł, że to Pieter6? :) Eh kurde, zamiast męczyć się z prawem podatkowym, to tracę czas na Almorę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dobra ten najgorszy błąd chyba poprawiłem, ale jeszcze sam nie wiem. Jakiś moving_speed był wysyłany, który nie był przypisany i serwer się haczył, a ja debil włączyłem opcję, że wszystkie nieznane zmienne ma ustawić na zero i może to dlatego. Nie odpowiem Wam na wszystko bo generalnie to nei wiem co się dzieje na tym świecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi